116

преди 15 години

Всякакво отклоняване на вниманието към Стависки, означава защита и оправдаване на Горсов за пропиляването на парите дарени за лечението на Мануела. Не знам какъв баща трябва да си, за да го направиш?

115

преди 15 години

Малко обобщение , че Максим е за затвор в това спор не би следвало да има, но тук иде реч за този бащата на Мануела - крал ли е пари от сметката на дъщеря си за хазарт- доказано е крал е , купил ли е кола пък и каквато ще да е - да купил е и от самолет се вижда лъжата че е за детето, дай боже час по-скоро да оздравее, но и тогава ще има коли, а сега е важно само да оздравее, а за това са необходими средства, т.е. с двата крака си е за затвор, да не говорим че съвест и морал едва ли обладава. Не зная как го търпи Петър Христов този мижитуряк , вероятно заради детето.

114

преди 15 години

Разликата между максим и горсов емного голяма във всяко отношение Максим се призна за виновен, дава пари за мануела , той работи за да даде толкова много пари и... др. А горсов харчи парите на максим и хилядите пари на българите Нека се пише пове за него Досега само се пишеше за максим

113

преди 15 години

няма ли от вас някой да попита как е Мануала ами се занимавате седин мерцедес толкова ли сте малодушни и материалисти МАЙ ПРЕДЛАГАТЕ да купим мерцедес и на МАКСИМ ИДА ЧАКАТЕ ДА ВИ СРЕЩНЕ НА ПЪТЯ

112

преди 15 години

а н е ви ли е яд за джипа скойто максим почерни толкова хора беше му подарък от дъжавата купен с парите на всички българи оставете семейството на МАНУЕЛА НА МИРА и се молете за нейното оздравяване

111

преди 15 години

И двамата Горсов и Стависки в една килия.

110

преди 15 години

КАКВО ШЕ СТАНЕ НОГАТО ГОРСОВ ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ НА МАНУЕЛА И СПРАТ ХОРАТА ДА ДАВАТ ПАРИ КАК ЩЕЯ ПОДЪРЖА ГОРСОВ МОМИЧЕТО

109

преди 15 години

"Ако Красимир Горсов бъде признат за виновен, законът предвижда затвор до 5 години.".....как не го е срам този/ или тази/, който го е писал това??? За убиеца на младо момче и за осакатеното завинаги момиче ставийски / не заслужава да му се изписва с главна буква името/ условна присъда, даже и тя му била много....а за бащата 5 години затвор. Егати държавата и законите !!!

108

преди 15 години

ето системата действа - никой не говори за убиеца Стависки, а се захванаха с таткото-комарджия. Много сте прости, сори.

107

pe6o

преди 15 години

Още ли не са затворили тоя мошеник. Сега ще се откаже и от дъщеря си, но от нейните пари за лечение не се отказа!

106

Дядо Мраз

преди 15 години

Ами да е взел тогава опел, не мерцедес.

105

Атанас Попов

преди 15 години

Парите наляти от Максим Ставийски (не зная кой го кръсти Стависки) и платеният грозен поръчков репортаж на измислената жураналстка Миролюба Бенатова (която е полунеграмотна, да не казвам напълно) целят да съсипят животеца на изстрадалия човечец, и по-важното да ОНЕВИНЯТ ДВОЙНИЯ УБИЕЦ МАКСИМ (Пияндето). За по-любопитните може да се поинтерусувата как звучи прякорът му на автентичен руски, измислен му в родната Русия, не в "Родината България".

104

hh

преди 15 години

Аз не мога да разбера какво е това разделение "Горсов-Стависки", като и двамата са за затвора?Не виждаш ли че така крият убиеца максимчо? За затвор е максимчо!!!

103

l

преди 15 години

Neznam koi kakvo e prisvoil, no 6to za ideq e da se dava takuv podaruk?!!!!!???

102

преди 15 години

Пък и този бизнесмен откъде толкова пари хем за лечение хем за Мерцедес. Като има толкова пари защо изнудват хората. Има и други нуждаещи се. Бати гад*няра плу*жек Горсов.Плужека е максимчо!!!

101

hh

преди 15 години

99 А класата е взена на лизинг с мес.вноска 340 лв. - какви пари за лечение за триста лева месечно? Н

100

JABOKA

преди 15 години

4Е ТОВА МАЛДО СЪЩЕСТВО НЯМА ДА ИЗЖИВЕЕ НАЙ ХУБАВИТЕ СИ ГОДИНИ,ДА НЕ КАЗВАМ И ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ ЖИВОТ.ПАРИ ЩЕ ИМА И СЛЕД 100 ГОД НО ЖИВОТА Е КРАТЪК,А ДА ГЛЕДАШ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ В ТОАЗИ БУДНА КОМА Е НАПРАВО ПАГУБНО,ЗА САЖАЛЕНИЕ(ПОНЕ СПОРЕД МНЕ)ГОРКАТА ЕМАНУЕЛА НЯМА ДА СЕ ВАЗТАНОВИ НИКОГА,КОЛКОТО И ГАДНО ДА ЗВУ4И,КОЛКОТО И ПАРИ ДА СЕ ДАВАТ,НО ВИЕ СЪДЕТЕ БАЩАТА ТОИ Е ВИНОВЕН.

99

K

преди 15 години

Аз не мога да разбера какво е това разделение "Горсов-Стависки", като и двамата са за затвора?

98

преди 15 години

Ей де*били с де*били, това са пари за лечение,а не за Мерцедес пък бил и той клас А. Каква кола, какви пет лева - нали е в кома или това е за балъците дето дават парите. Пък и този бизнесмен откъде толкова пари хем за лечение хем за Мерцедес. Като има толкова пари защо изнудват хората. Има и други нуждаещи се. Бати гад*няра плу*жек Горсов.

97

jh

преди 15 години

Защо никъде в новината не се споменава че става дума за най-евтиния А Клас 160 който струва колкото Опел? Поредното жълто заглавие от днес.бг!Кому е нужно да се дразни народа с гръмкото и голямо Мерцедес и с малки букви на лизинг и никъде да не се спомене А Клас...малко хора знаят колко евтин е А Клас и че има евтин мерцедес за простолюдието какъвто са измислили от щутгарт!