109

anonimen

преди 1 месец

ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ

108

Деди

преди 1 месец

Кире, ти в кой свят живееш бе, хубостнико нейдин? Много ти се виждат 3 дни да си в устатата на хората и в медиите за тези твои изпълнения! А питаш ли ни нас, простоверните, как 9 месеца че и отгоре търпяхме твоите издънки и мурафети? Айде холан, потърпи!

107

По същество

преди 1 месец

Оплешивяваш ли, Кире? Май си ходил в Турция?

106

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 80-"Всички нормални хора сме с тях!" Еее,и каква хубава поговорка си имаме само,а тя е:С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ,ТАКЪВ СТАВАШ ! Така,че внимавайте ! Докато много бягат от тях,вие-"нормалните" искате да се омаскарите ! Чудно!.....

105

баба мара

преди 1 месец

хеи парапет няма ли да се махнеш да не ти гледаме отвратителната физиономияти си позор нито един глас за тази разюздана бан-да

104

Аха

преди 1 месец

Кирчо казал "не ви ли е срам, честно". Това е пълна пародия. Кирчо, срам и честно в едно изречение.... ХАХАХА. Този ако не лъже ще пукне. Като въздуха и водата му е да лъже и да маже.... А за да е по-убедителен даже сам си вярва.

103

Ефрейтор

преди 1 месец

Ами, тя Надя си я знам като БОТЕВА. Рано се омъжи, но със съпруга и съученизите ни от 1982 сме си приятели от деца. С тях сме си израстнали. В Ловеч града. ХАЙДЕ СИБИЛЕ. Аз ще съмс тази, най-трудната. зА БЕЛИТЕ МАНАСТИРИТЕ. За имала майката си ми е доста по-лесна. А пък, за химна ни, дори и думада не става. Една година им го пусках на приятелите от 42 820. Та им ги знам и 3-те куплета.

102

Анонимен

преди 1 месец

Този е невъобразимо ***. Всеки ден, в който този е в парламента, е унижение и позор за българската държавност.

101

?

преди 1 месец

Ама защо хората не вярват на Кико?! това е толкова недопустимо!! Кико Истината ...

100

Случаен минувач

преди 1 месец

Има ли фалшифицирани подписи? Има. Това са фактите. Когато фактите говорят, и боговете мълчат (римска поговорка). Както се казва - колкото повече се оправдава, толкова по-дълбоко му влиза.

99

ДАРБАТА

преди 1 месец

Някаква си Глория ще ти каже как се пее. Просто няма начин. Аз само ще я започна тази за ДЕТЕЛИНИТЕ. Тези с трите листа. Аз си я намерих моята четирилистната. Манастирите, надьо. В троянския ме е кръстил дядо им МАКСИМ. С миро ме е помазал. Когато не са позволявали комунистите. БАБИЧКАТА МИ МЕ Е НАУЧИЛА. Тя и ме е носила в цъквите ни. ЗА ТОВА И ГИ ПЕЯ. С ТЯХ СЪМ СИ ЗАКЪРМЕН. Дори и да си готвя ме научи. За това и тя си е най-добрата. БАЯЧКАТА. С билки ги цереше. От бога ни е дадена.

98

Коментар

преди 1 месец

Какъв е безкрупален лицемер и ПРЕСТЪПНИК този ХараКиро. За 3 години успя да натрупа престъпен стаж колкото за целия преход. Нагло и нарочно наруши конституцията. Прецака ни договорите с газа. Скара ни с почти всички, излъга и себе си и цяла България, прецака си партньорите от сглобката, прецака Лена, ще прецака и Кокорчо и за малко да не ни изпратят децата в украйна. Кой и кога ще те съди Кирчо???? Ти си за обвинение ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРУЩУ ДЪРЖАВАТА.

97

Анонимен

преди 1 месец

Петков говори за срам? Уау!

96

Бай Дрън

преди 1 месец

И тоя обръща въпроса като евроатлантиците, опитващи се да защитават еврозоната, но говорейки за парична единица, наречена "евро". Абе Кирчо, това не е атака срещу НПО и теб, а срещу фалшифицирани документи от парапетката. Какво общо имаш ти и обясненията ти с фалшификаторката, освен един парапет?

95

Това

преди 1 месец

ли произвежда Харвард?

94

Борисов и Шиши

преди 1 месец

Ногу ми е срам!

93

Анонимен

преди 1 месец

Ако това са неговите думи в заглаеието то този човек се държи инфантилно като малко дете от провинцията.Писна ми от разни селяни да се правят на политици в Бг. Просто съсипаха всичко.Като започнеш от Бельо-жабата, Жан Виденов, Мавъра от Драгалевци( и той е провинциалист), Сокола от Друндар, Първанката от , Тиквата от Банкя, Ниновица-Крушовица, Дебелия не знам от кое село е но е турбо-селляк и т.н.ПИСНА ми !!!

92

Кирчо ДжонТриВолта

преди 1 месец

Не ли ви е срам, бе, к"во сте се разфучали за едни фалшиви подписи? Да не съм изтеглил държавния резерв с това пълномощно? "Де"да знам кво толкова се пените? Момурандум ли съм фалшифицирал? А? Даже тоя документ струва нула лева. Една стотинка не е взела Лена за услугата. Кво ровите, бе? Не ви е срам, честно!

91

Време за ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

Д-р Костадинов - премиер! Да живее Бъргария!

90

Анонимен

преди 1 месец

Корал не е казус, Коралгейт е престъпление.