278

Анонимен

преди 12 години

Определено минаването ти под балконите е с друга цел- събиране на фасове, и затова протестираш, че не са угасени. Аз под балкони не ходя, имам си шофьор.

277

Анонимен

преди 12 години

Те и тревата я разрешиха в Холандия, ама сега си чукат главите.

276

до 292

преди 12 години

*** друго каза. Гъзът и пуши постоянно от претоварването.

275

Анонимен

преди 12 години

Айде всички зелен чай -фитнес ,на село в сламени колиби ,да ядем био продукти.Спираме кутииката на боко(тв) спираме хартията за дупе ,нет нет само мед и секса ,че може да доведе до някоя болест.Готово ставаме еко -био супер хора и умираме от скука ххеххееххеЖивеите и не се занимаваите с глупости до всички :)А дали в заведение дали в приятел дали с цигара или не важното е да сме щастливи.

274

Анонимен

преди 12 години

291 - ти може ли да си толкова ограничен ве? Пушачите сме виновни за войната в Ирак, ай на бас, ще ти го докажа дори. Като някой непушач си изхвърли кофата с *** - ама то манталитет, такива хора, всяки има. Ако обаче е пушач хвърлил си фаса - всички пушачи сме виновни. Я се съвземи ве човеко, *** ли си или просто ти трябва помощ с мисловната дейност?

273

до 293

преди 12 години

Те не искат да има частни клубове защото там ще са готините хора и ще си прекарват добре , те искат само на тях да е добре ,другите кучета ги яли.

272

Лулата на Мира

преди 12 години

Най демократично е да има заведения за пушачи и непушачи....Така всеки има право на избор !!!Тази демокрация почва да ми прилича на див КОМУНИЗЪМ ! ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР !!!!

271

коко-боко

преди 12 години

Очаквам бум на частни клубове, където се влиза с карта и членски внос, дето пръдливи въздържатели ще влизат само след изпит- изпушване на 100мм масур за норматив. Припадналите от мисълта,че това може да им се случи- доживотна забрана на достъпа им до клуба.

270

АЗ

преди 12 години

Няма да се пуши.Казах.

269

Анонимен

преди 12 години

До 283Ами пред балконите е тротоара, където минават и деца, ако не си забелязал, ама как да забележите като не виждате по -далече от цигарата. Важно е да се напушиш, ти да си добре пък много важно на другите дали им пречиш,

268

до 280

преди 12 години

Абе, ***, като не пушиш да не си мислиш, че *** ти тяло ще издържи повече от 30-40 години. Много експерти се навъдихте. Много ти вредяло пушенето на другите. Сигурен съм, че повечето, които тук се обявявате против пушенето сте анаболни *** от фитнеса, които дори не знаят какво им причиняват стероидите и добавките, които взимат.

267

Анонимен

преди 12 години

284 - добре че го споменаваш човечеца точно тук, само и само за да си постигнеш егоистичната и *** цел да се направиш на умен и прав. Момче, седнал си. Стой си така.

266

до 280

преди 12 години

Чакаите бе ненормалници цигарата е извън топ 10 по опасно в ежедневието ,кола асфалт ,талашит ,палмова мас , газирани , алкохол .., какво сте се заяли толкова причинявала рад да ,но 100 пъти по малко от асфалта или лепилата в кухненските мивки и гардеробите.

265

до 282

преди 12 години

Личи си че си от герб нещастнико!

264

Анонимен

преди 12 години

280, погледни се в огледалото пич. Запали цигарка, успокой се... нищо ти няма. Атмосферата баш от нас не се е е**ла. Ти сам по себе си изнасяш газове всеки ден, сам по себе си тровиш планетата като за последно само с писането на постове из форума. Я помисли какви ги дрънкаш и що за еко активист си ми станал от раз. Много големи вече, всички сме вега и ползваме слънчева енергия. My ass.

263

Анонимен

преди 12 години

Абе няма смисъл да спорим. Крайно време е някои хора да разберат че трябва да се прави това което трябва и е редно, а не това което ми харесва на мене и другия и трети. В случая забраната за пушенето на закрити обществени места е закон остарял с 20г., камо ли да се говори за отлагане. А за ползата от пушенето - просто нямам думи. Сега на Коледа почина дядо ми от рак на белия дроб заради цигарите, пушил ги е от малък. Накрая ги отказа и викаше що някой не ме накара по-рано да ги махна, но късно..

262

УУУ

преди 12 години

Абе туй непушач било мноо просто племе. Бе глей те си живота и не се занимавайте с пушачите!Фърляли му фас от балконя? Ми къв го търсиш там бре? Нама ли тротоари та се вреш под балконите на хората?

261

Жоро-бг

преди 12 години

200 *** се събрали на протест, хаха нека да си протестират ***....

260

до 271

преди 12 години

Ей пръдльо,след 20, 30 или 40 години *** ти тяло ще е станало на *** и няма да те има, ама ***, които си осрал през живота си ще стоят!! Тези газове отиват в атмосферата, тя е голяма, ама не е безкрайна!!! Когато хиляди прости *** типове като тебе по цял ден тровят всичко живо, не смей да се правиш на отворен!!

259

Анонимен

преди 12 години

А да ви се е случвало гаден пушач да си метне фаса върху вас от балкона и то незагасен? Пълни *** и егоисти, които мислят само за себе си!