45

Анонимен

преди 1 месец

Аз бих го прегазил като за 1000 лева поне.

44

Анонимен

преди 1 месец

Ако го пребие сакнцкията ще е по-тежка, просто трябва да го издебне на някоя улица и да го натисне с колата без да бяга после, виж че санкцията е 200 лева.

43

Едно време

преди 1 месец

Инам книжка от 30г. И тогава ни набиваха в чутурите дори с шамар че при завой се пазят пешеходците дори да няма знак ьа пешеходна пътека. Особено ако тротоара е продължение.

42

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Майката го вижда,че дава мигач и започва да пресича.Шофьорът пък вижда това и вбесен нарочно ги побутва.Мислите в главите на двамата мохе би са били следните :1.Майката си е казала ще чака кво ша прай.2.Шофьорът си е помислил аман от нагли пешеходци,сега ще ви дам урок.У нас никой не остъпва,всеки върви с рогата напред.Това да не е Германия,че единият да се спре.

41

Анонимен

преди 1 месец

Сега таткото да му счупи двата крака и да го глобят и него. Аз даже се чудя защо бакшиша не е в инвалидна количка вече.

40

За 31

преди 1 месец

онзи със 150 коня с едно магаре зад волана и други. Чл. 117 от ЗДвП: "Чл. 117. При приближаване към място, където на пътя или в близост до него се намират деца, водачът на пътно превозно средство е длъжен да намали скоростта, а при необходимост - и да спре." Питам се дали всички ли сте с купени книжки?

39

пепи

преди 1 месец

Я сега майката да наеме адвокат ида го осъди за трамватичен шок и за състоянието на детето и . Да му праснат едни 20 000 лева глоба за причинени щети и ще се оправят нещата .

38

Анонимен

преди 1 месец

Това, че има толкова много хора, които смятат, че пешеходците не са с предимство обяснява много за движението в страната. Не са виновни наркотиците и алкохола а селският комплексарски манталитет.Само 3-4% от смъртните случаи на пътя са заради пияни или дрогирани, според статистика на МВР. Правете си сметката.

37

За 31

преди 1 месец

Малоумно същество, запознат ли си с чл. 117 от Закона за движение по пътищата? Друго - този "отсече" завоя и дори влезе в насрещното платно. Засили преди да ги удари. Явно да не ги изпусне. Накрая - съзнателно избяга от мястото на ПТП и не оказа помощ на пострадалите. В твой интерес е да си върнеш веднага книжката. Престъпник като него си и сигурно утре и ти ще прегазиш нарочно пешеходец. Просто си върни книжката, за да не лежиш или някой нервен баща да ти тегли куршума.

36

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 36 За нищо не стават , но печелят повече от добре. Изкупиха панелките да по 200 000 евро.

35

Cleveland , OH

преди 1 месец

Наказуемо с глоба означава легално срещу цена.

34

Хищника

преди 1 месец

Не е честно . Не стига че не не успя да ги сгази ами и му взеха стоте лева. Кога плащаш за отстрел на елен. Преди или след като си гръмнеш трофея ?

33

Анонимен

преди 1 месец

До GTI V5 2.3 150 коня По закон този ,който е направо е с предимство пред този дето завива.

32

Ako

преди 1 месец

Ако беше останал пиян и дрогиран_ и 2 г,затвор извода бегай баце

31

Анонимен

преди 1 месец

3 дни бачкане и си е платил глобите. Това е много строго наказание ! 3 дни без бакшиш ?

30

Анонимен

преди 1 месец

За мен таксиджийте са най-долната прослойка на обществото ни. Който за нищо не става става таксиджия. Е го резултатът.

29

Анонимен

преди 1 месец

Шамари за такива бакшиши и подобни на него трябва.

28

Българско кривосъдие

преди 1 месец

Буташ дете и жена на пътя вероятно и нарочно , бягаш от ПТП и дори не те задържат , санкциониран ама кво е санкциониран само той си знае , толкова струва живота и здравето на децата за властите.

27

Брюксел

преди 1 месец

Христо Стоичков ще вземе ли отношение?

26

Пешак

преди 1 месец

Някъде не пишеше ли че пешеходците имат предимство пред завиващите автомобили ? И никъде не пише че ако няма пешеходна пътека трябва задължително да мажеш пешеходци нагли такива.