254

Анонимен

преди 13 години

Като не ги искат, тогава да ги върнат.Защо претендират за морал, когато вече са ги изяли и изпили

253

Анонимен

преди 13 години

"Наши роми: Не искаме подкуп от 300 евро"Няма ваши и наши. В БГ всички са роми. Бачкат за 700лв и са подсмеват на тези които взимат 500лв. Нали е това долен ***???

252

Ашока

преди 13 години

Превключи канала.

251

Romani

преди 13 години

Аз трябва ли да страдам заради други, ти трябва ли да страдаш заради Митьо Очите, Красьо Черния, Златко Баретата, а? Кога ще се делеим на нормални и съвестни хора, а не на етноси ? Моля ви се недейте се правили на толкова морални, не ви отива.

250

Анонимен

преди 13 години

Не искат *** по 300 евро - малко са им, затова.

249

Анонимен

преди 13 години

Може ли да бъде човек, този който не спазва морални, етични и законови норми, превръща околната среда и предоставения му дом в бунище, не работи, краде и ***? Е, ако дъщеря ти иска да се омъжи за крадец, убиец, измамник и мързеливец-дали ще си съгласен, след като си работил и пестил за да я изучиш и създадеш нормален живот? Така, че стига не ни обвинявай. Българите не са против бракове с арменци, евреи, дори с турци, въпреки религиозените проблеми. Обаче *** само иска и обвинява....

248

Анонимен

преди 13 години

Това е възмутително, преди години *** биха българи в София и по телевизията отправиха призиви за бунт и убийства на българи. Не знам да има осъден *** за това, въпреки, че в НК има специални закони за подбудителство към убийства, а телевизионно предаване е повод Прокуратурата да се самосезира. Да, ама в България *** са привелигировани и живеят на наш гръб, като се плодят, крадат и убиват. До кога? Зависи от нас, да изискаме от Правителство, МВР и т.н. Закона да важи за всички...

247

Анонимен

преди 13 години

Наскоро чух виц:" Говорят си Хитлер и негов подчинен и се чудят, дали ще имат проблем ако стопят *** ***. Минава турист и те го питат: Какво ще стане ако убием 10 слона и 1 милион ***? Туристът отговорил: За какво са виновни слоновете, че ще ги убивате? Хитлер казал: Видя ли, никой не се интересува от ***, интересуват се само от парите, които може да се "усвоят" чрез тях." Но е факт, че *** проблем ще стане световен, ако бързо и ефективно не се прекрати популацията им.

246

Анонимен

преди 13 години

*** съм. Детството ми босо/ прошумя с катун под нощи хладни./ Ала нож във джоба аз не нося/ и не дебна кон да ти открадна!

245

Аканишка

преди 13 години

точно !

244

Ашока

преди 13 години

Човече, нас всеки ден ни бият, но никой не дава гласност, но редките случаи когато се случи рциганин да нашамари българин, биете тупана по всички нюзове и вестници. Оплаквате се, че македонците дискриминират българите и не им дават гласност на проблемите, ама и вие действате по същия начин. Пак ще кажа в нормална държава не сте ми конкурнция.

243

Анонимен

преди 13 години

Да, а във Варна група *** пребиха невинно момче, ейтака за отмъщение. Искали да пребият някой друг но явно не им е стискало или по не знам какви причини са пребили ммчето. Последно казаха, че са го били защото е българин и е приятел на някъкъв друг. Мочето е с опастност за живота в болницата. Докато ние българите не се дигнем и не ги истрепем като мухи и по лошо ще става.

242

Romani

преди 13 години

257, Не мисля, въпроса е друг че вие не приемате такива бракове за нормални и най-лошото, държите такива хора на дистанция,. Въпроса ми е, такива хора като не ги възприемате като българи, те трябва ли да се чувстват такива ? Не може цял живот, под вола теле да търсите.

241

Анонимен

преди 13 години

Абе ***,защо вие NE манифестирахте пред френското посолство когато фр специалисти ви затвориха 3 и 4 блок на АЕЦ? Ами защото не сте излизали навън за да знаете че може и да манифестирате.Всичките сте манипулирани марионетки на партии и партийки.Браво на ******лите

240

Бачкатор

преди 13 години

Грешка пич. Някой от известно време не плащаме на никого. Нито осигуровки, нито здарви плащам на тая държава.

239

Аканишка

преди 13 години

ама те са само конкуренция на българите

238

do романи

преди 13 години

Ще има и чисти българи! Не се притеснявай! *** и кучетата го надушват и мразят!

237

Анонимен

преди 13 години

искаме подкуп от....3000евро

236

Анонимен

преди 13 години

дано по тоя начин *** се интегрират, нека се омешат, ама що ми се струва че така бъагрите ще заприличат повече на циганитедано да е първото, кой ти гледа кръв и етнос, тук е яка мешавица и без това

235

Romani

преди 13 години

Кога слезе от дървото, кога стана човек ?