194

Анонимен

преди 12 години

И мъжът и жената са животни. Мъжът не може без работа, занаят и поминък, а жената без да има кой да я клати.

193

Анонимен

преди 12 години

Лека*

192

Анонимен

преди 12 години

Не сме се оттеглили всички :)Лека ти нощ, без лоши чувства. За мен беше забавно.

191

до Милена

преди 12 години

Любов няма в този живот, всичко е само секс и пари.

190

woman

преди 12 години

Лука нощ, Милена.:)Интелигентна млада дама си ти.Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и достатъчно пари за останалото!:)

189

Анонимен

преди 12 години

Жеко, тревожа се за психическото ти здраве, момче....:)

188

Милена

преди 12 години

Да и аз забелязах,че порното започна и всички онанисти се оттеглиха :) Преди да си легна,искам да пожелая на всички мъже да спрат да обобщават-жените са различни,има за всеки вкус и всякакви изисквания,така че вместо да си губите времето пред тв,обсебени от грозни предразсъдъци,губейки ценни моменти,по-добре се отдайте на истинското у-вие от живия контакт.А ако освен секс има и любов,тогава нещата са прекрасни!Сладки сънища на всички:)

187

аман от тази

преди 12 години

Аман от тази с тоя жеко дет цял ден го сваля и търчи след него.Вече ще получим комплекси бе моме да не е с два чифта тоз мъж?Не вярвах,че жена мже да търчи толкова след мъж................

186

Жеко

преди 12 години

Царю, на Вас се осланяме! На Вас се молим, Царю Наш, спаси ни! Не издържаме вече, Ваше Величество. Тежко иго ни мори, плачем и скубем косите си, мъжете псуват, старци се вайкат, деца пищят, жените вият! Но сами сме си виновни Прости ни Царю Наш, за това, че се отрекохме от Теб. Прости ни и ни отърви от злочестините, тъй както ни отърва от Драгалевския преди 10 години. Да живее Царя, да живее България!

185

Анонимен

преди 12 години

Стара мома е баба ти!:))

184

Анонимен

преди 12 години

хаха старите моми се събраха.

183

Анонимен

преди 12 години

Току що се изпразних.

182

Анонимен

преди 12 години

Порното започна и пишещите се оттеглиха да правят "секс".ахахахаха:)))Ще се разхвърчи *** скоро.:)

181

Анонимен

преди 12 години

до санитарите - ако търсите жеко - тука е!

180

Милена

преди 12 години

До Гошо ***-страхотно изказване:)

179

жеко

преди 12 години

Ваше Величество, не издържаме вече на тези мъки! Плачем, плачем горчиво, о Царю наш, но самите ние сме си виновни. Защото който не почита своя Цар, все едно се отрича от баща си. Виновни сме, Царю, не те защитихме от *** и ***, които те обругаха. Отрекохме се от Теб и затова сега страдаме. И още по-големи мъки ни очакват, ако не се покаем. Царю, прости ни и ни помогни. Спаси ни, както ни спаси от Костов преди 10 години! Молим се, Царю наш!!!

178

Анонимен

преди 12 години

Защо изобщо трябва да се търси оправдание за ***, да се определят като пошлост, липса на мъжественост? *** са потребност, както храната и водата. Нещо лесно, достъпно, морално неангажиращо. Кви пари, кви меркантилни жени, кви 5 лева?

177

Жеко

преди 12 години

Братя, аз вече твърдо съм решил. Ще гласувам за г-жа Кунева! Щом Негово Величество застава зад нея, значи тя е най-достойната. Дам аз вярвам на нашия Цар. Той е мъдър, благороден и добър. Царят е светлината, която все още грее над нас, Царят е надеждата ни, последната надежда . . . Царю, ще гласувам за г-жа Кунева, заедно с целия си род! Да, всички ние те обичаме и ти вярваме. Само ти ще ни спасиш от злото, тъй както ни отърва от Дарагалевския българомразец преди 10 години. Само Ти, Царю!!!

176

Анонимен

преди 12 години

Я! Гошо *** не се задъхва с многоточия тази нощ!:)И поздравления за изказаното мнение.:)

175

Ева

преди 12 години

Ама много сдухани "мъже", много импотентни, много мамини синчета...абе само *** коментират тук. Големи "бабаити", ама само виртуално и анонимно. Въобразяват си, че като нещо им се подмята между краката и са богопомазани. Да ама, не !!! Бог е създал жената защото видял, че Адамчо сам е безпомощен дори в Рая. И затова мъжът е слуга на жената - реално или виртуално, оставил му е СВОБОДНАТА ВОЛЯ!!! - да си прецени за кое ще му стигнат силиците.