222

Анонимен

преди 12 години

Те туй животно *** де са го виждали.Изплашихме хорицата :)

221

Анонимен

преди 12 години

ако ме питате мен с или без ЕС все си е тая. Голяма полза няма нито за нас, нито за тях до тук. в БГ на първо място манталитетът трябва да се промени.А за шенген, да ме прощават порядъчните ни сънародници, но и аз не бих допуснала нашата държава. Знаете как е, покрай сухото гори и суровото.

220

артемида

преди 12 години

ЕС не си прави гавра с България. Тях ги интересуваме единствено като опасност,от която трябва да се предпазят. Нима са казали нещи неверно? Не можем да осигурим сигурност за самите себе си в страната си, камо ли да сме крайна граница и да осигуряваме сигурност за други.Корупциа има ли? Има. Беднотия и мизерия, които подтикват хората към емиграция има ли? Има. *** малцинство и криминален контингент, които ще залеят Европа има ли? Май има. Е? Защо се сърдите като ви казват истината?Жалко е.

219

Анонимен

преди 12 години

Като не ни искат в шенген - майната им! Като ни се примолят и се попревият в кръста - тогава ще си помислим дали да влезем! Ама не, нашите послушковци Боко, Цвъко и онова комсомолче Младенчов са такива уникални подлизурковци, че сигурно ще им целунат гъзовете европейски!

218

Анонимен

преди 12 години

че ЕС си прави гаргара с България е ясно, но е факт, че 90% от пишещите вместо да признаят тоталната деградация на нашата държава и обществото през последните 15 години - все се оправдават с *** (и турци). Каквото стане все те са виновни. Не можем да живеем в 21ви век и 90% от българите да имат отношение "***", "***", "маймуни" и т.н към хора от различни раси и етноси. Срамно е и единствено показва ниския манталитет на нацията ни.

217

Исторически факти!

преди 12 години

2007-*** година:Събитие: България Е ПРИЕТА за член на ЕС. Правителството е на С. Станишев, управляващи са тройната коалиция!2011-та година:Събитие: България НЕ Е ПРИЕТА за член на Шенген. Правителството е на Б. Борисов, управляващи са ГЕРБ!Това са обективни исторически събития и никакви цензура, пропаганда и изопачаване не могат да променят факта, че тези събития са се случили по този начин!

216

Анонимен

преди 12 години

Уж демокрация имаше пък не ни пуснаха нас и по специално *** ни, забраниха бурките, не щат да интегрират ***, в САЩ пък миналата седмица изпълниха смъртна присъда ...Бе май разбраха, че демокрацията не е най-хубавото нещо на света и трябва да играе сопата, щото ***, мюсулманите и комунистите преебават всичко до което се допрат.

215

истината

преди 12 години

Дрън-дрън,не ни пуснаха заради корупцията на най-висшите етажи на властта и заради арогантно-мутренското управление на странатаКлаус Франке, заместник-председател на Германско-българския форум и бивш депутат, коментира пред "Дойче веле", че ултиматумът на България не я води доникъде."Бих препоръчал на българското правителство да не използва подобни закани към страните - членки на ЕС. Най-малкото защото това не е издържано в духа на общността и второ, защото проблемите по границата с един от съседите си България може да реши само с помощта, която тя получава и ще продължи да получава от страните от Шенген", коментира Франке."Наред с техническите критерии, по които също има още какво да се желае, България и Румъния трябва да изпълнят безусловно и политическите. Друг път пред тях няма", добави германският експерт."България трябва да приеме, че има сериозен проблем с корупцията, което се казва във всеки доклад на ЕК. А българското правителство трябва да е наясно, че докато не бъдат предприети решителни мерки срещу корупцията, дотогава решението, което сега се очертава, няма да се промени."

214

Анонимен

преди 12 години

q da vidim samo v tova citatche kolko pravopisni greshki ima :))"границите и разрешават на през границите им да се минава без паспорт, както е пътува от щат в щат в САЩ,"

213

gogo

преди 12 години

ХАХАХА тръгнали сме да върим точно пък в Белгия ,Холандия или Фuнландия страните с най много ***.Пък и ние преди да влезем в ЕС пак си ходихме в зап.Европа ,но само 1 нещо не мога да разбера,защо толкова на мразят нас българите,не крадем,не изнасилваме,не убиваме(говоря за българите а не за *** и чуфути),докато те с радост приемат *** и араби и после реват,адски много ми е интересно това,не мога да го разбера......

212

ЕС

преди 12 години

Доката ГЕРБ е на власт никога няма да ни вземата в Шенген и ще ни третират като хора второ качество които са избрали мутри да ги управляват. Приятели, нека аплодираме Ивайло Калфин и Стефан Данаилов - това е кандидат-президентската двойка която със сигурност ще спечели изборите. Те са хората, които са в състояние да спрат пътя към монополизиране на властта от страна на ГЕРБ

211

american boy

преди 12 години

Аз се моля да не ни приемат никога в Шенген, просто защото ми призлява като си помисля каква притегателна сила за всички ***, мюсли, араби и всякаква *** ще бъдем заради Шенген.

210

Анонимен

преди 12 години

Не заслужаваме. За каква сигурност става въпрос след като Станишев даде 6 доклада на ДАНС на престъпниците. А Цецко и той не е по-добър. А с този съд дето пуска престъпниците. В Б-я за убийство получаваш условна присъда. Ние не сме за европа и за Африка не знам дали ставаме.

209

пикасо

преди 12 години

Бъдете смели каквото и да решавате. Една клечка е слаба,но цял сноп дърва не се пречупват лесно.Това е само форум,знам. Без да обсъдим нещата няма как да продължим напред.От един патриот, очакващ други такива . псевдоним : пикасо

208

..........

преди 12 години

герберинките, пътници сте, нищо не свършихте като хората, след година никой нема да се сеща ни за боко, ни за десетките боковци изпълзели нагло и зинали да лапнат де що има останало в държавата. примирете се, че сте най-тъпите индивиди докопали се до властта за всичките 20 години! аре, метла

207

на 1 четене от 201

преди 12 години

Да гласуваме :За патриотизъм и Български правдини : +За Герб и всички партии управляващи България 20 години : -

206

qwerty

преди 12 години

Изобщо не се заблуждавайте за Geert Leers (има го в уикипедиа). Той има зъб на България, защото проектът му за недвижимо имущество в Бяла се проваля и той губи около 200 000 ЕВРО. Това са факти, тъй че дали ви харесва или не няма никакво значение. Заради тази афера в България в последсвие губи поста си на кмет на Маастрихт.

205

sisi

преди 12 години

A защо никой не се замисли кой създава имиджа на БГ - *** са най много от БГ, крадливи роми от БГ, продадени деца от БГ да изброявам ли още. Тогава кой е виновен се питам. Хайде да се огледаме ние какво правим и тогава да търсим отговорност.

204

lollypop

преди 12 години

Да си го сложат у .... Шенгена! Аз пък не знам какво толкова се пънем за там! Европа не е това, което е била преди-в момента е пълна с пасмина от всички континенти. Като не ни приемат- много важно!!!

203

Maraba

преди 12 години

Скандинавците-в морето!