275

arhar

преди 13 години

Eй сега съм убеден, че Лазер ще мълчи и няма нищо да каже ! Очевидно ще се бори със съвестта си и ще са пита дали наистина няма корумпирани съдии , както Цветанов казваше многократно !?Нека и Гоце да се обади и пак да ни говори по бтв - новините за цоциална политика !

274

arhar

преди 13 години

"Кой съдия има моралната воля да постанови пробация за човек, притежаващ нелегално карабини и 4500 патрона? Кой съдия си легна спокойно вечерта, като реши, че този човек трябва да отиде на пробация?".Ей сега искам моя приятел Лазар Груев (шефът на ВКС, б.р.) да излезе и да каже "Ние сгрешихме тогава с тази пробация и на съвестта ни вече лежат тези трупове", настоя Борисов. '

273

arhar

преди 13 години

Дали няма да се окаже, че този сумист е бил ' манекен ' във ' визаж ' и ' студент ' в киевския университет ?Ако този сумист е свързан с Йосич, то нека да видим кои пускаха компромати по адрес на БАТЕ Борисов , че бил взел 3 млн и т. н., за да се разплете пъзела, сиреч да видим кои са покровителите на сумиста !Задачата е много проста за решаване ! Но по - интересното в случая е, че ще наблюдаваме как гущерът ще си откъсва опащката !?

272

за 305

преди 13 години

Ами жалко за тези, дето са ти дали "дегрита"-та. Познавам и с по три "дегрита", но и те не са в състояние да прикрият простотията. И като имаш две "дегрита", казва се багай ототук, а не "бегай". Ама аз ти казах в предния пост.

271

за 304

преди 13 години

Не бих си позволил да оценям човек, който не познавам , или да му забранявам да си изказва мнението, или да го обиждам............но не всички са от моята черга/класа ... а имам 2 дегриита и смятам да не уча повече:)

270

до 303

преди 13 години

Сам си пишеш, и сам си слагаш плюсове. Гъделичка самолюбието. Ама ти много знаеш?Я кажи нещо и за Луканов, за Илия Павлов, За Георги Илиев... нещо много си светнат... Я отивай да си доучиш и не излагай повече простотията си на показ.

269

Анонимен

преди 13 години

А ти знаеш и френски и доказателствата, бегай оттук..............знаем за делото Борилски икак криха убииците му тук с години..............

268

до 300

преди 13 години

Френският посланик откъде знае какви са доказателствата???? Законите са написани, но просто досъдебното производство куца. И като не знаеш френски, не цитирай френския посланик, защото казаното беше в друг смисъл.... Цачева ли те прати на дежурство тук?

267

за 298

преди 13 години

е вас 25 години ви грабят и ви харесва и това ще преглътнете :)))

266

Анонимен

преди 13 години

Вчера френски япосланик каза по повод на едно дело, че с тези доказателства делото , ако е във Франция ще завърши за седмица с осъдителна присъда............ *** написаха закони за да не вкарват бандитите в затвора, защото това са им машите

265

до 286

преди 13 години

Нормално е не всички са стреляли а тия които ги освобождават са съдиите.

264

Анонимен

преди 13 години

Ми тогава плати ги тези 30 000 евро и си го гледай ден и нощ да си галиш самолюбието.Нали мислите за държавата, пък хвърляте 30 000евро. Май само гледате да краднете,а!? Нема лошо. И вас ще ви изтърпим, но после може и вас да ви просваме по този начин и да се кефим.

263

555

преди 13 години

Е и?Какво от това,че е поръчал убийството на един наркодилър?Нека се избиват ***.

262

за 284

преди 13 години

ти ако си там може и *** да правиш за да си платиш наема ............ не съди по себе си :))

261

за 290

преди 13 години

от отвъдното ли?

260

за 286

преди 13 години

30 000 евро..........кефа да го гледам на пода е безценен

259

Анонимен

преди 13 години

Е ти по-добре знаеш за какво служи левия член. Явно си има само такъв дето си го използвал за ВИК, преди да те скопят и дасатнеш повсеместно импотентен. Иначе откъде ще знаеш. Хаха.

258

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Борци ,гребци ,сумисти........... показват си физическите възможности по улиците,а не там където трябва.

257

Анонимен

преди 13 години

284 - Не бе, ***.

256

STARBUCKS-USA

преди 13 години

281 Ми то с член,ама ЛЕВИЯ член приятел ,го ползват ,такива като теб,само за ВИК.Това е разликата от десния !