361

Sandokan

преди 13 години

Амааааааааааан от моралисти ееееееееееееЗа това ви се *** децата на 12-13 години зощото сте сложили капацитеЕвала за клипчето!!!!!!!

360

стефан

преди 13 години

пич , прочети внимателно какво съм писал преди ми пишеш каквото и да е . "бактерийка" го нарече човек преди мен , когото цитирамЗнам, че става въпрос за вирус при това един от най-смъртоносните , точно за това мисля , че е супер несериозно който и да е да бъде запознаван с него посредствон такова , меко казано , несериозно клипче !Хващам идеята , че целта е да е "достъпен" за децата , но не схващам това как децата ще схванат сериозността от подобно комично клипче.

359

аз

преди 13 години

"мормално" да се чете нормално ;)

358

az

преди 13 години

този клип е несериозен , не е мормално това

357

nqkoi

преди 13 години

технически погледнато си прав...тоя клип е 2 часа работа на специалист...за 11 хил бая са се облажили,всеки студент би го направил безплатно в пъти по-добре...отделно това дето е ***

356

Gosho

преди 13 години

На мен ми хареса клипаа също и това че много хора са писали мнение - толкова ли е четен този сайт

355

dedo

преди 13 години

Клипчето е много яко! :)

354

Ralica

преди 13 години

A, vie za na4inite za predavane na HIV ne ste li 4uvali nikoga? Nelepo e 4e v BG samo se zavijda i na ni6to drugo ne sme sposobni. Tova 4e ima sluhove za niakoj 4e e s razli4na sexsualna orientaciq niama ni6to ob6to s klipa

353

Sophijski

преди 13 години

Пич, не става въпрос за "бактерийка", дето я трепиш са антибиотици, а за ВИРУС!!!

352

ПРОСТАЩИНА

преди 13 години

Надявам се тази вечер вместо тази реклама да ви пуснат "KIDS" на Лари Кларкс!!!!!

351

an

преди 13 години

TOQ KLIP MOJE DA GO IZMISLI, SAMO MUTRESTANSKI BESMOZA4EN KATIL. I TEZI NQKOLKO SEKUNDI STRUVAT 11 000 LEVA? E.AH DA GO E.A. KAK MOJE, TOVA DA GO PUSNAT DA GO GLEDAT DECA? TIQ SA ZA UBIVANE.

350

до Петева

преди 13 години

Петевааааааа....подобни клипчета (професионално направени според теб) ги правим в 1ви курс и то без пари! Айде да не се оправдаваме с аудиторията!!!!

349

доктор ОхБоли

преди 13 години

който може го може. тази перверзия не е в това какво казва клипа а как го казва. казва го като оня метъл дето щял да се изсере на масата ама нямало да разберат изкустото му. или както сме свикнали да гледаме как някой се залива с *** а друг купува изкуството му. явно камен во си е намерил меценат, който е платил за картина а са му изработили пощенска картичка. ех и аз да имах такива балъци наоколо.

348

ПРОСТАЩИНА

преди 13 години

Е къде ги видяха тия 11хил или колкото са там? Тоя shit се прави за без пари!!!!И си плащаме за простотията, прекрасно!

347

Ха!

преди 13 години

Уникално! Уникално тъпо и гадно нещо! Уникално!!!!!!!!!!!

346

Анонимен

преди 13 години

Клипа не струва,този който и е прибрал 11 хил. може да се застреля. Това видео по никакъв начин не ме кара да се предпазвам.Срамота за Воденичаров.

345

Анонимен

преди 13 години

Тука сте все отбор просаци. Прегледайте други коментарии, да видите, че културните хора не одобряват клипа.

344

ПРОСТАЩИНА

преди 13 години

Притеснява ме , че сме на това ниво! Не говоря за морал , а за простотия!Щом се смята , че това е единственият начин да привлечеш вниманието докъде ще я докараме? Тук не тряба да се борим само срещу болести , но и срещу простащината, която все повече нараства в страната. Надявам се повечето от вас да се гледали "Short films" и са разбрали какво означава оригинално с нотка хумор, и какво означава наистина да привлечеш вниманието!!!!Айде със здраве!!!! WTF

343

Анонимен

преди 13 години

А ти, как си се появила на този свят, без *** и баща ти да са гледали този клип? Какво му одобряваш? Той е поредното облъчване с простотия.

342

Ицо

преди 13 години

Според мен клипчето е изключително добре измислено, не знам кой пуритан коментира, ама погледнете малко кампаниите в западна европа и пак говорете! Много добре според мен - точно и ясно и стига до тези, за които е предназначено директно!