91

Анонимен

преди 12 години

Оказва се, че експлоатирането на шистовият газ е по-рентабилно от петрола, най-вече защото находищата (засега) са сухоземни. Цената на кладенец за шистов газ се равнява на около 4 милиона щатски долара, докато един петролен кладенец в мексиканския залив струва над 300 милиона долара.

90

Анонимен

преди 12 години

ЗАВЪРНА СЕ ОТИВАЩИЯ СИ ПРЕЗИДЕНТ ОТ АЗЕРБАЙДЖАН, КЪДЕТО ПАК ЕНЕРГЕТИКАТА МУ БЕШЕ ГОЛЯМА ГРИЖА И ТУТАКСИ СВИКА ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ ШИСТОВИЯ ГАЗ. КАК ТАКА НЯМА ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ ЗА ГАЗА, НЕ МОЖЕ ТЪЙ! ЖАЛ МИ Е ЗА ТИЯ УПОТРЕБЕНИ ГРАЖДАНЧЕТА, ДЕТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ РАЖДАТ ГРАЖДАНСКО МИСЛЕНЕ И ОБЩЕСТВО.

89

6666666

преди 12 години

За 30 сребърника се продава територия от България, която ще се превърне в пустиня, а населението ще бъде отровено. Ние спасихме еврейте от газовите камери, но сега те ни го връщат с "благодарност"

88

Данъчен

преди 12 години

Колко им плащат на тия да правят калабалък?

87

танкист

преди 12 години

еми верно май не сме народ а лош човешки материал, щом се оставяме на шепа *** да ни унищожат в името на чужди интереси и то при положение ,ч е смс в ес и има механизми за законово противодействие занчи не сме мруднали отпреди 20 години когато се прокарваха едни други интереси само,ч е тогава покрай интересите имаше работа и какво да се яде а сега хем на е....т и хем сме гладни и бедни, кво *** топли мене шеврон дали ще ми дадът поне 10 000 долара от печалбата си май не така ,ч е от мене к..р

86

Анонимен

преди 12 години

Шистовият газ изглежда способен да преобърне геополитическия баланс. Със своята технологична преднина САЩ могат да се върнат във водеща позиция, като повсеместното присъствие на шистовия газ подкопава пазарната доминация на Газпром, която почива на големи и скъпи находища на конвенционален природен газ в труднодостъпни места. Европейските държави, неохотно изпаднали в зависимост от руските енергийни източници, гледат на шистовия газ с настървен интерес.

85

Бойко тиквата

преди 12 години

Новия химн на герб:ГЕееееРБ няма надеждаВ теееееб, аз нямам вяра.ГЕеееРБ България е в хаоси се крадеееее в този чааааас.ГЕееееРБ нас ни подвежда.ГЕееееРБ зомби повежда.С теееееб възвърна се страхав нашия дом и сърца.ГЕеееРБ няма надежда,в тееееб, аз нямам вяра.ГЕеееРБ България е в хаоси се крадеееее в този чааааас.ГЕРБ България е в хаоси ни зовееее срещу вааас.

84

Анонимен

преди 12 години

Намерени са потенциални находища и в Испания, Полша, Франция и Германия. Петролните гиганти Шеврон, Коноко и Ексон вече имат разрешителни за сондиране в Полша. Изследванията продължават в Австрия (OMV), Германия (Ексон), Унгария и други европейски държави.

83

Анонимен

преди 12 години

84FYI, 2/3 от земята е покрита с вода.

82

до 77

преди 12 години

"грижа за населението"Такива думи не съм споменавал! Те са патент на БКП активистите! И под благия предлог за "грижите за населението" съсипваха и тровеха живота на хората десетилетия наред...

81

Анонимен

преди 12 години

Мразя да цитирам ясновидци ,но Ванга беше казала ,че водата ще намалее или изчезне , струваше ми се смешно ама сега разбирам че е възможно/Предателите ще решат да ни затрият отново това не с наши избраници а чужди слуги.

80

Атака

преди 12 години

Тия управляващи наистина правят голями безумия!Лошото е, че протестиращите са малко!

79

Анонимен

преди 12 години

75,това не е забрана за добив на шистов газможе би в превода на руски пише така, а?

78

До 64

преди 12 години

Прав си!Нали миналата година зимата ни проглушиха ушите как щяла драстично да падне ц;ената на газа, понеже щели да ни продават газ от наше находище, в допълнение към руския газ? И какво стана после? Да не би да падна цената с 25%, както ни обещаваха? Напротив - вдигна се!Добре че има стари вестници - може да се провери.Поради потайностите, с които се решава въпроса за шистовия газ, имглежда нещо много неприятно ни чака накрая... Ако беше нещо хубаво и щяха по сто пъти на ден да се хвалят...

77

kk до 66

преди 12 години

Германия,Франция,Швейцария,Швеция,целия Западен ЕС,САЩ!Не ти говорят рубладжии!Чети,не стой в НЕТА само да драскаш!Не слушай купените и надупени медии!

76

tankist

преди 12 години

и да уточним постиженията на герберасткото правителство, 1. разсипана икономика, 2.окрадени резерви, 3.разсипано здравеопзване и наука, 4. удвоен външен дълг до сега има още 2 години, 5. замразен аец но ше се строи гигантско хранилище за атомни отпадъци до софия за какво ли?, 6. една бъдеща отровена добруджа и не само там най вероятно, 7. Монопол до монопола е това не е само от тях, 7. Довършване на започнатото от костов разпродаване на всичко- бдж товарни, нек, булгаргаз, пощите, булгартабак.

75

Анонимен

преди 12 години

70 - Каква грижа за населението:))) Ще разплачеш хората! Недей така:)))

74

Анонимен

преди 12 години

Протестират младежките организации към КБ (коалиция срещу БЪЛГАРИЯ)БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

73

1

преди 12 години

Сутринта минавам оттам и какво да видя: 10-на протестиращи с 20 плаката, 20 журналисти с 10 камери и 15 полицая ги пазят!ЖАЛКА гледка!

72

Анонимен

преди 12 години

69Ми що не се самоубиеш тогава, като няма да живееш вечно:)))))