202

forante

преди 13 години

v gorata mejdu podobni dobitaci...aide sas zdrave

201

Отвращение

преди 13 години

Такива като теб са грешка на природата, върлува изроден български ген - направи ни услуга - живей си мишия живот тихо и не пречи.

200

YOYO

преди 13 години

Има проблем тази държава защо не им е обяснено но контрольорката и водач на тролея в дадени ситации как трябва да постъпват.Но проблема е навсякъдерв тролея в общината в болницата в магазина и т.н.*** народ проста държава

199

forante

преди 13 години

smradlivoto ku4e nema kvo da pravi v gradskia transport,koito iska da jivee kato dobitak da fashta gorata

198

Отвращение

преди 13 години

Гнусна държава е това нашата, с душевно гнусни хора - *** без билети не се забелязват, но, виж, този нахален сляп човек къде си мисли, че е тръгнал - каква наглост да иска да има нормална човешка свобода на движение... Гади ми се!

197

Анонимен

преди 13 години

Това куче е умно колкото контрольорите и шофьора взети заедно!

196

Тея са дебили

преди 13 години

"Тези двамата те са си конфликти" като са конфликтни тея контрольори що не ги уволнят? а май са и ***,това куче от километри се вижда,че е куче водач на слепи хора,а не някакъв питбул или подобни.

195

bj777

преди 13 години

eto tova e bulgaria :( prosto niamam dumi

194

Кучетата любвеобилни

преди 13 години

Кучетата са много добри животни,любвеобилни и преданни на човека.

193

артемида

преди 13 години

Чакаме наказание за ватмана и контрольорката .Не само голи думи,че е поискал обяснение и ги е предупредил - дрън дрън като за пред репортера и накрая пак нищо. ЧАКАМЕ РЕАЛНО НАКАЗАНИЕ, КОЕТО СЪЩО ДА ПОСЛУЖИ И ЗА НАЗИДАНИЕ.

192

doznatel1

преди 13 години

ЗАКОН ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯЧл. 34. (Изм. - ДВ, бр. 88 от 2005 г.) Министерството на транспорта създава условия за достъп на хората с увреждания до транспортни услуги, като разработва нормативни актове и стандарти за:4. осигуряване на безпрепятствен достъп в обществения транспорт на хора с увреждания, придружени от кучета водачи.

191

Анонимен

преди 13 години

Когато човек е ***, то е за дълго..

190

Анонимен

преди 13 години

Ти какво мислиш че тези са седнали да четат заповеди и инструкции? Тези работи те си ги създават според техните разбирания.Четенето изобщо не име по душа.Щом работят в този тролей значи им е бащиния.

189

bavo

преди 13 години

Такава си е нашата държава, вчера в София се возих в автобус, в който един младеж си носеше котката по мишница и не му направиха проблем, а в Плевен за куче водач те гонят. Нямам коментар.

188

Анонимен

преди 13 години

Ако се беше качила някоя мутра с някой ротвайлер без намордник и без повод дори гък нямаше да кажат че и билет нямаше да му таксуват.Ама слепеца с лабрадора (куче с нулева агресивност към човека) овързано по всички правила го свалили.*** нещастни.

187

Светла

преди 13 години

По това как се държим с хората с жпроблеми и с животните си личи що за нация сме.Ясно е ,че тук диващината се е настанила трайно и така ще си бъде.Възмутена съм ....ама какво от това?Утешението е ,че можеш да го кажеш и хора които мислят така да те подкрепят.

186

читател

преди 13 години

Всеки ден - някоя нова простотия. Но толкова голяма, не съм очаквал.Племе от ментални същества.

185

Анонимен

преди 13 години

Лабрадорите не нападат хора.

184

Анонимен

преди 13 години

Така е наистина, свидетел съм !!

183

mafia

преди 13 години

До жълтото паве, нормално да скочат на кучето, както ти си пазиш къщата и не пускаш всеки, така и за тях и влизаш къщата. Това се получава защото няма информация. Ти, какво правиш първо викаш - те лаят. Оглеждаш го - те го душкат, вървиш по-бързо от нормално влачещото си състояние и като минеш първите 100м, ще те оставят. Просто не се паникьосвай, върви си и не викай по тях.