215

ku4eto

преди 12 години

///Обиколката в покой е от 8,5 до 9 см, а във възбудено състояние от 10-10,5 см./// ТОВА СИГУРНО Е ПОРЕДНИЯТ БЪЗИК АБЕ ВИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ КАТО КУБ .......АМАН ОТ *** СТАТИИ.........АЗ ПЪК СИ СЕ КЕФЯ НА 19.5 ДЪЛЖИНА

214

saki

преди 12 години

Абе гледах едно порно , където доста надарен *** чукаше различни бели жени. Е кво да ви кажа , всичките получиха оргазми. То си личи че големия ги стимулира по добре. А един 10 см. може да е достатъчен да запложда ,но не и да доставя удоволствие. А и постоянно ще излиза.

213

Селски бек

преди 12 години

Члено та члено,е язе като сам ЧЛЕН на ТеКеЗеСето за къв ме имат бе ????

212

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Не е важно колко е голям - важното е да е работар ,а не мързеливец .

211

ЖИЛАВИЯ ;-)

преди 12 години

По колите и пищовите ще ги познаете.На тези дето им са малки и на тези дето им са недостатъчно твърди, психолозите отдавна са доказали,че компенсират като си купуват голяма кола или носят голям патлак,дискретно показващ се изпод сакото. Друга хипотеза за големината е да се наблюдава колко е голяма дланта на мъжа или носа му или ходилата му (номера на обувките).Аз ще викажа обаче само едно - НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ТИ Е ГОЛЯМ, А КАК СИ СЛУЖИШ С НЕГО.На калпавия водолаз водата му пречи !!! ;-))))

210

Йода

преди 12 години

А замислихте ли се, че средностатистическия *** е точно по мярката на едно дупе? Т.е ние сме предвидени да заплождаме - жени, но да задоволяваме - мъже. А тия с много малките или големите са просто извън играта...само за разплод стават...

209

до малкия мук

преди 12 години

Няма жена,която да не се впечатли от по-голям член! Много жени са ми го признавали след по-продължителна дружба(в началото се правят на свенливи и ги е срам да си признаят).Относно продължителността на секса и твърдостта,размера няма голямо значение,а начина на живот.Говоря от личен опит!Помислете как жена би ви успокоила за малкия ви член,като ви каже,че"големите са меки и не издържат"!В секса няма голяма разлика,но подсъзнанието върши голяма работа,като с големи гърди и без гърди при жените

208

Анонимен

преди 12 години

Пoпитали жени какъв го предпочитат - къс и дебел, или дълъг и тънък ! Отговора бил - КОРАВ ! Айде стига ненужни коментари...

207

анонимен

преди 12 години

Е - е - е -, мъжете, защо не попитате тази, която обичате какъв го харесва, а се отваряте да давате съвети.Защото никой не може да поправи това, което природата му е дала.Остава да си намерите половинката, която да е доволна.Ама не, тя не е достатъчно атрактивна, за да я покажете пред хората.Какво ще си помислят за такъв мъж.Мъжете са лицемерите, а обвиняват жените.Друго си е да се появиш с интересна жена пред хората.Ами тогава, ще плащаш.Това е услуга.Не е истината.

206

Анонимен

преди 12 години

10 санта са малко,ама друго е с 20!

205

Анонимен

преди 12 години

205-ти, а ти пита ли на женати любовниците ....

204

Mandingo

преди 12 години

А спрете се че ще го извадя на масата.

203

Малкия Мук до 216

преди 12 години

Ами не знам дали 10 см. са достатъчни не съм жена.Но в това "Оказвало се според нея, че тези с голямите или са меки, или свършват за 1-2 минути." има логика.Какъв е смисъла да е голям като организма не може да го снабди с кръв и ще е мек.Сега още преди господата "надарените" с големите бахури да се подиграват ще им напиша че мога да издържа повече от тях и съм винаги готов.Не аз а вие трябва да имате комплекси (това не е до 216).

202

tatar

преди 12 години

do tuk komentarite ca 218 kolko li ştaha dabıdat ako byaha pridrujeni sıs snimki az nebih posmyal

201

Анонимен

преди 12 години

Най-добрата дебелина е дебелината на портфейла. Ако имаш мноо кинти, на курвичката нема да й пука за тва колко ти е голема патчицата.

200

алилиии

преди 12 години

най- добрата дебелина е дебелината на американ експрес картата!

199

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко дни коментирах с една дама въпросната тема, изненадах се от отговора и.Тя каза, че е важно какво може да се направи с члена, а не големината му.Оказвало се според нея, че тези с голямите или са меки, или свършват за 1-2 минути.А тя е доста тясна.Малките пък макар и малки, държали повече време при нея, и я задоволявали напълно и достатъчно.Така че всичко е относително.Широка и дълбока жена може да и е нужен и 25 сантиметра, а на някоя плитка и тясна-и 10 да са много.

198

Ранърса

преди 12 години

25/25см. уа баткаааа.

197

1 см.

преди 12 години

Kaкви размери, сега важното е да имаш пари и да си пич, да се държиш добре, да си умен и богат и да обикаляте по цяла вечер по клубовете с мацката. Кой ти гледа х*я, 10-15 все ще се оправите, а ако тя иска повече винаги може да си намери някой друг.. Ама я пий 2 мастики вечер и кажи на новата си приятелка - аз ША лягам, че утре съм в 7 на строежа и ако ще 25 см. да ти тя ще се изнесе от вас по-бързо от самолет ;)

196

до 197

преди 12 години

Как така ти е 19/16 и си много доволен от него?Да разбирам ли, че ти е крив и сам си го навираш?