32

вакЦини

преди 1 месец

Всички хора умират, но ваксаните *** със скоростта на светлината. ВакЦина = рак и тромби

31

Анонимен

преди 1 месец

До 30, а лудо конспи? Че нали Кейт Мидълтън е от аристокрацията? Точно на нея ли ще сложат такава ваксина? Нали тогава разправяхте че аристокрацията я ваксинират с истински ваксини, а за простолюдието били някакви различни? Конспи, съвсем се оплетохте в лъжите, това не го ли осъзнава плоския ти мозък?

30

Анонимен

преди 1 месец

До 29, конспи, отначало беше до няколко месеца, после стана до две години, сега понеже две години минаха, стана до 5 години, а когато минат 5 години, ще напишете до 10 години! Ами така е, безсмъртни хора няма, и ваксани и неваксани

29

Тази публикация

преди 1 месец

има ли връзка с новината, че Кейт Мидълтън е болна от рак? Щото ако има, всички фактори като нездравословен начин на живот, затлъстяване, седене на бюро, мазна "диета" и т.н. не са валидни. Остават само ковид ваксините и стреса.

28

вакЦини

преди 1 месец

Четох някъде, че който се е ваксал от момента на ваксането до 5 години ще си отиде или от рак или от инфаркт, инсулт или от вътрешни кръвоизливи. Разбира се, че от това си отиват и други хора, които не са ваксани, но ваксаните със сигурност ще дадат фира много по-скоро. За мен това е геноцид срещу човечеството.

27

слонът в стаята

преди 1 месец

Може ли да знаем ваксинационния статус на разболелите се през последните 2 години? Особено на тези с турбо-рак и по-конкретно меланоми?

26

Анонимен

преди 1 месец

ДОбре че е подзаглавието. Щях да си помисля че имат всичко общо.

25

Анонимен

преди 1 месец

Каква е разликата между конспиративна теория и истина? Между 6 месеца и 2 години! Честито на печелившите.

24

Анонимен

преди 1 месец

До 21, донякъде си прав, но не съвсем - защо спортисти също заболяват от рак тогава? Определено липсата на движение и наднорменото тегло оказват влияние, но не са единствения фактор! Между другото фамилната обремененост е много по-сериозен фактор от тях

23

А-хаааа

преди 1 месец

"Истината е, че просто не знаем. Причините за рака са заключени в населението много години преди да станат очевидни" ------- Значи не знаят на какво се дължи "епидемията", но са сигурни, че се дължи на нездравословен начин на живот и стрес. А пък първопричината е в "населението". То иска да живее нездравословно, да се тъпче с мазни храни, да седи на бюра и да се стресира, за да yмpe колкото се може по-бързо. Тези промени в начина на живот през последните 30 г. пак по вина на "населението" ли са?

22

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Рака е демократична болест

21

оАЗИС

преди 1 месец

рак татактак рак татататак

20

Анонимен

преди 1 месец

Рак е болест на обездвижването Ако човек се движи много , работи физическа работа , всички органи работят и тялото е в нормалнио състояние Ако се вгледате около вас е пълно с хора със шкембета , особено ме дразнят жените със шкембета , ниски и дебели жени които само мислят за ядене и телевизия

19

IQ 3.14

преди 1 месец

пааа цитираните "хора" са били баш в правилната възраст 1986та, за да се наядат с лапад и пресна марулка ;)

18

Анонимен

преди 1 месец

То е ясно че няма връзка, и отдолу сте написали "през последните 30 години", ама тук така или иначе конспитата четат само заглавията, и почват да сипят простотии... Дето има една приказка за дявола и Евангелието - сякаш точно за конспитата е писана!

17

Анонимен

преди 1 месец

Смяната на естествени материали с имитации, основно в дома. Пластмаси, ГСМ-и, обездвижване, хидрогенирани мазнини и те така ..... Пълно е с отрови...

16

Ваксинирайте се

преди 1 месец

Сега пък срещу епидемията от рак

15

ЮдеюСемитите

преди 1 месец

НеНаситни за Алчност и Пари са Виновни - за Всичкото Зло на тоя Свят!

14

Анонимен

преди 1 месец

интересно, защо хората не протестират срещу gsm антените, които директно са сложени срещу жилищата им и ги пържат яко !овчО племе!

13

тъй де....

преди 1 месец

Съвсем нормално и ДЕМОКРАТИЧНО.