62

Анонимен

преди 13 години

Тъпия българин още не е разбрал, че Русия просто си гони интереса.Бай-Ганьовциии, на Русия не и пука за вас и няма да дойде да ви спасява, най-много да ви помогне да *** по-бързо.

61

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Че в сайта редовно се публикуват антибългарски и антидържавни повърни на днусни еничари е видно отдавна.Че се стремят винаги да са все по ниско и ниско в партер също.Идиотизмът им е пълен,че всичко това се опитват да маскират като независима патриотична свободна журналистика.Мислещите хора ди презират и не ги смятат даже и за фекалии.Дерзаите кенефни драскачи!Интересно демктари а къде са НАТО,ЕС,САЩ ИЛИ И ТЕ РУЧАТ ЖАБЕТАТА?МОЖЕ И ДА ГО ИЗТРИЕТЕ!

60

Патриот

преди 13 години

не мога да схвана смисъла нещо на статията какво иска да каже авторката май и самата тя не знае!

59

пиколо

преди 13 години

Борисов го уважавам по лична преценка, дори и не го зная какъв е, но не съм от ГЕРБ. Просто мисля, кой от тия хора с делата си, би бил или е най-полезен за нас българите. И често съм грешал, доверявайки са на обещания и на леви, десни, центристи, каквил и не? И в една партия не винаги всички са на едно мнение? Не му четкам реномето, а просто се стремя да разбера кой какво би ни донесъл като хора, като народ? А ние не знаем какви ги вършат? само научаваме взетите решения вече. И по тях гадаем.

58

Анонимен

преди 13 години

Когато се няучат така да пишат всички наши журналисти ще ги призная

57

Анонимен

преди 13 години

Смешно ми е тук, като гледам как герберите веднага почнаха пак да делят коментиращите на русофили и русофоби. Аз по-долу написах просто, че статията е ужасна, от журналистическа гледна точка. Пълна мъгла. Между другото името на въпросната авторка ми се набива не за първи път, за съжаление не с добро ...

56

З

преди 13 години

Това може би ще се окаже най-оплюваната авторка в днес.бг ...Тая или трябва да пише с друг псевдоним , а най-добре е да се насочи към чистотата , там може да мине за умна...Срамота е да се пускат такива небивалици

55

Alex

преди 13 години

Мястото на България е в Европа а не в обслужване на Руските имперски интереси. За 1200 години - от Княз Борис до сега, едва в днешно време, България за втори път стои пред избора между Изтока и Запада. Ясно е, първоначалният избор постави страната във Византийска, Турска и Руска орбита. Да бъдем днес малко по-мъдри. Мястото на България е на Запад. Това изисква достоинство, воля, усърдие и честност без да се кланяме на бивши господари.

54

Анонимен

преди 13 години

Ами не е нужно да се разбере смисълът на статията, който видимо отсъства. Но за въпросния господин, както и за всички ГЕРБофенове е достатъчно да се плюва нещо или да се каже, че еди кой си ни е виновен за собствената ни некадърност и с охота се включват в пригласянето. Нищо че не знаят дори думите на песента. Важно е да се харесат на Вожда. Може да даде я службица, я апратаментче. Ех, омръзна ми от комунисти, включително и от "бивши" такива. Тази наша, бедна България е обречена явно ...

53

sofeto

преди 13 години

Четохли това или боза пих че нещо не разбрах !!!

52

Анонимен

преди 13 години

Интересно, ти какво точно разбра от статията, понеже аз не можах да схвана нищо от този буламач от мисли и съждения.

51

пиколо

преди 13 години

Ние знаем, че всяко нещо е от значение. Но като ни упрекваш, пусни видеоматериал и тогава ще му мислим! Така само на гадаене не става. Факт е, че нас повечето ни нямат за нищо, освен за развенна монета и евтини роби. Но това си е исторически факт от векове насам. Откакто такива послушни массони като Дънов викат "слава на бога" и се дупят на който дойде. Затова Англия ни разпарчоса след Освобождението. Но, ако беше Иван Асен или Скилоян, едва ли щеше да се осмели? Ония си държаха на народа.

50

putin

преди 13 години

Добре, казано!

49

Бойко

преди 13 години

Браво Анелия!!! Само да поживееш в Русия, или да срещнеш руснак на запад и ще схванеш имперското мислене! Това разбира се не тяхна запазена марка! Просто ги е яд, че вече не са "големият брат".

48

Анонимен

преди 13 години

Да, това е в основата на всичко, което последва. Жалко че много малко хора са информирани или отдават значение на Срещата в Малта - предоговорила света.

47

41

преди 13 години

КУЧЕ ОБОСНОВИ СЕ И ЗАЩИТИ ТВЪРДЕНИЕТО СИ ,ЗА ДА ТВЪРДИШ ТОВА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ КОЙ ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ ПОД ИМЕТО ПРИВАТИЗАЦИЯ,ОТ ТВЪРДЕНИЯТА ТИ СТАВА ЯСНО ,ЧЕ СИ ЕДИН *** КОЙТО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ТАЗИ *** КОЯТО Е В ПАРЛАМЕНТА.

46

Tina

преди 13 години

Крайно време е да спрем да се подценяваме.Руските медии излязоха с тези гръмки заглавия за българска капитулация само, зада прикрият собствената си. Нито Русия, нито България капитулира. Просто Борисов успя да извоюва още изгодни условия за нас. Всъщност най-точно го каза самият Бойко: "Не става въпрос за капитулация на една или друга държава, а за прагматични отношения между две суверенни страни." Време е да повярваме в себе си, че сме повече отколкото други се опитват да ни определят.

45

Веселин Радославов Д

преди 13 години

По стил тази статия напомня на управлението на бойко борисов-много думи,никаква ефективност.

44

Приел Капитулацията

преди 13 години

Още Горбачов капитулира на един кораб до остров Малта преди ~ 25 години

43

ВТ

преди 13 години

Може би не съм следил внимателно събитията, но не разбрах от къде идва твърдението в заглавието? Ще има ли Южен поток в крайна сметка?