29

набор

преди 15 години

Хак ти е. За два пръста напикано месо 200 бондака. Браво на нея златна и е .... . А онзи амсалак сега ще го духа.Така е като ние мъжете се мислим на по-гяволи от тех. Нема по-голям гявол от жените.

28

преди 15 години

DOBRE ,4E SME V BG AKO SE BESHE SLU4ILO V IRAN SHTJAHA DA GO OBESJAT KADE LASHKA DASHTERJA SI HSAHAHAHAHA

27

анонимна

преди 15 години

хаха тоя дъртак голям балък бре, чак се чудя бива ли така да се вържеш та ако ще най-яките *** на света да ти правят хахахахаха

26

преди 15 години

Абе не се ли светнахте какво е станало? Освен хубавите тромбички, тя му е казала, че ще го обича и цял живот. И човека от радост и купил апартамент... Ама тя са иска да бега с монтьора от съседния гараж, а на човека не му харева тая работа. Момата колко и тромби да му е направила едва ли струват 200к! И сега е спретнал некаква история, за да не се налага да я залива с киселина...

25

преди 15 години

SEGA E MODERNO DARTI PEZEVENGI DA LASHKAT MLADI KOBILKI I TR DA SE PRAVJAT 4E IM E MN GOT . AZ PAK LASHKAM DARTI KOBILKI

24

дъртия козел

преди 15 години

*** га лющеше ни ривеше!:)))))))))))

23

Аз

преди 15 години

Искам да купя и аз един апартамент на някоя мацка...на 35 години съм...има ли желаеща?

22

преди 15 години

Докато има дърти виаграджии ще има и обиграни девойчета. Следствието се превръща в причина и обратното. Просто природен закон, нищо ново.

21

преди 15 години

*** глава затрива:)

20

Засл. артист

преди 15 години

Тя го помолила, той и дал, документи няма... Е*б*а*с*и ***!!! Като иска да се прави на баровец и да клати младо ще си плаща. Пък и явно човека е с възможности щом вади и дава ей така 200 бона за к*у*р*в*а. *** е, че сега си иска парите обратно, но няма да си ги получи, щото не си е опекъл работата и са го прецакали. Много ми е гот' за пича... ХАХАХА :)))

19

Кефчо

преди 15 години

Дърти паралии...и аз да бях,млада засукана мацка щях да опаря тоз дрът богат кроко! Па,ако съм съдия...щях да я онивиня!:))

18

преди 15 години

Исках да напиша , но *** не ме пусна:) Ама вие си я заместете с буквите, които знаете:)

17

преди 15 години

Така е, когато мисловните процеси протичат най-вече в долната глава, такива са последиците :)))

16

преди 15 години

Само Карбовски досега е успял да сътвори най-правилната дума по този повод: п.У.т.к.о. .о.с.в.а.н.е. Ами ти, ахмак варненски, де ти стига акъла, че 20-годишна ще те търси за друго? Или изведнъж ти дойде прилив на младост!? А бе, *** народ!

15

преди 15 години

на 56 г. и с толкова малко ум в главата си.Този човек е управител на търговско дружество.Боже пази българия от такива глупави мъже.А се чудим защо пенсионерки всеки ден се лъжат да дават подкупи.Каквито майките такива и синовете и дъщерите и внуцити.Измамници и наивници.

14

преди 15 години

А на тези с изказвания от сорта на *** искам да им кажа - МАРШ ОТ ТУК МАМА ВИ РЯЗАНА!!!! ***!Може и да я показаха като ***, но поне сме върху дупката, а вие сте в л.а.й.н.а.т.а!!!!!!!!!!!!!!!

13

преди 15 години

Цялата работа май е , че й е бъркал в гащите, а тя така хубаво си е изиграла играта, че застаряващия любовник сега се чуди от къде му е дошло. Хахахахаххахахах. Това мъжете са много наивно племе......

12

s3wd

преди 15 години

Балъците са като люцерната. Искат само поливане и косене. Все пак нестава само с косене! хи хи хи

11

xxxx

преди 15 години

Мале колко трябва да си *** да купиш на жена жилище с която нямаш нищо общо .Най вероятно има още нещо в тоя случаи което несе споменава неможе да е само това.Може тая да е спала с него а тои да е женен и тя да го е изнудвала по тоя начин , но в последствие жена му да е разбрала за изневярата и сега зада си върне парите , да съди момичето.

10

преди 15 години

Bulgaristan i varnenska ***.