36

ГЕЙ ПАРАД ПО СЛУЧАЯ

преди 1 месец

няма ли да се организира? От Софийския Общински Съвет да се задействат бързо! Кмете, ти си човека.

35

баба мара

преди 1 месец

референдум за излизане или оставане в нато и ес къде беше нато за сев кипърза косово за сърбия 1999 г кои подпали воината в украина не желая да членувами да ме защитава подобна организация искам мир и дружба и на изток и на запад

34

Анонимен

преди 1 месец

Да препоръчам-вижте парада за 1300 години България. Каква армия само. Просълзих се. Тея чакат НАТО да ги пази и без НАТО наникъде. Вижте, бе вижте какви сме били и какви станахме.

33

Анонимен

преди 1 месец

НАТО ВЪН!

32

обикновен българин

преди 1 месец

Сега на ход е Руската Класа да я погълне Китайската Раса. И да настъпи Мир

31

АнонимеН

преди 1 месец

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН Е ОБЕЩАЛ 1 МИЛИОН ИЗБИТИ ПУТИНИСТИ КАТО ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ И В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА АКО НАТО ПРАТИ СУХОПЪТНА АРМИЯ В УКРАЙНА! УКРАЙНА Е ЗАЩИТЕНА ОТ ФАЩ ПО МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА А ФАЩ Е В НАТО! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАПАДНА НАТО СЪС НАПАДЕНИЕТО СИ НА УКРАЙНА! НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ОСВОБОДИМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ РЕЖИМА ТАМ ЗА ДА ИМ ВЪРНЕМ ЖЕСТА ЗА НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!

30

Факт

преди 1 месец

НАТО съществува в натрошените на ДОВСЕ,от 1991г.където се закриват военните организации,в Европа ,соц.лагера закри своята но западен не,и виждаме последиците....Войни,кризи,фашизъм и тн.в Европа.

29

България

преди 1 месец

Е в ТРАУР!

28

Анонимен

преди 1 месец

Да го честваме ли? Може би с фойерверки и заря. Веднага ни унищожиха армията, направиха ни ги на скраб, но важното е да сме в НАТО, горди и велики. Божиии, кви блуждаещи мозъци отгледахме.

27

Кокор купи ЧУВАЛИ

преди 1 месец

От нашите партньори ФАЩ ще купим 30,000 свръхмодерни чувала за скромната сума от 100,000 долара на чувал! Това прави 3 милиарда долара! Евтиния! Така ще има как да върнем нашите войски, от където са ни наредили да ги пратим. Разбира се за транспорта ще ни таксуват отделно нашите пратньори от ФАЩ. Но няма страшно, Кокор потвърди че ще е на народни цени, като за партньори!

26

Анонимен

преди 1 месец

До18. Е като бяхме във Варшавския Договор и бяхме много силна армия какво се получи 1989 . А кажи?. Къде отидоха комунистите , къде отиде масата , къде отиде Класата/ работническата Класа/ . Всички вкупом избрахме Касата - Запада .

25

Анонимен

преди 1 месец

В чест на НАТО си го местя в другия крачол

24

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха, носталгиците по БНА много им се иска да има наборна служба, да се губи 2 години време на 40 000 младежи без пари. Ами БНА нито можеше да ги храни нито да ги облече бе. 140 000 армия сме имали - е що някой не сметне разходите към днешна дата само за такъв личен състав - сложете ги по 10 000 лв/месец = 1 400 000 000 лв/месец или 16 800 000 000 лв/година, с танкове и ПВО от 1972 г, самолети от 80-те

23

Бай Дрън

преди 1 месец

Чества или струва?

22

Анонимен

преди 1 месец

Чества....?? Вие да видяхте шествия, тържества и паради по улиците...??? Да видяхте екзалтирани люде да веят знамето на евро-атлантизма и да се кълнат във вековна дружба с нашите "партньори"...?? Аз видях само поредните лицемери на държавна хранилка, говорещи от името на целокупния български народ......!

21

Чествайте,

преди 1 месец

докато още го има нато! Щото както е тръгнало...

20

Скоро и у нас

преди 1 месец

Онзи ден Русия унищожи над 300 нацисти от отряда Кракен в Украйна, които участваха в опита за нахлуване в Русия. С 1,5 тонна авиационна бомба наречена ФАБ-1500. Скоро и у нас.

19

НЯМА ЧУВАЛИ

преди 1 месец

Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували! Какво НАТО без чували?

18

Анонимен

преди 1 месец

За 20 години членсво в нато България е намалила отбранителния си потенциал няколко пъти, няма нито едно натовско оръжие, на практика - няма армия, следователно няма как да е и държава. Важното е да внасяме по 1 милиард годишно в американския ВПК

17

АнонимеН

преди 1 месец

ВЪЗРАЖДАНЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ТО ДОКАЗАНИ!!! ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ НАТО Е АНТИБЪЛГАРИН ЩОТО СЕ ВИЖДА ДОБРЕ КАКВО СТАВА С УКРАЙНА БЕЗ ДА Е В НАТО