6

сериозен

преди 11 години

Има ли в страната още някой който да се съмнява, че всичко е истина............... пък дори и да се кълне някой си в децата си при опит за убеждаване.До кога ще стоим мирни и тихи???

5

DARK

преди 11 години

Като техническо лице ще ви кажа това е тотална лъжа!!! Подслушването не е извършено от мобилен екип!Това е предварително поставен бръмбар или някой от присъстващите сам напълно съзнателно записва разговора!Апаратурата за подслушване няма как да накара телефона сам тихичко да си пусне микрофона и да им предава!Апаратурата за подслушване извършва man in the midlle atack карайке телефона да се свърже към фейк клетката и така записват цялата комуникация между телефона и мрежата на мобилният оператор

4

недоволн

преди 11 години

яма такава държава !!!

3

Дани

преди 11 години

Комунистите действат в лицето на Алексей Петров. На всеки е ясно, че тези файлове са били подготвяни с години, за да се извадят сега предизборно. Това само ме кара да гласувам пак за ГЕРБ, защото Бойко е бръкнал здраво в сърцата на комунистите.

2

ТТТ

преди 11 години

Дреме му на Тиквата той днес открива частен цех за вода,в качеството на какъв обаче не е ясно! :)

1

Анонимен

преди 11 години

Нека сведем глави за минута мълчание в памет на ГЕРБ /2006-2013/ Амин!Сега опечалените и могат да поднесат съболезнованията си.