19

кико

преди 12 години

Тежко и горко на хорицата в двата града. С подкрепата си за тия двамата ГЕРБ доказва, че са мафиотизирана структура. Община Сливен е с дефицит 74 милиона лева още ли мислите да я загробвате?

18

Ташунко

преди 12 години

Пожарлиев , не си насочвай струйника-уиника срещу вятара , че ти капе по краката!

17

!?!?!

преди 12 години

Уж прокуратури, уж повдигнати обвинения? ощетени общини--и към двамата......Авно кмет не е изборна длъжност, а професия за "послушни отличници"

16

Анонимен

преди 12 години

За Ямболския кмет мога да кажа, че съм доволен понеже съм от града. А тия дела срещу него са поръчкови и много ме съмнява да е истина това за което го обвиняват. В ямбол има доста силни позиции на хора от БСП и затова сега подливат вода на ГЕРБ и кмета в частност. А за Сливен.. незнам за Лечков, но миналата година като ходих до сливен улиците по центъра бяха разкопани за ремонти, миналата седмица ходих и всичко си беше пак същото ?! На места е много трудно да минеш с кола.. по центъра !

15

митко

преди 12 години

герб сами ще си изгубите гласовете.много сте глупави

14

v140

преди 12 години

новобогаташите си мислят че като имат пари трябва те да казват какво да става в града... и когато някой им пречи казват че краде, разсипва и не знам още какво.. Аз пак ще гласувам за Георги Славов :)

13

Beirut

преди 12 години

v Beirut imat po hubavi pytishta ot Sliven

12

ооо

преди 12 години

ГЕРБ токущо загубиха половин България с подкрепата си за корумпирания нагъл наркоман от Сливен,който с неадекватно управление и глупости отвращава всички.Давайте така и сами ще се закопаете(то лошото всеки сам си го прави)...

11

митко

преди 12 години

ти не беше ли играл футбол с лечков.да те попитам защо не беше на шипка а

10

Ташунко

преди 12 години

еееййй,скии тоя с буйните коси в ляво има погледа на Сатанаил.

9

митко

преди 12 години

абе бойко много си глупав.хората не искат лечков той го подкрепя.така ще изгубиш гласове ама ти си *** и не го разбираш

8

ujasen ot sliven

преди 12 години

sliven e stanal nai raznebiten i pylen s trapove grad tam turizym i dori samite hora ot sliven bqgat zaradi tozi ujas zaradi kmeta Lechkov. a toi mnogo si vqrva 4e speche li pak. horata sa razocharovani ot nego i lipsata na pytishta v gradyt.

7

SAUER

преди 12 години

По-големи апаши не можахте ли да намерите? А тазии плешевейка на снимката отдавна трябваше да е в панделата.

6

Анонимен

преди 12 години

Много моля да не се приравняват кметовете на Ямбол и Сливен. В Ямбол централната градска част си е асфалтирана докато в Сливен в центъра и не само, може да се снима филм за Бейрут :)

5

www

преди 12 години

,,Самият той смята, че ще спечели местните избори наесен още на първи тур, защото свършеното от него нямяло как да остане незабелязано.,,Estestveno niama kak da ne ostane nezabeliazano razkopa grada ,a okolo hotel4eto mu vsi4ko e tip top. Nima po nagal i nahalen chovek ot nego .......

4

Обективен

преди 12 години

Аз съм от Ямбол и смятам, че кмета Славов наистина свърши много добра работа и града се развива добре. Виж за Сливен и неговия кмет не мога да кажа същото.

3

Анонимен

преди 12 години

Че то остана ли нещо за доразсипване и доразграбване в Сливен и Ямбол, че искат втори мандат ?

2

Анонимен

преди 12 години

ХахахахаИ Киро Йорданов във Варна(човекът на Отбора;)Вервате ли още бре,шарани?Вервате ли в театрото?Сещайте се какво ви каза Пардю преди няколко дена!

1

Анонимен

преди 12 години

Голям си го вкарва Б.Б. като подкрепя тези престъпници!