150

Анонимен

преди 13 години

Антоне, на мен са ми писали глоба за нарушение, което не съм извършил никога.И приказките на полицая не бяха много красиви.И аз ли съм престъпник?Или полицая е престъпник?Помисли...

149

Елизабет

преди 13 години

Браво Бойко,браво Цецо!Разбира се ,че така ще се отнесат полицията към задържаните.Престъпниците действали безцеремонно,полицията трябва да е толерантна.После всички в един глас пищят,че няма ред.Правосъдие няма,а и ред да няма?

148

Анонимен

преди 13 години

149 научи се да пишеш грамотно. Аман вече от темерути, които не знаят разликата между "и" и "й". Един полицаЙ, много полицаИ. ***

147

ДО 165

преди 13 години

Значи откъде първо знаеш дали този човек е наркопласьор и дали зарибява някой, за да го обижда полицията. Аз като гледах клипа всички се подчиняваха и не оказваха съпротива има си съд, който би трябвало да одсъди наркопласьор или не, не полицията!!!

146

Анонимен

преди 13 години

Песента какво ви пречи - я се замислете - че има достойни полицаи - и тя е за тях. Какво като е казал Много ще те боли" - аз ако бях щях да допълня - като ти извадя гръкляна - питам се наркопласьора питал ли е майките на децата където зарибява - дали искат или не? ОБАЧЕ - го има и другото - престъпниците се защитават - честните граждани - кучетата ги яли.

145

Анонимен

преди 13 години

Полицаите още използват лафовете на бившия си Главен секретар на МВР.

144

коки

преди 13 години

Тотална реформа и съкращение на състава с 50-60% на МВР. Това е!!! И нали е криза и няма пари, а за песни, певци и кралски банкети има пари, Браво Цецке! И съм съгласен с коментара на Кантон.

143

Алекс

преди 13 години

Не, бъркаш последователността: първо *** ни крадат и ни убиват, а после (и точно заради това) ние плюем полицията.Полицията била институция ненам си къде. Може и трябва. Ама тука не е така. Тук от патрулката ме гледат едни дебели ***, които пият по цял ден кафета, ако въобще са благоволили да си изнесат дъ-тата от районното. Егати държавата, егати полицията. И недоразумението Маринов си им е тъкмо лика-прилика на куките и ЦЦ - толкова им е сивото между ушите.

142

гребеца

преди 13 години

така НАРЕЧЕНИТЕ полицаи са на по долно стъпало в хранителната верига даже и от бакшишите

141

Кантон

преди 13 години

Кой определя, че някой е *** или престъпник ? Кой ? Слабограмотния полицай ли ? Че утре първия *** с фуражка може да те квалифицира като завършен бандит. Хайде стига ! Всяка жаба да си знае гьола ! Не може човек, който вероятно си пише имената с грешки, да ти бъде съдник и да се гаври с теб. Какъвто и да си.

140

Антон

преди 13 години

И с лека хумористична нотка. Може нарко-утрепката да си е заврял наркотика в *** - както обичат да правят като видят полицай и спецченгето затова да му е казало, че ще го боли много. Все пак не е лесно да извадиш нещо дълбоко завряно в нечий *** ;)

139

faian

преди 13 години

"Казвай, щот ще те боли много"НЕЕЕ,не с насилие.Пуснете на заподозрените песента на Веско те всичко ще си птизнаят ДА!ДА!

138

Антон

преди 13 години

Абе т'ва журналистите са големи говнари. Полицая казал на някаква пълна ***, наркопласьор и престъпник, че ще го боли и веднага скочиха да му защитават гражданските права. А къде са, когато трябва да защитават гражданските права на малолетните, които са склонявани към наркомания и проституция ?

137

didi

преди 13 години

Че то на тоя престъпник това изказване му беше малко. Пък и човек му го каза с толкова благ глас. Да го беше сритал без да говори.

136

отегчен

преди 13 години

Ееееее, то пък оставаше и да има песен за полицията с нецензурни думи!Дотам ли я докарахме?И на Веселин Маринов не било платено! Малей, за тоя "бисер" ли трябва да му плащат??? Трябва да го глобят а не да му плащат!Просто дето се вика - повече коментари са излишни!

135

Оффф

преди 13 години

Те пък полицаите като са започнали да ни пазят от кражби и *** ... живеем в рай на спокойствието, а ?! Оставяш си виличката незакючена и никой не ти пипва нищо, нали ?! Ще `плюя` по полицаите защото ГИ ИЗХРАНВАМ и то внърде добре, а от нях няма никаква полза !!!

134

Макаренко

преди 13 години

Майките на зарибените деца, да намалят ракията вечер и да обръщат повече внимание на децата си !!! Все едно някой налила им ръгал в носа кокаин !!!

133

коко

преди 13 години

Полицията на всяка страна е институция,която трябва да бъде уважавана от всеки неин порядъчен гражданин.Не обърквайте шоуто на Веско с полицията.Човекът има интерес да му се вдигне имиджа и да изкара някой лев.Плюйте по полицаите,после ще ревете,че *** ви крадат и убиват.

132

Анонимен

преди 13 години

Гледайки това чудо по телевизията след първата минута онемях и не можеш да разбера това пародия към миналото ли е или се предлага на сериозно

131

Анонимен

преди 13 години

Помогнете ми немога да повярвам че това найстина се изпяло на празника на МВР. Така ли някой полицай от зрителите не си носеше пистолета та да ги изпогърми. Егати обидата на полицайте. Те този Веско трябва да го спукат от актове за дето ги орезели