151

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ЗЛО НЕ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ ,НО И ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ,ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА ,ЗАЩО СТАВА ТОВА С ТЕЗИ НЕПОСИЛНИ ЗА БЪЛГАРИНА ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ,КОИТО СКАЧАТ ГЛАВОЛОМНО ВСЕКИ ДЕН НАГОРЕ,А ОТТАМ И ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ СТОКИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ,АМИ СТАВА ПАК ЗАРАДИ *** ,ЗАРАДИ КОИТО ЕС И САЩ НАЛОЖИХА ПЕТРОЛНО ЕМБАРГО НА ИРАН 3 НАЙ-ГОЛЯМА СТРАНА ИЗНОСИТЕЛКА НА ПЕТРОЛ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА ПРОУМЕЕ ,ЧЕ ЦИОНИЗМА Е ПРОКЛЯТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВО И ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НЕГО

150

ГЕОЛОГ

преди 12 години

МИСЛИТЕ ЛИ, ЧE В БАНТУСТАНЪТ БЪЛГАРИЯ КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРЕДАТЕЛИ-ДУПЕДАВЦИ, АМЕРИКАНСКИТЕ *** НЯМА ДА ДОБИВАТ ШИСТОВ ГАЗ ?

149

bolka

преди 12 години

до 195 - не се тревожете за техните деца - голяма част от тях учат или живеят в собствени жилища в "белите страни" и няма да се върнат в Б-я. Затова се граби, за да могат да им осигурят добър стандарт на живот там.Така че, спокойно, тяхното бъдеще и живот са осигурени. Да му мислят обикновените хора! Ама какво да мислят, то вече е ясно. Стремглаво сме тръгнали към тотално падение. "Шеврон" ще бъде финала.

148

До 195

преди 12 години

Драги г-н Колев, дипломати и министри, депутати и политици от всякакви партии в родината ни изобщо не се притесняват за бъдещето на своите отрочета. Те отдавна са в чужбина, на хубави и спокойни места, с достатъчно парички да се придвижват при необходимост. Продажността им е чудовищна, но кой ни е виновен, като им създаваме такъв невероятен комфорт да се обогатяват на наш гръб. А нашите деца? Определено им е място за обслужващ персонал.

147

Хм

преди 12 години

а бе тая *** комунистка как успява да оцелее при толкова правителства все посланник в щатите?! Ааааа - ясно - продава ни на американците и отчислява нужните суми на всяко поредно правителство... дай ми мене солунската митница... нали така, льонушка...

146

социалистка е

преди 12 години

Елена Попотодорова е от социалистическата партия, защо намесвате ГЕРБ в случая?!

145

Срам за дипломацията

преди 12 години

ЕЛЕНКА веднага вкъщи! Много сме видели, но това е непростимо! В поканата изобщо не се вижда по какъв повод е приемът. Затова пък логото на Шеврон е на видно място. Изобщо, как е възможно на официална покана от българско посолство да присъстват други символи, освен държавните? Тук са нужни много обяснения, не само пред ВМРО, но пред целия народ!

144

Иван Колев-България

преди 12 години

Внесът ли в нашата скромна държава "хидравличен чук" смятайте, че Ран-Ът е изпълнен и започваме да мрем на рояци. Хиляди американци загинаха и продължават да умират от последиците на добиването на този газ. Мислете все пак не само за джоба си господа дипломати и министри, мислете, че децата ви няма да доживеят и вашите години!!!

143

bg

преди 12 години

ей сега е време пак за стачка и да искаме признаване и на турския геноцид над българския народ а за тая посланичка направо затвор за държавна измяна

142

Анонимен

преди 12 години

192Не. Ти *** ли си ?

141

Анонимен

преди 12 години

До 190Сдтранджа, ти ли си?

140

akud

преди 12 години

вмро що ни си намерите друг селски начин за лъскане на рейтинга си

139

Анонимен

преди 12 години

3 ти март не е никакъв празник. Празник е датата на която се е случило Съединението.3ти март е празника на смяна на един поробител с друг.

138

Анонимен

преди 12 години

Тия сериозно са се захванали да заобичаме Шеврон.

137

Анонимен

преди 12 години

Вчера вечерта по тъмно, БатБойко е поднесъл цветя на паметника на...Левски? Не, на американските бомбардери...

136

Анонимен

преди 12 години

Компрадорът е социален тип от епохата на колониализма и империализма, затова и названието му има португалски произход. prador купувач, от лат. parare купувам, придобивам.). Типичен пример за това е Латинска Америка. Компрадорът (Компрадорската буржоазия) са абсолютно необходим атрибут на общественото устройство в страните от Периферията. Без тяхната помощ и посредничество ограбването на националното богатство на тези страни от империалистическите държави и глобализирания капитал Транснационалните корпорации (ТНК) би било невъзможно.В цялата история на новата Българска държава (с изключение на социалистическия период) доминираща роля е имала компрадорската буржоазия.За днешна България най-важното определение е, че тя е капиталистическа от втора ръка.

135

Анонимен

преди 12 години

*** продажна!

134

Анонимен

преди 12 години

Продават се мамо, белите ...гербери!

133

СКАНДАЛНО

преди 12 години

Няма лобиране, то е ясно.:((

132

Анонимен

преди 12 години

Сега се досещам защо не се иска оставка и на Дянков за раздадените бонуси - той не е плащал с народни пари на усърдните труженици провалили Бургас-Александрополис - за Шеврон екологията е над всичко