106

Vanhorn

преди 13 години

Ало премиера,я влез в квартала да видиш на какво приличат улиците ?? Стига само си се показвал по медиите,там работа не се върши !!!

105

Юлия

преди 13 години

Правилно - обратно в дупките! Мине се-не мине се и вземе, че изпълзи някоя комунистическа твар ни лук яла, ни лук мирисила за досегашните си исторически престъпления, че да върши нови такива!Ама, вижда ви се вече краят.

104

Grajdanin

преди 13 години

Az neznam kak gi opredelqsh horata na BSPari i na Gerberi, ama po akyl ne se razlichavash ot 1997 kydeto beshe kultovoto "Koi ne skacha e cherven". Moje bi tova ti e tvoq nachin da gi razlichavash

103

Анонимен

преди 13 години

И ЗАЩО СА НИ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ?ИМАМЕ ЛИ ПОЛЗА ОТ ТЯХ?има известно изтрезняване народа почва вече да мисли нещо да работи а не нещо да ''извърти'' за някои лев и ТАКА ЩЕ Е ЗА НАПРЕД.БАЧКАНЕ.бая народ са облъчили тъпите *** синчета разни скоро ще трябва да бачкате и вие за да си изкарате парите.КРАДЕНИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ

102

Математик

преди 13 години

Проектант не свършил нищо = 12 милионабат бойко в процес да свърши всичко = 24 милионаДолу Доган, изедника! бат бойко заслужава повече да смукне! Минстрой - мисли и разсъждавай и действай!!!!

101

Stan

преди 13 години

Наистина, много бесепари в тоя сайт. Я се огледайте бе хора? Последните 10 години добре ли живяхте та сега ГЕРБ ви съсипа за 1 година? Или ядохте големия дебел, червен х... мооого по-дълго време?

100

Юлия

преди 13 години

Не, няма да намаля темпото, ни най-малко. Вие, комунистическите мутри, само това и чакате - всички да си мълчат. Аз няма да намаля темпото, и няма да си мълча и то тук, в България, където смятам да живея живота си! Не ще успеете да изгоните всичко живо.

99

Хахахаха!!

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!Червените кхмери пак изпълзяха от дупките!!!!И да пишете и да не пишете - НАРОДЪ ВИ ИЗГОНИ!!!!Марш обратно в дупките!ХАХАХАХАХАХА!!!!!

98

LM

преди 13 години

Ima malko istina v tpva che mnogo ot dobriqt material e otishyl na Zapad, no vse pak ima oshte hora koito sa dobri specialisti i v Bulgaria, prosto misla che e vreme da se napravi edna golqma sreshta i da se vidi kakvo mojem s nashi sili i ako nemojem da pokanim chujdi profesori da ni prepodavat i da stanem malko po-dobyr material. Kakto edno vreme sled osvobojdenieto sme pravili. Moje bi e kraino vreme da go napravim

97

Ком Бизнес

преди 13 години

И като ги почнем така министър след министър ще им излязат далаверите за отрицателно време. А пари нямало, а безработни има, и здравни осигуровки искат, и се изказват постоянно, и информацията им е недостоверна. А щяха да са почтенни.

96

Ком Бизнес

преди 13 години

На тези им дадохме 6 месеца гратисен период да се "оклиматизират", а те още на третият месец си спретнаха конкурсите и си взеха паричките. Ние сме 100% балъци, а тези са 100% бизнес хитреци. Защо цената на зелената енергия е по-висока от "стандартната"? Някой се е съгласил на завишени цени и прилична комисионна, май?

95

pege

преди 13 години

резни му главата на росенчо де се бие в гърдите с неговите километри и срокове. явно и той е намазал филията и я кара агале агале.

94

Анонимен

преди 13 години

а ако не бяха готови документите от предишното правителство, на какво щеше да прави първи копки сега, а? А и това че е направил първа копка, не значи, че построил, нали?

93

Анонимен

преди 13 години

Скрий се някъде, че нищо не разбираш ***. Няма просрочени задължения. Това са узаконени комисионни на правителството.

92

Винетка Винеткова

преди 13 години

Ехооо, лошият материал. А ние си седим тук в България, ставайки милионери и милиардери, но вие сте лош материал.

91

Юлия

преди 13 години

Нещо си се объркал - аз защитавам същата теза, като твоята. А БСП е нещото, което ненавиждам.

90

до 96 - ЛМ

преди 13 години

Нямам нищо против хората в активна възраст между 25-45 години.Но в момента ситуацията е обичайна - назначават се съпрузи, жени, деца, приятели, бизнес партньори... Освен това днес Борисов каза, че образованите и интелигентни хора живеят и работят извън България за много пари т.е. тук е останал само лошият материал, който не е достатъчно образован, не може да мисли, не може да работи и т.н. И аз влизам в тази класация на Премиера.

89

до 103

преди 13 години

до 103:Ами намери си друг форум - високоинтелектуален и снобарски...

88

Анонимен

преди 13 години

тя не е българска бе разбирач

87

Анонимен

преди 13 години

На 14 място при Станишев със всички спрени еврофондове? Че ние бяхме първите с напълно спрени еврофондове. То че в БСП много акъл няма е вярно, ама чак такива глупости да пишеш. Съвсем превъртя.