221

СтройЛагериБарбекютн

преди 1 месец

Ако Зеленият в Укеристан изгради 4-5 Освиенцима, 5-6 Бухенвалда и 7-8 Треблинки ония от ЕУто одва вадят конските вагони и ще му натъпчат лагерите с върнати мигранти. Нищо друго. Да фата дъските и циглите и да почва. тел има, гас има. Целината ще превърне дядъ ГрюненШайзер в един огромен барбекютник от ново покеление.

220

Анонимен

преди 1 месец

До Аанааал до 225 - Аз не твърдя, че в Русия е много гот, нито пък че съм фен на Путин. Това, което твърдя е, че Украйна не е никаква демокрация, че Украйна ПРИНУЖДАВА хората си да ходят в окопите и че Запада реално подкрепя един диктатор, който забрани изборите. Русия изобщо не я коментирам.

219

До 227 от Берлин

преди 1 месец

Най много дезертйори има в Германия.. от Полша дойдоха тук! И не правителството на Канцлер Шорц заяви че няма да ги връща! Имат право на политическо убежище!

218

Българин

преди 1 месец

В момента най-голямото проклятие в света е да имаш украински паспорт. Вече си в единия крак в месомелачката. Каквото и да ти трябва да свършиш, все ще опреш до документ от Украйна. И колкото и да обясняваш, че това не е твоята война и че Украйна е държава, която издава документи от едва 30 години (защото преди това я е нямало) ... на никой няма да му пука за теб. Укрий украинец - спаси човешки живот!

217

Анонимен

преди 1 месец

Ще се върнат на куково лято.

216

Анонимен

преди 1 месец

До Аанааал до 211 "Няма кво да ми казват.Знам що за дупка е русията,знам що за згаан е пигмент от блатото." - Сам си признаваш, че нямаш доказателства, а просто се оповаваш на собствените си предразсъдъци. Те са си твой проблем, не мой. А относно затворниците, дори и те го правят доброволно, защото ако оцелеят получават амнистия. Ако имаш да споделиш нещо различно от предразсъдъците си, ще ми бъде интересно. Ако не, пак можеш да споделиш естествено, защото си е твое право, но не ме вълнуват.

215

ПП ама ББ в Г

преди 1 месец

Ако се обявят за жени дали ще избегнат окопите?То на запад си е прието за нормално.

214

Анонимен

преди 1 месец

До Мдаа - Новата помощ ще допринесе най-вече за това да измрат още украинци. Явно не ти пука за живота им. Тогава защо твърдиш, че подкрепяш Украйна? Ти подкрепяш това, украинците да изми_рат. Това е, което подкрепяш. А Запада не си прави илюзии, че Украйна има шанс да победи, просто чрез смър_тта на повече украинци ще отслабят повече Русия. Да, обаче това са човешки съдби,а не компютърна игра и бройки в екселската таблица.Ако подкрепяш Украйна на първо място ще подкрепяш живота и здравето им.

213

Аанааал до 211

преди 1 месец

Няма кво да ми казват.Знам що за дупка е русията,знам що за згаан е пигмент от блатото.Той от затвора ги вади.Да по улиците на питера и москоу не са започнали още да ги ловят.Ловят ги из джандемите на блатото да не се вдига шум.Др схема е с донаборниците-но вместо но полигона-хоп на бойното поле в Украйна и на руска салата:)

212

Берлин

преди 1 месец

Ептен няма да се върнат! В Германия има милиони мъже дезертйори- и без поспорти се живее супер тук! Питайте милионите нелегални от Африка със социални помощи 2400 евро!2400 евро е заплата на украински войник на първа линия на фронта!!

211

Анонимен

преди 1 месец

Диктаторът Зеленски ужасно закъсня. Те ще скъсат своите паспорти и ще потърсят убежище. Никой няма да се върне. Тези хора са дали по над 10 000 евро, за да напуснат Украйна. Няма да се върнат.

210

Анонимен

преди 1 месец

"Естествено че ще ги карат.Не може едни да воюват а др да са баровци а когато става въпрос за няква облага то само тогава вс да са украинци" - В едно общество имащо претенциите, че е свободно/демократично никой никого не кара да воюва, а има професионална армия т.е. ако се наложи воюват само тези, които са решили, че искат това да им е професията. Няма как една държава да твърди, че е свободна и демократична и същевременно насилствено да праща хора в окопите.

209

Мдаа

преди 1 месец

Ватницчцките не могат да преглътнат новата помощ.Тихичко си плачат

208

Анонимен

преди 1 месец

Естествено че ще ги карат.Не може едни да воюват а др да са баровци а когато става въпрос за няква облага то само тогава вс да са украинци

207

Анонимен

преди 1 месец

До Аанааал Клиторидис - А ти откъде знаеш, че в Русия ги ловят по улиците? Една жена ти каза или просто се оповаваш на собствените си предразсъдъци изградени основно върху западната пропаганда? Едно е да си мислиш, че някъде се случва нещо, друго е то да се случва, а трето да можеш да го докажеш. Факт е, че Украйна се опитва по насилствен начин да праща мъжете си на фронта. Това не е никакъв дълг, а уби_йство и то предумишлено!

206

Анонимен

преди 1 месец

участието на украинците в чужбина в протести за военна помощ се обръща срещу тях като бумеранг, получават оръжие като помощ, но няма достатъчно войници, интересно как тези мъже са напуснали украйна, като има забрана

205

Анонимен

преди 1 месец

Прав си много си дълбок не молим те разбра а и не е необходимо.Щом пишеш за другите значи или търсиш слава или ти плащат Нека неотгатвам кое от двете е,копейке

204

До 207

преди 1 месец

И Русия и Украйна Не са демокрации!Разликата е, че Русия не твърди че е демокрация!А укрите ги карат да умират на фронта да защитават некаква псевдо демокрация!!

203

Аанааал Клиторидис

преди 1 месец

Ти ако чакаш от русия такива новини е все едно от умрял писмо да чакаш.За укр елит съм съгласен-той е като руския,все бклци.А по улиците ги ловят и в блатото но там такива новини не се допускат до публичността.

202

Деди

преди 1 месец

Че останаха ли оше такива за мобилизация? Я, по добре шайката на Зеления да тръгва по Европата да си събира ***, които избягаха мобилизацията!