241

Анонимен

преди 1 месец

До 236. И какво толкова направи НАТО? Иран си порази целите които си беше набелязал

240

Анонимен

преди 1 месец

BG може едно 40 000 украинско говорящи украински мъже и жени да Чемоданизира-Гаражира - Контейнерира и аде според новия закон на Г-н Зеленски за Украинската Кенефизация да му даде тези с радост завръщащи се в Родина Матка да де имплантират като крайници, карантия и жлези на закъсали в ЕУ пациенти финансиращи с бюджетите си организирането, провеждането и доставките на необходимите имплантатнти за благото и доброто на Зеленски и сърпапрухата му

239

Анонимен

преди 1 месец

До 237. Замо един арогантен англосаксонец, да не кажа нацист, може да излезе с такива оправдания като теб.

238

Анонимен

преди 1 месец

До 260. В това 20 милиона влизат и цивилните жертви от руска страна. Знаеш ли колко невинни хора са избили нацистите ?

237

Анонимен

преди 1 месец

И къде Наполеон е разглобен на части от руснаците ? Или пък Хитлер, който стартира операция Барбароса с 4.5 милиона армия, а СССР дава 20 милиона жертви

236

яажт

преди 1 месец

Никой няма шанс срещу Русия !Запомнете го "псевдо западняци" Колко сте смешни...

235

никой

преди 1 месец

Защо не смеете да влезете в Украйна да победите Русия на полето на боя, бе? Защо НАТО не смее? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смеете да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките rьзове.

234

НАРОДА

преди 1 месец

На целия Свят е ясно, че щом сили като Наполеон и Хитлер бяха разглобени на части в Русия, то хибридната нацийка от 20 минутки наречена с името на цял континент няма как да постигне фрагментирането на Русия ;) Всичко друго е пиккаене срещу силен вятър :)))

233

Анонимен

преди 1 месец

Индианците са умирали от различни болести през Средновековието когато европейците са пристигнали там. Сблъскали са се две различни култури, което е довело до вируси.

232

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е от поколението прочело само Винету и образовало се от уикипедия и някоя фантастика .Ама и тя е писана от неграмотници като самия него .Наскоро французите скочиха оскърбени стрещу новия филм Наполеон-пълен с измислици и исторически несъответствия

231

Анонимен

преди 1 месец

Кво ми цитирате псевдожурналисти като Карбовски. Нещо от оня медиен полковник няма ли да ни осведомите? Аман от разни медиийни шамани, дето прокарват нечея съмнителна кауза. наивниците не са свършили, показателно е че гласуваха за яне янев, бареков, славчо и др. подобни едновдневки.

230

съветски маймуни

преди 1 месец

Споко, Конгресът гласува няколко милиарда долара военна помощ за Украйна. Войната продължава докато падне последният съветски терорист с име на женски полов орган.

229

Анонимен

преди 1 месец

Дрън-дрън, вай-вай. Русия слаба, ама бие. Ама пак нр бие толкова де. Ама все пак бие. Ох. Украйна силна, ама губи. Ама не губи толкова де. Ама пак губи. Въх. 3oмбита, изтрайте още малко, че идват избори в Европа и САЩ. Вярвайте ни дотогава, пък после пак. Че къртицата е слаба, а силно - племето Балумба.

228

Анонимен

преди 1 месец

"Апокалипто" е за Мексико, другарю начетен евроатлантик, където има много индианци.

227

Певе о?

преди 1 месец

Днес Атакамси,Щорм Шадоу и дронове са си били като у дома в Крим.Нито една свалена ракета,нито един свален дрон.

226

до 229

преди 1 месец

Индианците са водели много войни срещу американците, никой не е тръгнал ей така да трепе индианци. А и освен това не мисля че популацията им е била голяма като се има в предвид традициите и обичаите и да се избиват едни други в жертвоприношения и т.н. Не си ли гледаш филма Апокалипто?

225

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност няма никакво значение какво предлага Русия, защото никой не я е питал. Никой не преговаря с терористи.

224

Анонимен

преди 1 месец

Днес в Крим-голяма жега и голяма жътва.

223

Анонимен

преди 1 месец

"Във САЩ индианците са богати и имат бизнеси,". В САЩ има 5 милиона индианци. В Русия има 30 милиона не руснаци. Кой може да разреши загадката за липсващите индианци в САЩ?

222

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Всяко предложение на Русия е по-лошо от предходното и по-добро от следващото !