369

Анонимен

преди 14 години

Каквито политиците-такива и журналистите.А стила на писмото ми напомня за Лютви Местан.Сигурно е писано от него.

368

qwer

преди 14 години

Има една стара поговорка "Кучето си лае кервана си върви" Близо 400 коментара до тука от различни хора. А тия за които става дума изообщо не им пука. Те одавна са си оплели кошничката за поколения напред. По-лошо продължават да си я плетат на гърба на обикновенните и търпеливи(за съжаление) хора. А това писма статитии са ала база да замажат очите на хората Играта е далеч по-голяма за да я пишат по вестници или писма.

367

Анонимен

преди 14 години

Господин Д. се опитва с плагиатстване на Кант да впечатли някого!Дрън-дрън! Впечатлява само гаргите! На съд за конфликт на интереси и за присвояване!!! Бой по крадеца!

366

ел

преди 14 години

и точно доган да говори за морал е от нагло по-нагло.

365

честните

преди 14 години

щях да призная че е честна журналистка ,ако всичко тава го беше написала миналата година. закъсня.жалко.

364

о

преди 14 години

Присмял се хърбел на щърбел... точно пък Ахмак Доган ще говори за особени състояния на духа, психологически портрети ала-бала.. сигурно ги е чул тези думички на седмичната си терапия в психото

363

Аз

преди 14 години

Не се заблуждавай! Никой от никого няма да конфискува пари. В противен случай трябва да върнат и своите. Бойко е в политиката от доста време. Сега ли разбра за конфликтите на интереси, дето цяла България ги знае. Куче дето лае, не хапе.

362

Анонимен

преди 14 години

Първото място за "виртуало финансиране" Доган го е усетил съвсем реално с този 1,5 милиона. Сега и философията няма да му помогне в реалното отнемане на виртуалното.

361

ради

преди 14 години

две неща движат този свят - инатът и шубето.

360

Аз

преди 14 години

До Каменчо, 380 Абсолютно си прав. Затова аз подкрепям Огнян Герджиков за това чл. 4 от Конституцията да бъде променена от България е правова държава. на България изобщо не е държава.

359

Анонимен

преди 14 години

Ами да сте и плащали. Толкова пари откраднахте а на жената нищо не дадохте. Всеки трябва да се храни не само тия от ДПС. ДПС гради коалицията си на такива журналисти а след това не иска и пари да им дава. И си много прав Догане :Всеки накрая трябва да си плати сметката.

358

perdahko

преди 14 години

E не е ли верно за сараите,за жълтиците по сватбите, за това ,че те извеждат къркан от "Шератон"...Стига бе фес нагъл!Че и "преста' са *** е ясно,но ти се надскачаш отдавна!Мястото ти е в затвора!ДПС-както и да заобиколи закона е етно партия и като такава аз не я признавам!Аз съм българин /със всичките си недостатъци/ и не искам турци да дерибействат в държавата ми!

357

весела

преди 14 години

ЛЕЛЕ, ЩЕ ГО ЗАОБИЧАМ ТОЗИ ЧОВЕК! КАКВО ЛИ НЕ СИ ПОЗВОЛИ ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ В ГОДИНИТЕ НА ПРЕХОДА.

356

mind twist

преди 14 години

До Аймед Дуган:*** а?

355

мечо пух

преди 14 години

никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса

354

bakalova

преди 14 години

s otvrastenie,no tryabva da pozdravya Dogi.pora4kovite jurnalisti tryabva da se tretirat kato prestapnici,zastoto te nanasyat traini uvrejdaniya v mozacite na naroda a tova i nai kalpaviya politik ne moje da go postigne

353

джеки

преди 14 години

Ще повторя нещо за което пиша много пъти от миналата година, а то е блюдолизието в журналистиката и по конкретно писанията на мадам В във вестник труд който съм цитирал не еднократно и се радвам макар, че и малко ме учуди това как тя сама се насади на тези пачи яйца, но всичко има край- та тя сама се представи в собствената си светлина а тя е, че е най-продажния, властоугаждащ и въртиопашат журналист. Прав е Доган тя действа на принципа който плаща и е на власт той избира музиката.

352

Анонимен

преди 14 години

"Защото не ти плащаме, нали?" т.е - ние си плащаме на другите, но на теб не, затова знаем пирчината поради която "риташ" ;).... Даването и взимането на подкупи беше прастъпление, нали? Вече трябва и получаването на "хонорари" по милиони също да се класифицира като престъпление....

351

каменчо

преди 14 години

Не мога да разбера ние българите имаме ли държава и ако имаме каква е тя? Моето мнение е, че България е един разграден двор и всеки си прави каквото пожелае. Вижте какво става около нас постоянно новините ни заливат с помий като-боища, кражби, злоупотреби, корупция, изнасилвания, масово нарушаване на законите и конституцията и тнт. И на този фон имаме едно правителство пълно с циркаджий,клеветници и лъжци, постоянно създават кавги и разправий, живеят с чувството, че те са най-великите и безгрешни, все те са прави все някой им е крив. Тоз крал онзи крал, само те не крадат което естествено не е вярно.Излизат с гръмки фрази като-Октоподи, Нагли и др., а реалните и наболели проблеми никой не желае да говори по тези въпроси. Погледнете медийте, телевизийте, пресата с какви гнусотий и дезинформаций заливат обществото. Това не са журналисти, а едни послушковци и вредни личности за народа ни. Напълно поддържам мнението на Ахмет Доган което написа за журналистката Валерия Велева, впрочем това се отнася за по-голямата част от журналистите.Въпрос-Защо пресата не е така активна по въпроса трябва ли да се отворят икономическите досиета? Браво на Президента Първанов тук е истината да се види кой какво е правил и къде са отишли ограбените пари на целият български народ. Другото всичко е празни приказки.

350

Анонимен

преди 14 години

az mislia che tva pismo govori za chovek s dylboki demenzii i narushen psihicheski mir.takiva sa horata koito imat sexualni porblemi i horata s shozofrenizi.Ako naitina e grymnal sekretaria si normalno e taka da govori .....tozi chovek ima nujda ot spezilizirana pomosht i dylyg prestoi v klinika shtoto mai pak v zatvora ne mogat da go vkarat