107

Един фермер

преди 12 години

Плачевно е да Ви чета некаъдрните коментари, в които не стига, че обиждате грешните хора, ами го правите и с грешен правопис.Вива София и всички гражданЕ - в полумесеца от Видин, през Пазарджик, та до Сандански.

106

ыуе

преди 12 години

НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ .

105

104 ...и един мармот

преди 12 години

104, Да... и рептилите ще населят земята, а ние ще сме им роби и секс играчки :) Много филми гледаш, пич !

104

Пич

преди 12 години

"действия и трите заради лъжи - шистов газ, земеделие и бдж"И какво точно те излъгаха от ГЕРБ за горепосочените неща?!

103

Пичо Лелин

преди 12 години

Аре мну молъ разни келешчета дето и един лев не са заработили,а сучат от мама и тати,да не си врът пишлетата неподготвени.Да одът да си църкат пъпките и да питат мама и тати отде излиза хляба.

102

Chemtrails !!!!!!

преди 12 години

Уважаеми фермери, полицаи, БДжейци и ти огрухан български народе! Всеки ден ви тровят с chemtrails едни самолети дето не спират да летят един след друг! Нивите ви ще опустяват, пчелите ви ще измират, водата за пиене ви се трови, тровят вас и децата ви чрез дишането на вируси, канцерогенни бактерии, барий, кадмий и наночастици алуминий, които проникват ВЪВ ВСИЧКИ КЛЕТКИ И ГИ ВИДОИЗМЕНЯТ КАНЦЕРОГЕННО!Това е повече 5 години. Пръскат ни с химикали като насекоми! Погледнете небето, не виждате ли? Огромен брой самолети летящи над главите ви във всички посоки, дори там където не сте виждали изобщо да летят. Не, не са граждански самолети. Не са, и пръскат от опашката!?!? Това трябва да е първото, срещу което трябва да се борим! За невярващите да видят материали във Vbox7, има и филми с превод за Chemtrails.

101

102

преди 12 години

102, като субсидират тях, субсидират и теб, защото иначе щеше да плащаш повече за по-лоша храна. Мисли малко !

100

Анонимен

преди 12 години

дреее му на футболиста! На футболиста на годината!

99

jhg

преди 12 години

Хората протестират защото им писна да ги управляват *** тикви и да им се подиграват с труда.До 93 ей смотан ако трябва и 20 часа ще стойш там на пътя защото хората са прави,заради такива като тебе предатели сме на тва дередже.Пак гласувайте за Герб бе да ви дойде акъла у главите следващия път

98

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден ще е така до ПОБЕДАТА(падането на мутрата)!

97

Анонимен

преди 12 години

Абе като им гледам тракторите за по 200 000-300 000 лева не разбирам за кво реват тъпите фермери?????

96

Анонимен

преди 12 години

Гербави другари, диктатурата не може да я спасите само с писане на платени коментари, тя диктатурата просто няма място в демократичния свят.

95

Анонимен

преди 12 години

Целта на този протест е зърнопоризводителите да се похвалят с най-новите си и най-скъпи трактори! Нали трябва да ги покажат някъде! Толкова пари са дали за тях. Със скъпите си германски лимозини се показват всеки ден, но искат хората да им видят и тракторите! Спретнали са си едно авто шоу и са го нарекли "протест".

94

Анонимен

преди 12 години

НЕБЛАГОДАРНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 12 години

Аз хляб не ям. Ям месо. Искам субсидии да месопроизводителите и нищо за зърно производителите. Изобщо не ме интересуват тея добруджански мутри.

92

Анонимен

преди 12 години

А ще ги настръхта тъпите фермери, знаеш ли как ще ги настръхна, мамка им ***! 5 часа не мога да се прибера, тия мухльовци задръстили трафика, колата самоп дето не прегря!!!!! Като им отпускаха хората пари за земеделие и животни, ония си купуваха джипове, а сега реват!!!!! Наглеци!!!!

91

Баровец с Х6

преди 12 години

Вижте кви машини имат и вижте във фермер търси жена в какви къщи с басейн живеят.

90

Анонимен

преди 12 години

Гербавите стада почнаха да мучат по всички форуми хахахахахаааа с агитация ще спасяват чугунената, червена, милиционерска чутура.

89

за 89

преди 12 години

Кой те пита па тебе бе платен гербав агитатор? Какви данъци плащаш ти? Данък коментари няма.

88

Анонимен

преди 12 години

Аз не искам парите от моите данъци да отиват за субсидии на арендатори, които след това ще си купуват нови луксозни лимозини с тях. Никакви субсидии за зърнопроизводителите!