680

АТАКИСТ

преди 12 години

КАЛФИН,ПРЪМОВА ,ПЛЕВНЕЛИЕВ ,ВИТКОВ - ХОРА КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!БЮЛЕТИНА 9!ВОЛЕН СИДЕРОВ !ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКА ***!

679

АТАКИСТ

преди 12 години

КОЙТО ПИШЕ МИНУСИ ПРОТИВ ХОРА НА АТАКА Е МРЪСЕН *** И ПРЕДАТЕЛ!ОТИВАЙТЕ В АНАДОЛА ,***!ВОЛЕН ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ!НЕКА!ЩЕ!БЮЛЕТИНА 9 КОМУНИСТИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ !

678

АТАКИСТ

преди 12 години

СКОРО ВРЕМЕ ОТВАРЯМЕ КОНЦЛАГЕРИТЕ!ТАМ ЩЕ СЕ НАСТАНЯВАТ ,ПРЕДАТЕЛИ ,КОМУНИСТИ И ХОРА ОТ МАЛЦИНСТВАТА!САМО БЪЛГАРИ НЯМА ДА ВЛИЗАТ ТАМ!НЕКА !ЩЕ!БЮЛЕТИНА 9 КОЙТО Е ПРЕДАТЕЛ ,ДА МУ ПАЛЯ КЪЩАТА!ТАКА КАКТО ГОРЯХА КЪЩИТЕ НА ЦАР КИРО !АТАКА ПОБЕДА!ПРЕДАТЕЛ СЕ НАРИЧА ЧОВЕК КОЙТО Е ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ !А ТУКА ВЪВ ФОРУМА ВРИ ОТ ТАКИВА *** !МАРШ ПРИ СТАЛИН ,КОМУНИСТИ!

677

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да не ми е приятен Сидеров ,в момента той е на кантар както се казва с Калфин ,сътрудник съм към организацията за честни и свободни избори ,съвсем наскоро бяхме в няколко по големи български села и давахме на случайно подбрани граждани да попълват анкети за това кой според тях е най добре да стане президент и резултатите са различни от това което излиза като официална информация

676

Баба Яга

преди 12 години

Вера Кочовска преди да почине предрече победата на Волен,а тя никога не е грешила!

675

Анонимен

преди 12 години

Да ми ядете к*ра, платени писачи. Плевнелиев ще сгази конкуренцията още в първия туп.

674

Долу СИДЕР

преди 12 години

Цели 2 години власта на ББ зависеше от подкрепата на АтакаКакво направи ромчето Сидер, за тези 2 години власт над ГЕРБ ?1) Остави в сила незаконните по-големи детски на циганчетата от 59, 15 лв. месечно, вместо 35 лв. детски на българчетата- но остави в сила и Подоходния праг от 350 лв. бруто, с който са спрени мизерните детски от 35 лв. на 570 000 бели деца ( основно българчета ), и на нито едно циганче2) На *** премахна 1-год. срок за получаване на помощи и го направи доживотен- а на нас българите увеличи трудовия стаж с 3 години. Ще увеличи и пенсионната възраст3) Само чрез прегласувания бюджет през 2010 г. увеличи помощите на *** с над 800 млн. лева- а нас българите замрази заплатите и пенсиите, увеличи осигуровките и данъците4) Намали от 9 на 6 месеца, времето за регистрация на *** в Бюрата по труда, преди да почнат да получават помощи. Така по-бързо и лесно вече ще смучат социалните парички- а на българките увеличи трудовия стаж преди раждане, чрез който се получава правото на платено майчинство от 12 на 18 месеца. Така по-малко българки ще получават тези пари и съответно няма да раждатНяма да продължавам, въпреки че има още много. И все в този смисъл : " Повече ОТ българите, повече ЗА *** "

673

Избирател

преди 12 години

Бойко Борисов - Президента на завода за лентички

672

Анонимен

преди 12 години

Шменти капели!

671

До 680

преди 12 години

Да , ще има изненади,но не от *** сидеров,а от НФСБ !!!

670

ссссс

преди 12 години

Само дето по всички онлайн анкети водещи са Светльо Витков и Волен Сидеров.Да не останете накрая с пръст у *** с тия платени анкети.

669

Анонимен

преди 12 години

Сидеров набира скорост, пък кой каквото ще да казва. Май ще има изненади.

668

Анонимен

преди 12 години

МарабЪ на сичкото братя роми и ченгета дръжте здравУ ей и на 23 за нашИту момче Роску ПлевнятЪ и самУ герб ,че най убо плащат на нас ромите

667

COPY :::))))))))))

преди 12 години

Ха, хахааааа...Шушумигата, момчето на причкапов , комсомолчето милионер, еднолично определеният от една мутра-за кандидат за президент, комсомолчето , изграждало комунизЪма в България ,....се грижи за добрия ИМИДЖ на България !!??Кой имидж,спящий по немски паркинги ?? Имиджа на мутренското парвителство ?/ Имиджа на ограбилите България, на Цветита или ИПОН и СИК , на ***,и златевчето ?? ????Че ТЕХНИЯТ имидж на ТОВА се крепеше- на бомбите , на калашниците , на ДС-подкрепата , на застарховането , на бухалките , под надзора на ДС-началниците !!??Ти , къде беше , тогава, лалугер ?? На кого служеше и къде се беше скрил ?? В империалистическа Германия ?? ха, хахахаааааа..)))

666

OMS

преди 12 години

Росене, за тебе и за никой друг!Нека изкореним комунизма в България!

665

Pin

преди 12 години

Прав си 670 ! Анкетата на dnes.bg обхваща само грамотните хора. Ако трябва да се получи точна картина, трябва да се добави отклонението което идва от 15% пенсионери без интернет и 10% *** който ще продадат гласовете си. След груби сметки се получава:1. Светослав Витков - 36%2. Росен Плевнелиев - 28%3. Волен Сидеров - 20%4. Ивайло Калфин - 14%

664

Анонимен

преди 12 години

всяка агенция толерира някой от кандидатите, но общо взето глобални грешки не правят

663

Анонимен

преди 12 години

670 ,а кои анкети са представителни на проъчковите дето от 20 години все едни и същи плазмодии се мазнят по медиите и ни казват кой щял да спечели ,защото те преди това са спечелили от него,тези ли са за тебе(представителни агенции)

662

Анонимен

преди 12 години

С БЮЛЕТИНА НОМЕР 20 ЗА ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ- С.ВИТКОВ И НИКОГА НЕ СТАВАЙ ЪОЛЕРАС ,ЧЕ ТОЛЕРАСИЯТА УБИВА БЪЛГАРСКИЯ РОД

661

Samo minavam

преди 12 години

От всичките претенденти за президент,4-*** катили,ченгета от Държавна сигурност,3-***,***-кокошкари,Меги-Снахата и .........празно поле в паметта ми.