33

Анонимен

преди 13 години

Трябвало е вместо Дельо Хайдутин да свири музиката на Мишо Шамара - Ще му разбия главата бигири бум-бенг-бенг

32

Ком

преди 13 години

Щом в "Стар Трек" Земята беше станала комунистически рай (никаква собственост, никаква класова сегрегация, любов към червените дрехи) , може и наистина така да стане.

31

Потап

преди 13 години

Абе, американчета, що направихте плочата от мед, бе? Ако я набарат извънземни ромчета?!?!?!?!?!?!?!?! Отиде и "Дельо хайдутин", и Бах, и Бетовен...

30

JitZo

преди 13 години

Извънземните като дойдат ще ни оправят, защото ще са комунисти!!!

29

до 21

преди 13 години

А какво ще кажеш за соларна енергия ?!?

28

Анонимен 2

преди 13 години

Анонимен, нима си мислиш, че светът и България са ***, които ти изливат от медиите?!? ------------Не мисля и горещо се надявам че не са. Просто казвам че ла.ната станаха твърде много.

27

Ком

преди 13 години

Ако не бяхме такива "русофили" , щяхме да видим българска песен в космоса, ама през крив макарон! Сега като нямаме комунизъм (всъщност социализъм; не, че *** правят разлика) , да не би да сме цъфнали и вързали?

26

фанта

преди 13 години

Що така, бе нине? Ако се срамуваш, че си българин, защо ни проклинаш всички, тогава? Назови се, какъвто си искаш и не ни обиждай! Ние сме търпеливи, но не и съвсем незначителни. Хора сме. Глупави сме, че търпим наши и чужди телета да са ни мачкали с десетилетия от алчността си както и такива като теб да ни обиждат и мачкат.

25

Айдуци

преди 13 години

Ха - ха :) Кравата, която бе придворна комунистическа певачка - Валя Балканска с виещият й глас била некъде в космоса..А стига ве..Делю Хайдутин в космоса е измислен герой за да допълни комплекса за национална малоценност. Докато айдуците в България грабят и тарашат бедния народ, дядо Йоцо гледа космоса :)По тъпанарски сюжет няма

24

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг и космос!

23

ЕЕЕЕЕ

преди 13 години

Все ще се намери някой да оцени плочата , нали е позлатена .

22

амон ра

преди 13 години

"Бъдете горди. че сте БЪЛГАРИ и никога НЕ го забравяйте! Ние сме безценен народ..."----------------Не съм горд и никога няма да забравя, докъде докара 1944 г. "безценния ни народ", който е прокълнат, заради комунизъм и русофилщина. Явно българското семе няма да го бъде - Содом и Гомор за него!

21

Ракетчика

преди 13 години

Значи, практически няма съпротивление. Движи се, образно казано, като камък запратен от прашка. За маневри - забрави. По скоро съм любопитен за енергоизточниците му. Все пак машинарията по него си иска захранване. Ако не е малко ядрено реакторче, просто не се сещам що за чудо ще е ...

20

Анонимен

преди 13 години

Елените го дърпат!

19

голям праз

преди 13 години

Голяма гордост, нема що, е този тенекиен спътник, който се отдалечил само на 16 часа (светлинни) път от Земята. А най-близката звезда до Земята е на 4.24 години (светлинни) път... А и грамофонната плоча кой ли ще *** да я слуша, след като всички изхвърлихме преди десетилетие грамофона, та даже и ЦД-тата и минахме на флашки и МП3-ки.

18

Nerealen

преди 13 години

Дядо Мразе в космоса няма ***, така че няма какво да го спре- освен случайно камъче някъде :-). Около планетите използваше гравитационните им кладенци- правеше обиколка и на излизане тези ями го изстрелваха като от прашка, като се използва съвсем малко гориво за донасочване. Веднъж ускорил се няма гравитация да го спре извън системата, няма ***.

17

Habu

преди 13 години

Има документация в сайта на НАСА, където можеш да прочетеш по-подробно, но в общи линий - на борда има два типа гориво - един за електрониката и един за тръстерите(?). Тръстерите се използват да се "намести" сондата на правилната траекторя, която е избрана специално така че да се възползва от гравитационното поле на някой големи планети и те като "прашка" да го изтрелят извън слънчевата система...

16

H8C0RE

преди 13 години

Някъде далеч из света има хора, които все още се занимават с напредъка на човечеството като цивилизация и гледат към звездите. Тук у нас гледаме само мръсотия, пошлост, чалга, наглост, крадливи политици, Доган, СерГей, простотия, Слави, Азис, мутри, ***, пиянски убийства, тотално вмаймуняване.------------Анонимен, нима си мислиш, че светът и България са ***, които ти изливат от медиите?!?

15

Анонимен

преди 13 години

ей са ше пръдна и ще издухам вояджър 2

14

Nephilim

преди 13 години

Ами Вояджър просто си лети бе приятел, и ако не се удари в нещо няма да спре. Така е в космоса.