239

Nad

преди 13 години

Според мен след третото, та дори и след второто дете принципът на изплащане на помощи трябва да е различен - родителите да докажат, че ИМАТ доход над някакъв праг (Естествено, да се взимат предвид близнаци и т.н..). Така ще спрат случаите, в които се раждат деца, за да се изкарват пари. Без да съм расистка - това се прави основно от ***. Много малко са българкте, които раждат повече от две деца и още по-малко тези, които го правят, за да изкарват пари. Факт.

238

Контра - Атака

преди 13 години

Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 188 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъциНАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...

237

Анонимен

преди 13 години

60 години болшевизъм по руски модел могат да направят и от най-силната нация сбирщина полуживотни, очевидно...

236

Мен

преди 13 години

Дойде време за военно положение. За кражба - рязане на ръце. Без значение кокошка ли си откраднал или евромилиони.

235

Радо

преди 13 години

Просто трябва българите да раждат.Ако мислят, че има по-важни неща от това и не искат, прросто не искам да мисля за бъдещето ни.БЪЛГАРКИ РАЖДАЙТЕ!

234

анонимен

преди 13 години

А.Д. констатациите са абсолютно верни но изводите Ви са абсолютно неверни. Нищо не става по принуда, как не можете да разберете тая проста истина.Управляващите трябва така да работят че да има висока раждаемост в българското семейство и да няма емигриране, напускане на страната.

233

Анонимен

преди 13 години

Стига го цитирахте тоя Вазов, защото е един *** стихоплетец и абсолютен пухльо като човек. Нито е разбирал от политика, нито семейство е създал, само е тичал след чуждите жени. Вазов е една от най-ниските топки в цялото ни Възраждане.

232

Юберменш

преди 13 години

За съжаление навярно така и ще се случи, но лошото е, че не си пазим традициите. Ако беше така, без проблем можехме да се пръснем по целия свят като евреите - те са оцелели 2000 години без държава, при това отритвани отвсякъде. А всеки 2-ри българин като замине в чужбина, си спомня за България през чалгата, а не през народната музика, през простотията, а не през хубавото...това е тъжното.

231

dodo

преди 13 години

bratia romi bapret taizcistem bokluka koitose narica balgaria nie 6te vladem zemite na bg i 6tesa kazva evro romaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

230

Почтен господин

преди 13 години

1. Спиране на всички детски надбавки.2. Създаване на данъчни облекчения за работещите родители.

229

"Немам равен&qu

преди 13 години

*** са страшни любовници,все пак не е трудно да се сетиш,българите......смешно ми е,но истината е,че розовите ви....такива за нищо не стават!"Ние сме най-добрите-в леглото,най-големите разбирачи,най-умните,най-красивите жени"-е хубаво,ама нищо от това не е истина!Най-добри *** са в избиване на комплекси-нЕмат равни!

228

Анонимен

преди 13 години

Всеки път при световни кризи националните предатели ни тласкаха срещу Рулия и всеки път стигахме до национална катастрофа. Сега нештата ще се повторят за четвърти път. Народеееее осъзнай се и наритаи американочифутарниците от БГ иначе БГ ще стане циганистан.

227

насо-

преди 13 години

Тази е глдала филма "Idiocracy" (2006) -страхотна комедия с ясна визия за бъдещето. Гледаите го,няма да съжалявате!!!

226

Ромлянин

преди 13 години

Лудия фен на Воленчо па се появи....Къш *** *** атакисъ=тка.

225

Анонимен

преди 13 години

Нека някой постне тука подобни произведения написани от български гениални литератори за САЩ и американците или коя да е друга нация. На желаещите спорно търсене.

224

Контра - Атака

преди 13 години

Вече 8 година анти-белите фашисти Шорош, Кобурга, Доган, Яков (Станишев), Борисов (Бехар), Сидер, Иван Костов, Мартин Димитров, Дянков (Фройнд), Маргарита Попова, Тоттьо и т.н.НЕЗАКОННО СА СПРЕЛИ МИЗЕРНИТЕ ДЕТСКИ (от 35 лв.) НА БЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВАВ същото време на УЖ самотни *** майки, които нямат и 1 ден трудов стаж, но са с по 10 до 23 чаавета ...ПЛАЩАТ ДЕТСКИ по 59,15 лв. (на всяко ***) + 78 лв. ЗА МАЙКИТЕ месечно

223

Анонимен

преди 13 години

За всички които подкрепят ***.Аз съм млад,образован и работещ.Нямам деца,а искам да имам.Държавата не ме стимулира да се оженя и да правя деца.Не искам да имам дете,две или три които да учат и след това да работят за банки или чужди правителства (корпурации).Това не е живот,а наказание.*** не мислят така.Те правят деца и вземат помощи.---------------- Мноо си зле, човек, мно-го! И по-добре не се занимавай с деца. С тоя акъл нищо няма да направиш от тях.

222

"Българка"

преди 13 години

Българка съм(трагедия за мен,срам)но мразя сънарадниците си.НЕ е безпочвено.За сметка на това обичам страстните,*** и умеещи да живеят без да реват и да се оплакват всеки ден ***.Дори и бедни и окаляни,*** продължават да носят човешкото в себе си.Страста към живота им не спира,за разлика от българите,които виждате как мислят,чувстват и живеят.Това не е моят светоглед- обичам страстта,горещата кръв и хората,които умеят да изпитват истински чувства.Няма значение,дали са бели или черни!

221

Анонимен

преди 13 години

Здраствуйте, братушки! Мамо, мамо, я ги виж! Що е? Идат, погледни ги.С пушки, с саби... Що стоиш?Скоро, чедо, поздрави ги!Тях ги бог прати насам,да помагат, чедо, нам. И детето дава крушкина солдатите без страх и крещи на тях:здравствуйте, братушки! Генералът кат орелескадроните повежда,а орачът се запрели омаян ги изглежда:чини му се, че е сън...Изведнъж с туптенье, с звънприближават кат вихрушки.Той си шапката свали и ги поздрави:здравствуйте, братушки! Шипка! Шипка! Гръм се чуй.Гурко мина планините!Радост, чудо беше туй!И на Тракия момитесрещат храбрите борции покриват със венцитехни глави, коне, пушки...И кат стискат им ръце, викат от сърце:здравствуйте, братушки! Как са горди тез момци!Един казак варди, гонихиляди злодей, крадци цели турски легиони.И народа с лик засмен,като гледа вече в плентия полкове хайдушки,на казаците добри тъй благодари:здравствуйте, братушки! Русе, 1878

220

Контра - Атака

преди 13 години

Няма нищо вярно в разсъжденията на Карбовски и Анелия ДимитроваНие не сме се "изчерпали", а нас българите и другите бели етноси - турци, арменци, власи и т.н. ни унищожаватУнищожават ни ***, назначени от евреите да управляват БългарияЯшар (Т. Живков), Сорос, Доган, Седефчов, Сидеров, Иван Костов, Дянков, Маргарита Попова са етнически циганиС характерни ромски физиономии са Бойко Борисов, Мартин Димитров, Цецо Апартамента, Павел Шопов и т.н.Цялата гореописана *** банда е за бесило