25

Анонимен

преди 13 години

Разбира се, че ще се гордее. С миналогодишния върна страната и икономиката десетилетка назад - нито има приходи,нито има пари за ОСНОВНИТЕ СОЦИАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, разходите - огромни, довеждане до ескалация на иначе малката криза на потреблението,стагнация,фалити,безработица и прочиеИ докато за всичко изброено имаше някакво възможно външно оправдание , тази година няма. Всички големи икономики се стабилизираха. У нас още не се вижда дъното.А един пицар-*** се гордее с престъпната си некомпетентност

24

nqkoi si

преди 13 години

А този уж фиансист как предвижда увеличение на държавния дълг с 2 млрд. и в последствие по пътя на логиката кой ще ги изплаща тези пари и при какви размери, кой данъци ще вдигне за да се запълни в бъдеще това допълнение към дълга, и това ако ми е добър бюджет - здраве му кажи!

23

Калин

преди 13 години

бюджет на бедноста, бедноста за полупацията, за олигархията ..затвърждаване на статуквото и гарантирани доходи за сметка на популацията!

22

Анонимен

преди 13 години

Егати кичозната и неподходяща вратовръзка, и това ми било финансов бос, облечен като чичо от село Долно нагорнище.

21

мемет

преди 13 години

Брей,брей...гледай какви финансисти имало тук?!България в икономическа стагнация,ценови шок и финансов колапс. Е на това му се казва гьонсуратлък!Всичко,което си изредил с повишение е зададено от ЕС още с влизането ни!Кой лъжеш бе,ванчо?

20

Контра - Атака

преди 13 години

И тази година, (както и миналата) анти-белите расисти Сидеров, Борисов, Костов, Дянков ПРОДЪЛЖАВАТ политиката на предишните трима анти-бели расисти Станишев, Доган и Кобурга ...ДА НЕ ПЛАЩАТ ДЕТСКИ НА БЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВАlambo.blog.bg/politika/2009/11/20/rasistkiia-prag-ot-350-lv-bruto-ostava-i-v-proekto-biudjet-2.439926

19

Психиатър

преди 13 години

ЕДИН ЛУД И З Б Я Г А!

18

2011

преди 13 години

Бюджет 2011! Колкото и смешно да звучи ако не успеят да се справят винаги могат да го актуализират в движение. Но... това се прави в краен момент, а те си ползват този подход почти всеки ден. Много удобно за тях, но никак удобно за хората. Тези народни избранници дали си дават сметката, че хората си настройват живота, бизнеса, финансите според техните решения? И когато в разстояние на 1 седмица кажат 5 противоречащи си изказвания, това е доста стресиращо за всеки човек.

17

баф мааму

преди 13 години

БОЖЕ ТОЗИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ГО ВЪРЖАТ ИЛИ ДА СИ ГО ИСПЪДЯТ-МНОГО МУ СТАНАХА ПОРАЗИИТЕ-БОЙКО ТОЗ ЧОВЕК И НЕГОВАТА СВ. БАНКА ЩЕ УНИЩОЖАТ И ТЕБЕ КАТО ПОЛИТИК И ПАРТИЯТА ТИ .НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СЕ ПРЕВЪРНА В РЕКЛАМНО ЛИЦЕ.НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТВОЯТА ПАРТИЯ А , И МАНДАТА СИ НЕ ЩЕ ИЗСНКАРАШ.БЕДНОТИЯТА ИДВА НА ПРОЛЕТ И ХОРАТА ЩЕ ВИ ИЗМЕТАТ. И СОЦИАЛНИЯТ ТИ МИНИСТЪР Е ***.ЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ И ЩЕ РАЗБИРЕШ ДО КЪДЕ ВОДИ СЕБЕЛЮБИЕТО И БЕЗХАБЕРИЕТО.ПОДОБРИ ХАЛА НА НАРОДА СИ ПЪРВО -ГЛАД И МИЗЕРИЯ ,НИТО ЗДРАВ

16

sasho

преди 13 години

"Умникът" Дянков и миналата година се хвалеше с бюджета за 2010 година ?! В средата на годината "юнаците" от ГЕРБ го актуализираха и си плюха във физиономиите !!

15

Контра - Атака

преди 13 години

ЧАШАТА ГОЛА ВОДА на снимката, има символично значениеТя цели да ни подскаже, какво да очакваме ...

14

Анонимен

преди 13 години

"Финансист 1 имал подкрепата на цялото правителство" и на нито един от народа

13

Лудница

преди 13 години

Toй като напусна Америка и дойде тук американците се оправиха а ние затънахме.Явно причината е била в него.Незнам с ББ защо си вярват и на какво вярват като затъваме в геометрична прогресия.

12

Иван

преди 13 години

България в икономическа стагнация,ценови шок и финансов колапс. И всичко това след като мутрата милиардер- олигарх дойде на власт. Ето някой цени преди и след като Борисов стана премиер !. Бензин преди 1.74 лв.сега 2.16 лв.. Цигарите с 40 процента увеличение,хранителните продукти между 40 и 50 процента,услугите с 30 процента . Ток,газ,горива - драстично увеличение. Коментара е излишен. Оставка Боко тиква - ОСТАВКА .

11

..

преди 13 години

На тая снимка плюе вода като Ники Пънчев във "Хвани Богат" ,ония със страхотната логика по BTV

10

ДЯНКОВ

преди 13 години

Гордея се с този бюджет /Зависи от НИВОТО на гледната точка господине/

9

Dundy

преди 13 години

Стабилност ли, държавата е пред разпад, а Дянкон пак си ги говори неговите глупости, на които сигурно и Борисов не вярва, само не знам що го държи още!

8

анализатор

преди 13 години

Защо никой не разбира господина Дянков?Той има предвид ,че догодина ще се изнася/персонално той/ с парите от вътрешното потребление!Просто и ясно е казано ама хората не го разбиратДвигатели на икономическия растеж догодина ще бъдат основно износът и вътрешното потребление, обяви Дянков. РС /Под икономически растеж- разбира своя,под бюджет също/ И в крайна сметка се гордее разбира се!

7

55

преди 13 години

Май ти си си пийнал...

6

Коко

преди 13 години

Тоя е абсолютен непокист.Всички го плюят а той се хвали.