223

Анонимен

преди 14 години

Този *** с кръста няма ли си други проблеми та да коментира Елтън Джон.БПЦ няма ли проблеми с педофилията по манастирите. Публична тайна е че половината от Светия Синод, включително Николайчо се праскат отзад яко от млади момченца.

222

Анонимен

преди 14 години

Васко, кюфте е турска дума.

221

арабин

преди 14 години

аЛтън Жон, ха ха ха, смотан ПЕДРЕРАСТ, за никакав *** нестава тоя ***, да си запази изказванията за обратната си нация

220

Васко

преди 14 години

Имах предвид изказването му, че Исус е гей. А поповете елате ги вижте като има пости като се съберат у нас как ядат кюфтаците и наблягат на алкохола.

219

Васко

преди 14 години

Аз като попски внук, да ви кажа някои работи: църквата само ходи да промива мозъците на хората, за да вършат техните си машинации и те да се облагодетелстват. Всичките видове религии са измислени от доста умни хора, за да може да властват над останалите. Не знам колко *** трябва да си, за да не го разбереш. А пък на тези, които плюят против гейовете им пожелавам детето им да е такова. Сър Елтън Джон е един от най-добрите певци в света, въпреки че това изказване е тъпо.

218

Анонимен

преди 14 години

226- Димитър Общи не е предал Левски !!! Димитър Общи е бил запланувал обир, за което Левски се разделя с него категорично.

217

Анонимен

преди 14 години

Първите които посочват поп Кръстю за предателството на Левски са : Любен Каравелов, Иван Вазов, Антон Страшимиров, Димитър Срашимиров, и тн.Впоследствие църквата слага надгробна плоча, за да заличи позора.

216

Анонимен

преди 14 години

Пак ти казвам, прочети история - нещата тръгват от обира на турската хазна в Арабаконак от пишман-революционера Димитър Общи, и в последвалата патаклама една жена (член на БРЦК) предава Левски, за да откупи брат си от зандана.

215

Анонимен

преди 14 години

Потулват историята. Поп Кръстю го предава. Ще плаща - само онзи, който го е предал. Друг не може да плаща.

214

Анонимен

преди 14 години

Елтън Джон че говори глупости говори, ама и тоя поп Николай не мога да го трая. Схващанията на поп Николай са крайно-десни, и ако живееше в Германия 38-44г. щеше да е най-големият нацист сигурен съм.до анонимен:Поп Кръстю не само че не е предал Левски, ами и е един от най-големите патриоти и видни дейци на БРЦК и кристално честен човек. Много хора ще плащат за тоя грях дето го обвиняват вече толкова години, а ти вземи прочети малко история.

213

zaro

преди 14 години

MNOGO MU E RANO NA TYOJA PIKLJO DA NI GO PRO BUTVA TOVA DJADO A I OT GORE NA TOVA CHUVAME NEDOSTOIUNI ZA EDIN BOGI SLUGITEL NECHTA KOITO TOVA KELEME VARCHI

212

Анонимен

преди 14 години

Ако им извадят досиетата от ДСигурност, колко от тях са били ДС агенти, дядо поп, ще падне голям смях. Левски е предаден от ПОП.... Кръстьо

211

Шашо

преди 14 години

Тоя "дядо" Николай да си гледа по-добре гъркоманите в Пловдив, вместо да разсъждава за дирниците на разни ***...

210

Анонимен

преди 14 години

Не се лъжете: ... нито блудници, ... ни мъжеложници, ... няма да наследят Царството Божие (I Koр.6:9-10). Ха-ха-ха, та те и не чакат царството божие, вижте СерГей. Лошо ли му е? Ами другите гейове в политиката да не би да са се засрамили? Имената им постоянно се побликуват, и какво от това?

209

ЛУЦИФЕР

преди 14 години

Естествено, тези, които следват волята ми приживе, ще приема радушно отвъд. Но към лицемерите, които хулят силата ми, но все пак я ползват... няма да съм толкова благосклонен...

208

ЛУЦИФЕР

преди 14 години

Атеистите и обратните (и още кой ли не) така или иначе са мой народ - пише си го в книжката, нали. Но с още по-голямо удоволствие наблюдавам как "праведните" така се пенят, уж в защита на вярата си, че изобщо няма да усетят кога са в ръцете ми...

207

мхм

преди 14 години

Дядо Николай е много прав.

206

ники

преди 14 години

Това протеже на комунистически агент Максим е луд за връзване.

205

Анонимен

преди 14 години

214, то повечето атеисти са такива. Просто религиозните организации са на принципа "или си с мен, или против мен" и не могат да схванат, че на болшинството народ просто не му ПУКА за измисления им бог, та да тръгнат изобщо да му оспорват съществуването.

204

Анонимен

преди 14 години

Тук се изтъкнаха видни лауереати на Нобелова награда. Защото е по-гръмко.По света има и атеисти, необвързани с бог. Нито хулят, нито се обвързват с бог.