104

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

103

Преди 1989

преди 1 месец

При 2 годишна служба, младите войници не можеха да си вържат обувките! А пеканите, стари кучета психичноувредени!

102

Служил в армията НРБ

преди 1 месец

Ами ето че пак се връщаме в Комунизма! Не напразно младежите служеха 2 г в армията ни ! Водноморските бяха 3 години тогава! Тоест,от армията на всяка държава зависи Съществуването и! След 1989 г,нарязахме военната си техника,по " Поръчение" на САЩ! За да ни " приемат" в ТЯХНОТО " НАТО"! И сега вече знаем,защо сме само с Калашници!-:( Оказва се,че простите " комунисти", Изобщо Не са били Прости!-:(

101

Анонимен

преди 1 месец

А кога пристигат новите модерни американски F-16 Block-70V от които преди много години България купи и плати предварително няколко милиарда долара за 8 бройки.

100

Анонимен

преди 1 месец

Путин е диктатор. Другото няма значение

99

до 112

преди 1 месец

...и като се събуди, ко стана? май действителността е друга, а!

98

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

97

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Както писах, ще ме хванете за макарите за Украйна. Да ви светна за последните извращения в Украинската армия, което може да стане като нищо в България. Украинските командири принуждават ранените си войници да им прехвърлят собствеността си като подписват нотариално заверени прехвърляния на техните къщи/апартаменти, иначе ги оставяли да пyкнaт без лечение.

96

при Тодор Живков

преди 1 месец

При Тодор Живков България имаше една от най-модерните и силни армиии в Европа. По официални данни на ООН и ЦРУ България преди 89та беше на 26 място в света по качество на стандарта на живот, 6-то място по качество на здравеопазване, 2-ро място за образовение.

95

абе

преди 1 месец

тия третополови западняци съвсем са изкукуригали - икономиките им в рецесия, друсат се от стачки, суровини нямат,...тръгнали оръжие да правят за една изчезваща украйна! на украинския полигон всичките ви оръжия ще станат на скрап, руснаците не прощават!

94

Тео

преди 1 месец

Неща, които преди две години бяха немислими, се случват сега. А можеше да е къде-къде по-лесно ако бяхте оставили руснаци и украинци да се разберат, а не рошавия рус перчем да казва - хайде да се бием. Стъжнявате живота на хората в ЕС.

93

Хааа ха ха

преди 1 месец

LGTBто евроГейско ще служи в казармата. Меките китки войници хааа ха ха, така не съм се смял отдавна

92

Българин

преди 1 месец

Сега най-важното за нас българите е да се готвим за война. Ако искаме да живеем в демокрация трябва да се готвим за война с Русия. Демокрацията е най-висшето благо дадено на човечеството и трябва да бъдем готови да защитим демокрацията дори и с кръвта си.

91

Преди 1989

преди 1 месец

Разходите за отбрана бяха над 40 % от БВП!

90

Споко

преди 1 месец

Всичко се развива в полза на запада, летищата, ресторантите и хотелите са пълни, хората си бутат пълните колички, пътуват си на Шри Ланка и се наслаждават на живота, обичат се, разхождат си кучетата, западната икономика се развива, заплатите растат и никой не се интересува от Русия. Запада е много далече от военно положение и правене на оръжие. А икономиката на Русия е в колапс, финансовата и система е пред рухване, Украйна уверено печели на бойното поле докато Русия е изтощена и грохнала след 2 години военни загуби, Путин губи доверие и скоро ще бъде свален от изгладнелите руснаци.

89

Анонимен

преди 1 месец

Европа се готви за евроизбори след , които урсула и сие отиват в историята или в затвора

88

Българин

преди 1 месец

Ние българите трябва да се готвим за война! Не трябва да позволяваме на Путин да победи!

87

Анонимен

преди 1 месец

на Нелит0 глупостите, не вервайте ! :)))

86

Споко

преди 1 месец

Споко, ние на запад сме по-интелигентни и по-умни от руснаците, до 20 - 30 години ще си разработим хиперзвукови оръжия и после до дни, дори до часове НАТО ще влезе в Москва.

85

Бай Илийчо

преди 1 месец

От *** войници не стаа бря !