27

фЕДЯТА

преди 14 години

ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ МИЛАТА ЖЕНА , КОЯТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Е И БРЕМЕННА ! СПОРЕД МЕН БИ БИЛО МНОГО ДОБРЕ АКО СЕГА И ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ВСИЧКИ НИЕ СЕ МОЛИМ ТАЗИ ЖЕНА ДА ОЗДРАВЕЕЕ КАКТО И ПРАВЯТ В НАШИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪСЕДКИ !КОГАТО ТАМ СТАНЕ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ АЗ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХОРА ИСКАЗВАТ СВОЯТА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ДАДЕНИЯ ПОСТРАДАЛ ЧОВЕК НЕЗАВИСИМО КАКЪВ Е ВЪПРОСНИЯТ МУ СЛУЧАЙ !ЗА ТОВА Е НАИТИНА МНОГО ХУБАВО ДА СЛЕДВАМЕ ТЯХНИЯТ ПРИМЕР !БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !ЩЕ СЕ МОЛЯ!!!

26

baba Kerka

преди 14 години

Ами така е ,като се стискате да се ваксинирате и слушате/вярвате/на разни манипулатори и пр.то ако не помогне ваксината няма и да ви навреди ,ама нали сте овце сега се лутате във истината...

25

Анонимен

преди 14 години

за пари са си полагали хипократовата клетва,толкова много са алчни..посрещат те със : "платихте ли си потребителската такса"?и продължават с: "ще те оперираме,но трябва да направиш дарение от 700лв...ще ти направим секцио,но трябва да платиш 400 лв,иначе си го раждай седалищно в къщи...ВЪЗМУТИТЕЛНО !!!!!!!!!!!!

24

тюх

преди 14 години

много глупаво изказване на необразован човек, неправещ разлика между настинка и вирус.

23

Nasty

преди 14 години

Дано се оправи:(((

22

grip4o

преди 14 години

Досущ като щатите станахме! Един най обикновен грип, който са го кръстили "СВИНСКИ" , и вече паника.Аиде моля ви се, всякя година има нов грип и смъртни случаи на хора със слаба имунна система. Хапвайте редовно ЧЕСЪН и пийте греано ВИНО, пък тогава да видим.

21

Еfertita

преди 14 години

Изобщо не си поплювам !Една бях я хванала за гушата само да ми сложи една слушалка, нищо повече кръстосала ръцете и ми се обяснявя, като някоя " Стара любовница " Друга ми се разхожда и аз съм длъжна да си губя времето пред кабинета и и да съм си запишела час, нямаше никакво пациенти ! Всичко си е до профисионализъм и съвест !

20

западняк

преди 14 години

Ако умре, жертвите ще станат 3 - колкото в ГерманияНо Германия е 85 милиона души...На пръв поглед странно, нали?Но на втори не - разлика от 10 пъти между Германия и Кенефландия е съвсем типична за какво ли не друго - нормално е и в смъртта да е толкова.(е, поне живите не бачкат много и е купонче...)

19

Грипозен

преди 14 години

"веднага да се потърси лекарска помощ" - каква лекарска помощ кви 5 леа?? Аз като отида при моя той винаги ми изписва един и същи антибиотик - само където трябва да чакам пред кабинета му цял ден на опашка. Недай си боже да имаш и диариа. Обикновено тоалетните са заключени. Въобще - грижа за човека.

18

Еfertita

преди 14 години

Те го правят , поголовно възмущавам се да се мислиш за по- важен от детето си в този период ! Възмущавам се иде ми да им вдигна луд скандал !

17

Анонимен

преди 14 години

това,че се раждат "здрави" не значи,че уврежданията от цигарите няма да се проявят в последствие (което обикновено е към 10-12 годишна възраст). А, по темата - ситуацията със здравеопазването в България е плачевна - хората не ходят на лекар,защото знаят, че първото нещо, което ще ги попитат на вратата е платихте ли си таксите, а не какви са ви симптомите.

16

Efertita

преди 14 години

На всички ни е ясно, че лекарствата са си чиста химия и продължителния прием води до някои заболявания на човешкия организъм. Във случея на женицата е по добре да се прилагат такива, с цел подобряване на нейното здравословно състояние. Жива и здрава да е тя и детето, с времето нийния организъм ще се изчисти, ще са си изградили нужния имуниет на нея и детето.

15

Иван

преди 14 години

13 - не забравяй, че все пак има и пъпна връв. Освен това може и да се родят видимо здрави, но в последствие да имат здравословни проблеми. Не прави такива безотговорни изказвания, че някоя проста майка ще реши, че може да пуши, пие и да се друса, докато е бременна... Че плацентата предпазва е вярно, но и тя не може да ни спаси от всичко

14

Автър

преди 14 години

Не лешо да прочете книгата "Опасно лекарство" на Артър Хейли. Там има много истини и неща за фармацефтичната промишленост:(((

13

до жестоката

преди 14 години

Така е устроен женския организъм в такъв момент, плацентата е именно за това да препазва. Бременни пушат и пият, като гръсти през цялата бременост и се раждат здрави и прави деца !

12

:(

преди 14 години

Свинският грип дойде у нас заради емигрантите - живеят в чужбина, заразяват се от този грип и като се върнат на гости в къщи и разпространяват заразата! Не са виновни де - само индиректно!

11

Efertita

преди 14 години

Тогава не с шутове при при лекарите, а с незнам какво, няма такива работи. Тази Хипократова клетва за какво са я полагали, колкото до не е без хич !

10

Жестоката

преди 14 години

истина е, че дори и най-лекия грип, преболудуван от майката, води до увреждане на плода според етапа на ембрионалното му развитие. Бебето е загубена кауза, но дано лекарите спасят жената...

9

Анонимен

преди 14 години

Дано да се оправи жената и детенцето да се роди здраво. От къзе този свински грип дойде в България, нали уж нямаше заразени. И как да разбере човек, когато симптомите не се различават от друг грип. Явно нещата трябва да станат много сериозни за да се открие, че е свински грип. Преди два дни в едно предаване една лекарка каза, че близките на болните от свински не се подлагали на изследвания, защото те били много скъпи и само когато има съмнения, тогава се правели изследвания.

8

Еfertita

преди 14 години

Кулминацията, и трябва да се оправи, това е добра новина, че детенцето е добре трябва да се пребори с този вирус !Жено дръж се !