66

до 59

преди 13 години

Како ***, хич не те виждам при минус 10 градуса как ще стоиш 2-3 часа на едно място. Много сте силни във форума жениците, а когато излезете навън на студа викате"Аууу колко е студеноо, не мога повече, хайде да се прибираме. Истината е че жените не могат да издържат на студ, и на натоварвания. Ще ти сложа автомата и пълно бойно снаряжение при -10 градуса и ще ти кажа: върви атакувай отсреща. Ти няма си помръднеш трътката ***, какооо! От страх и от невъзможност да се движиш в студ с пълно бойно.

65

Анонимен

преди 13 години

*** оти са те родили неграмотнико.

64

Чукундур

преди 13 години

66Научи се да пишеш на български! А след това се научи да готвиш! И моля те, не се учи да караш автомобил в населено място!

63

Ivan Grozni

преди 13 години

Гоце ще си слага мамоичета на повикване, които ще пазаят президнетските мераци с военна тайна- хитро е Гоцито... така на накрая на мандата се присети, но по добре късно отколкото никога...

62

иво

преди 13 години

Армия на нас не ни трябва,само храним нищо не правещи дебелогъзи лентяи,които дремят по цял ден в нищонеправене.И мъжете и жените!!!Ако са военни поне да са като военни,да покриват нормативи,да тичат да стрелят не по цял ден да обикалят около стола!!!Първо влиза шкембето на войника...и 10 мин. по късно се появява и той/тя.Колкото до гвардеиките,защо не ако отговарят на физическите изисквания!!!

61

Чукундур

преди 13 години

Абе дами, като сте толкова еманципирани оти не станете кофражистки? Оти не копате канали или строите магистрали? Оти не станете заварчици или скрападжийки? Едно нещо можете да правите правилно - да раждате деца, ама и това вече не правите! Аман, в тая държава всеки иска да прави това, за което е негоден! Ей го - мутра премиер, физкултурник шеф на полицията. Я да взема и аз както съм аграр да стана културтрегер, а?

60

БОМБАТА

преди 13 години

НА БЪЛГАРСКИ ГВАРДЕЙЦИ, А ТУРСКИ СПАХИИ С ФЕСОВЕ И ***. ПЪРВАНОГЛУ - НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!

59

Анонимен

преди 13 години

Армия от 25хлд. наемни.Та кой да маршерува при тази огромна армия българска.Разбира се жените те са по мъже от нас.Сега се раждат все обратни момченца.

58

Чукундур

преди 13 години

Добре че не е жив полковник Петко Йотов да види на какво е заприличала БА.

57

Анонимен

преди 13 години

И на 8-ми март, мъжете продължавате да се държите просташки. Жените можем да издържаме и на студ, и на работа /денонощна/, и на бременност, и на раждане, и на грижите за вас - мъжете /освен за децата/. Ние никога не сме уморени! Ние дори не се оплакваме!Убедена съм, че ще бъдат избрани наистина страхотни гвардейки и те ще се справят не по-зле от мъжете. А и ще радват очите на всички ни. Като жена ми писна да ми представят за идоли фолк-певици.

56

Чукундур

преди 13 години

Иначе давайте, турете я оная лесбийка "Солджъра" за гвардейка, да стои в поза "амфора" да дъвче джачка и да гледа на кръв всичко мъжко което минава покрай нея. Не съм сексист, ама феминизма на лесбийките вече минава всякакви нопмални граници!

55

НИКОГА ВОЕНЕН

преди 13 години

Нека тези 14 % от жените военнослужещи прочетат това.И ако имат чест, да си признаят че е така.В армията има тежки длъжности- и съответно жени на тези длъжности.Но ВСЯКА от тези жени е изровила света с вътрешна заповед да се скатае на топличко.За преференциите на тези, които се мотаят из щабовете и покрай офицерите - НЯМА ДА ГОВОРЯ. Г-да офицери, Вие не разбирате, че ставате прости , много прости овчари, които се водят по акъла на едни *** ОВЦЕ.Тичайте сега на банкомата, щото я свършихте една..

54

ъ

преди 13 години

жените в армията са за да ги чукат -като застареят просто ги сменят с по млади

53

Чукундур

преди 13 години

53Гвардейците не са "воинство"! Гвардейците са ПРЕДСТАВИТЕЛНА РОТА! Не казвам, че жените нямат мяско в армията, казвам че НЯМАТ МЯСТО В ГВАРДЕЙСТАТА РОТА!

52

Жан

преди 13 години

Освен че сме първенци по жени в армиите на НАТО сме и ОПРЕДЕЛЕНО първенци по ТЪПОТА на министъра на отбраната, но не само в НАТО, а по целия свят. Това нищожно човече, този хамелеон, дето смени 5 партии, този български *** е на път да доубие и жалките остатъци от армията ни. Бойкооооо, Бойко толкова кадрови грешки направи, че вече си история... Но *** Аню пак ще остане министър, особено ако събрат му Костов стане отново фактор в политиката.

51

xaxax до чукундур

преди 13 години

Само да ти кажа, че българките от векове са част от българското войнство и са се били рамо до рамо с мъжете, още от времето на Кубрат, Аспарух, Крум и т.н. Ако дадена жена не може да издържи мирно на студа, то тя няма да стане гвардеец. Също както и много мъже не могат и те също не са гвардейци. Иначе лично аз се съмнявам скоро да има гвардеец от женски пол.

50

Анонимен

преди 13 години

da im se dade shans puk shte vidim kakvo shte izleze...

49

някой

преди 13 години

Вижте какво може мажоретния състав Димитър Мечев от Велинград и ще се убедите че са идеални за гвардейки!Репертоарът им включва всички по-известни военни маршове, като марша на Радецки например.

48

Военен

преди 13 години

Аз служа в НГЧ,жение няма да са гвардейки,няма да дават наряди и дежурства,те само ще получават заплати и привилегии.И сега има десетина такива ,на който им е трудно да се поберат в камуфлажите и по цял ден пушат и пият кафе и за две пари работа не вършат,но са първи на банкомата за заплати-жалка картинка.Има длъжност който могат да бъдат изпълнявани и от жени,но могат да бъдат граждански лица/има разлика в заплатата/,войници и гвардейци обаче от жените не става,природа,анатомия,физиология......

47

SS

преди 13 години

Искам да я видя тази гвардейка дето иска да се доказва днес например на лютия студ,вятър и -10 градуса температура на въздуха как ще стои 8 часа мирно пред Президенството ама много ми е интересно да го видя това чудо на природата как ще издържи !