133

Анонимен

преди 14 години

Не всички са крали,Присмехулник.Голяма част от хората са вярвали в червената идея и са умирали за нея дори.Това ,че там горе я изопачиха,хората ква вина имат.Те сега от 20 години на сам не правят ли същото.На коъ ли не повярвахме и кой ли не ни излъга.По-сташното е ,че хората днес нямат никакви идеи и идеали.Това наистина е страшно.

132

Анонимен

преди 14 години

ммного,много *** коментар...

131

присмехулник

преди 14 години

И какво откраднаха родителите ми. -Баща ми самолет ли си донесе в къщи/военен / , майка ми -тебешир от ВУЗа. Аз ли от строежите прибрах-реактор да кажем. Да бях по разпределение на строежа на малките реактори които хубавото Наде закопа в земята. Пък и самолетите друг хариза:))) Много са мразили Русия...- от Урал до Пер ла шез ще намериш следите им. Дано разбереш за какво ти говоря.

130

с 2 деца

преди 14 години

аз пък ми овръзна да обяснявам, че съм девствена не ми вярват

129

присмехулник

преди 14 години

до 117 Не е ли по вярното че му духат от ляво и от дясно, а мисля че скоро и от към Банкя ветрец ще се зададе/ тук не мога да определя посоката на вятъра каква е-дясна, лява?/:))))

128

червено отроче си, т

преди 14 години

червено отроче си, това е ясно ... разбираме гледната ти точка и факта, че родителите ти 60 години крадоха народа и възхваляваха СССР, но ако за теб е било и продължава да бъде добре, за останалата част от народа беше кошмар, затова мразим червените като теб, семействата им, русия и комунизма.

127

изневерник

преди 14 години

Валерия че обищаше да я яхят политици по понтофки по бекини и там какви ли не формати е съвсем ясно.Срамв е да я назова с точния израз.Въртеше се около ДПС каторазгонена ***,а последното разкритие на бившия и съпруг,че е въртяла секс и с Данчо-ментата,а познаите от първи път от коя партия е той.Така,че мадам В,Доган и други като тях са от един долр дренки.Мадам В защо не говори открито за отношенията и с Доган преди най вероято да спрът финикиските знаци за неините услуги към ДПС от всякак.

126

Анонимен

преди 14 години

явно в БГ единствения начин да изкарваш пари е да се занимаваш с мръсотии. Така беше през 60-те години комунизъм, така ще е и за в бъдеще ... или поне докато на власт дойде поколението, което знае за комунизма единствено от учебниците по история.

125

присмехулник

преди 14 години

Логиката да продадеш рафинерия струваща милиард/Сърбите продадоха за толкова своята, а тя е доста по малка/ за 100млн е само една-пачка в джоба. Да продадеш дистрибутор на горива с изградена инфраструктура/Петрол/ за без пари логиката е като горната. Първо съм българофил и след това всякакъв друг фил. Колкото до комунист-да червената идея не ми е чужда и именно зарад това никак не са ми симхатични олигарсите от каквато и да е националност. Крадец род и цвят няма. Иначе Русия ми е слабост-неспоря

124

пенсионер

преди 14 години

личното ми мнение е, че и двамата са смет

123

маскари

преди 14 години

дружеско скарване между политическата и журналистическата проституция.

122

DD,S

преди 14 години

VELEVA,KAJI CHE VSICHKO KOETO SI PISALA ZA IVAN KOSTOV E LAJA I TI PROSHTAVAME!

121

ааббвв

преди 14 години

Журналята нападнаха и оплюха (понякога и без сериозни доказателства) всички . Отнесоха го певци ,артисти, съдии, агенти (сегашни и бивши),полицай и прокурори. Никой от властта не смее да посегне официално на поръчковите ***. Да им провери данъците и спазват ли законите.

120

"Труп"

преди 14 години

Доволен съм че още много хора разбраха че това не е вестник а мръсен ***. В който се трудят (произвеждат мърсотия) гнусни доносници и продажни ***. Такъв *** е и доносника Сава. Сега тези гнусни създания ще са заети да вършат подлости едини срещу други. Нормалните хора могат да си починат малко.

119

секретарка

преди 14 години

Доган е дърта ***

118

купон

преди 14 години

Може да сме бедни но в голям купон живеем. Управлява ни съюз между Бойко, Костов,Волен/прочетеш ли кой какво е казал за другите против време ти се изправя косата/ Борисов подпука съдружника си и го вкара в ареста/защото е лоялен гражданин ли или защото онзи пукал по Цветелина/ "Бор" и "Сава" пък се подпукаха за една дама която се е навеждала и пред двамата... Ревност ли е?Цачева пък се прави на редактор и внася поправки самостоятелно на закони гласувани от депутати и потвърдени с указ. Купон!!!

117

Анонимен

преди 14 години

кака ви валерка какви жребция е яхала,тоз миризлив *** фес е дребноразмерен отдсекъде. и *** като мотика.

116

Турчин

преди 14 години

ики писюр амджик- доган маймун сурат бурда, ханъм В чатал орада.

115

Агата

преди 14 години

Каквото каже Доган-това ще бъде

114

edno kuni

преди 14 години

Лесно е да се каже -този защо направи това, а не онова, когато не си бил на позиция да знаеш каква е била ситуацията. Подобни квалификации използват манипулатори от ранга на обсъжданата труженичка. Интересно ми е как убеден русофил и защитник на президентските енергийни проекти кори Костов за Нефтохим. Ама аз никога не съм разбирал комунистическата логика... Чао.