52

Крокодил

преди 4 седмици

Не се бойте, Германия като излезне от ЕС и ще се оправи. Тогава ще ви много добре и в България и при балтийските републики.

51

Анонимен

преди 4 седмици

За месец януари руската икономика има ръст 5%, за февруари е 7.7%.

50

Анонимен

преди 4 седмици

Днес Министерството на отбраната на Руската федерация в музея на победата на Поклонная гора откри изложба на пленено оръжие и техника, иззети от руски военнослужещи по време на специална военна операция, включително в населените места Работино и Малая Токмачка на Запорожска област и Авдеевка на Донецката народна република.

49

vvvv

преди 4 седмици

поредната платена статия за популяризиране на еврото... "бърз растеж на износа" и ние какво изнасяме?

48

до 53

преди 4 седмици

Не не съм го чел във Вестник "Правда" - преподаваха ми го във Харвард! а БВП на САЩ е има-няма 15-17 Трилиона или вече Дълга им е над 200% БВП, което е Тотален и Абсолютен Фалит - САЩ в Момента са като Воденичният Камък на Влата на Потъващият ЕС, който е съвсем Зле - на Брюксел и Печатничата е с Бебешка Капацитет сравнена с тази на САЩ.

47

Анонимен

преди 4 седмици

До Зозо, някои от коментарите ти в които храниш копейките ги одобрявам, ама нали беше голям гербер - сега каква Синя България те подгони?

46

Анонимен

преди 4 седмици

Германия изостава и обеднява. Такава статистика е жалък опит за манипулация.

45

Анонимен

преди 4 седмици

Общ пазар и брутална регулация ! Произвеждаш и продаваш колкото ти заповядат

44

Анонимен

преди 4 седмици

От юдо-комунизъм до ционистка-демокрация - юдейската любов към България я води до пълния й упадък и тотална бедност!

43

Зозо

преди 4 седмици

До Муахаха.... Това във вестник "Правда" ли го прочете? Клоун, я кажи колко е БВП-то на САЩ първо. Защото им е по голямо от дълга. Има закон.

42

Муахаха

преди 4 седмици

САЩ са 34 000 000 000 000 долара Дълг (това са 34 Трилиона, ако не ви е ясно 12-нули кво са) и това Плебса не го Разбира на Кой САЩ ги Дължи тия Пари - в случаят на САЩ, тъй като Световната Търговия все още е Главно в Долара, от Китай си Плащате Каргото в Долари, за Газ и Нефт плащате в Долари и т.н. тия Пари са НаПечатени от САЩ, но без Покритие и ги Дължат на Целият Свят - да без да има Световна Търговия в Долари, дето Покрива, т.е. обезпечава със Стока, тия Пари, те са НаПечатени от Въздуха!!

41

Анонимен

преди 4 седмици

България влезе в Свободния пазар на Европа и мигновено се застреля и в двата крака. Не можем да обвиняваме ЕС, НАТО, ЛУКОЙЛ, РУСИЯ, ТУРЦИЯ, САЩ, ПАПАТА, НЛО-тата или когото и да било, че вече почти 20г не можем да си оправим Енергетиката, изоставихме си земеделието и животновъдството, не можем да си регулираме и уредим туризма и нямаме пътна инфраструктура. Ако тези 4 сектора се развият на нормални Европейски нива ще видим увеличение на БВП с 50% и всяко дете го знае! Ние сме си виновни!

40

Анонимен

преди 4 седмици

Ще скочи, като намалее този на Германия, което се случва в момента.

39

Анонимен

преди 4 седмици

А сещате ли се за варианта Германия да изостава и всъщност затова разликите да намаляват? Колко големи производства в Германия са пред фалит?

38

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Естонците са много дълбоко в ка,но тяхното приключение едва започва!

37

до 45

преди 4 седмици

да, ама като Деликатес и Културна Особеност, а не за Основно!

36

Зозо

преди 4 седмици

До ЕСССР е в Последните.... Хахаааа Cyльo, в Китай още ядат прилепи, кучета, котки, змии, паяци и др. Клоун.

35

хората

преди 4 седмици

Хората в България и Румъния са утроили своите доходи на човек от населението ------Ура! -------------------------------------------- а цените десет пъти са нараснали -----

34

Анонимен

преди 4 седмици

До Зозо В Румъния съдиха, осъдиха и разстреляха Чаушеску, у нас правят паметници на правешкия Селянин и медиите боготворят Пазвантина му - Т00лупа! Ето това е разликата!

33

ЕСССР е в Последните

преди 4 седмици

си Дни! преди 30 години - Немеца Лаапаше Телешките Стекове и Запада ни Плашеше, че в Китай живеели с по 1 шепа Ориз на Ден, сега - Китай Лаапат Телешките и то Кобе, внос от Япония, Стекове, а в ЕСССР - не 1, а Половин Шепа Ориз на Ден е Дневната Дажба за Оцеляване!!