715

Психоаналитик

преди 12 години

Всички празнуващи и защитници на тоталитарния режим страдат от СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ

714

Ole

преди 12 години

Оле бива прости капиталистически убеждения и утоопия ама голямата икономиЧеска и политиЧеска криза е сега и в този форум -големите философи дупедашци на капит.с-***.Пази боже сляпо да прогледа.баи тошо ви изучи ,а вие експлоататори ще ми ставате-ЗА ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ КАТО НА ( UK)

713

Анонимен

преди 12 години

По тошово време хората бяха нормални - честни, работливи, любознателни! Сега масовката е деградирал ***! Това е очевидно и който не е съгласен с този факт, значи е *** неосъзнаваща колко е изпаднала!

712

Анонимен

преди 12 години

743 със сигурност е един от тях :)) рашки е презрително наименования на руснаците, иде от англииското рашъ/рашън , пригодено за нашия език....трябва да си много *** за да решиш ,че са сърбите :)

711

Анонимен

преди 12 години

725 сигурно търси в нета кои са рашките. Ама колко *** са си накупували компютри.

710

Анонимен

преди 12 години

къф е тоа фейс? и тука ли вееее? Ако искам да пиша в лЙНОТО - ще вляза в него и ще пиша! Айде, станете нормални хора и махнете линкове и бутони "лайнайк" свързани със стерилния социален екскремент!

709

от 734

преди 12 години

Накарахте ме да пиша поне пет коментара сякаш съм живковист. Не е така, но тук има някакви *** фанатици. ЛЪЖАТ само да бъде на тяхното. ВАЖТА Е ИСТИНАТА, А ТЯ Е НЯКЪДЕ ПОСРЕДАТА. Нита едните, нито другите са прави. Живков има грехове, но политиката беше социална.

708

Тошо

преди 12 години

Какво плямпате бе, едно време хората искаха кола, къща и вила, ходенето на море го нямаха за нищо, да не говорим за ядене и пиене - това изобщо не се броеше, влогове и спестявания-всеки имаше, а сега какво еняма море, няма ядене и пиене, като едно време с китари и акордеони, има кредити и има завистници, завист - то друго не остана. Децата не играят, а се мотаят, както и работната ръка по линия на социални грижи, ала бала и цирка продължава.Кво, вижте се в огледалото и елате в реалност.

707

Имигрирал Ром

преди 12 години

Тоше, Тоше.... храни куче да те лай!!!Трябваше да ги оставиш, свободно да си излизат на времето, да видят какъв го ядяха другите... хунди, капиталисти, диктатори... Направи им панелки, оставиги да живеят на палатки с *** и турците... сега щяха да те тачат.Направи им кина, опери и театри... в сегашно време бинго казина, да беше ги направил тогава и някой левче ще ши да си сложиш настрана....

706

UK

преди 12 години

Тошо умря, тошо замина. Трябва поне това да разберете. Но това не е краят-имате един велик последовател които се гаври с вас така както тошо е бил по негово време. Спрете да плачете за правишкият селендур,имате банкянски в замяна. Той ще направи всичко възможно да ви изведе в правият път.Както виждам живковистите се сплотяват с бойковистите,ГОРЕЩО.

705

Анонимен

преди 12 години

719 Американците що се мъчат да земат всичките медали ..... Отговори си на тоя въпрос и ще си отговориш и на твоя ---------------- Кои американци се мъчат да вземат кои медали? Ти изобщо разбираш ли за какво ти говоря? Американските състезатели не са държавни служители, каквито бяха българските навремето.

704

Анонимен

преди 12 години

до UK, Един въпрос -ти гасбаитер на запада ли си или "черешката на сладкишчето "- богато мамино детенце,което иска да експлоатира народа.Адвокат на дявола - UK boy

703

до 725 от 732

преди 12 години

Рашки не са руснаците, ***. Рашки са сърбите, дето уж си им гледал телевизията. Държавата се е казвала по името на река Рашка. Ако не знаеш история, поне не си ли чувал за надписът на Самуил на църквата във Воден."В самодържавния град (самовластната крепост) Воден, аз, Самоил в Христа верен цар на българите и римляните (ромеите), от Бога издигнат за самодържец на всички страни (области) от Долна Рашка до Македония, Тесалия и Елада, внук на Шишман Стари, кавган на Търново, сътворих тук дом,

702

za 732

преди 12 години

Ти сигурно си гледал и как Рукавишников и Иванов ядоха лютеница в космоса, нали ? :)) Списанието беше излязло по будките, като се оказа че не са се скачили и да видиш как другарите бързаха да го приберат :)) е не успяха :)

701

до 725

преди 12 години

Минало незабравимоОТНОВО ЛЪЖА !!!Бях в шести клас, намахме телевизор и се бяхме събрали в съседи ДА ГЛЕДАМЕ КАЦАНЕТО НА ЛУНАТА. Дори бих ти припомнил подробност. Нийл Армстронг започна да подскача, като се кефеше на малкото притегляне. От Земята го скастриха, но сигнала докато стигне до Луната оня доста си поскача.НЕ ЛЪЖИ - божа заповед.И да не кажеш, че това е било много по-късно. Не. Цял свят предаваше това.

700

този UK нещо бърка

преди 12 години

Румънците са мамалигари,за ЧАУШЕСКО всичко бе постановка,самите те си го признаха,маи не помниш много,или си бая малък.Какви интриги и гафове направиха.Няма да те уча на история,чети и се ограмотяваи мои човек.

699

Паралели

преди 12 години

Таз работа с честването на Тодор Правешки в Правец ми напомня за Кадафито. Само родния му град го крепи полковника, другите искат да го трепят..........правешкото племе си харесва вожда, малко ли пари от нашите похарчи на селото им

698

до 722

преди 12 години

Абе какъв ром си ти бе,ти си един цял завършен ***,бил ром,*** си и това е,Индия е твоята родина черна *** и отвратителна муцуна.

697

за 722

преди 12 години

Ти добре ли си? Помня интервю с един западен политик в София...питаха го защо имат безработни...той им каза имаме , но те живеят по-добре от вашите работници....завиждали ни :)) затова за 45 години един западняк не се сбърка да избяга на Изток, нали/?

696

UK

преди 12 години

Браво на съседна Румъния. Набараха го този уруд диктатор Чаушеско и го застреляха като куче заедно с неговата долна ***.В България-НЕ. Ние си милеем за нашите диктатори. Нашият национален спорт е мазохизъм. Обичаме да ни управляват прости кухи селяни и да ни бият шута всеки ден.