116

Анонимен

преди 2 месеца

Наетите драскачи досадни сте каквото и да Лъжете вече е все едно облачните Вън

115

Анонимен

преди 2 месеца

каква е тая глупост да се гласува отказ, трябва деклрацията да е достъчно

114

Мнение

преди 2 месеца

Предлагам граждански арест и конфискация за Борисов, Трифонов, Доган, Пеевски и Цацаров до създаването на български служби и контролни органи

113

До 109

преди 2 месеца

Стига с тая шизофрения! А колкото до Десислава Атанасов, стига сте я плюли, защото е класа над Кирил Петков например! Да не кажа, че тя е живото доказателство колко са нефелни от ПП-ДБ!

112

Интересно,

преди 2 месеца

...Мария Габриел отказва мандата, а пък целият Министерски съвет на ПП-ДБ ще трябва да си ходят! Нещо не се връзва! На тия алчността и лакомията за власт им изяде главите!

111

До 107

преди 2 месеца

То бащицата се скри и никакъв го няма,ти за Томито питаш.

110

Ясно като бял ден

преди 2 месеца

Габриел потъна като Хекимянчо. Борисов ги използва за личните си цели, като им съсипва успешните кариери и после ги захвърля като мръсни парцали.

109

К.П.

преди 2 месеца

Времето се затопли и за острови настана време. Който се чуди много много, или при бай Ставри или при нотариуса

108

Анонимен

преди 2 месеца

Няколко копейки тук,активирани от Копейкин,се опитват да ви внушават,че са сила и непреодолим фактор.Перки надува и Славчо,който я влезе,я не влезе в следващото НС.Всъщност,най-опасни са от ДПС,защото там се гласува по команда и празно няма.Затова,българи,гласувайте,а не ходете за риба.

107

Истината!!!

преди 2 месеца

ГЕРБ са се вкопали в Службите, в Съдебната система, в Регулаторите!!! Затова не искат реформи!!! И разиграват евтин театър за наивници!!! ГЕРБ дори си инсталираха Десислава Атанасова за конституционен съдия!

106

До 108

преди 2 месеца

До Мдааа Да, ако съдебната ни система беше наред сега Кирил Петков, Асен Василев и Лорер щяха да са осъдени за доказани престъпления, не по приказки в платени медии!

105

Чудя се

преди 2 месеца

Абе каде е томислав дончев дето го гласяха за заместник на бащицата

104

Мдааа

преди 2 месеца

Ако имахме работеща съдебна система Боко щеше да е в затвора, а Гаргамел щеше да е новия лидер на ГЕРБ.

103

Има СРС за този

преди 2 месеца

Румен Николов-Пашата управлява МВР задкулисно, лицето Румен Николов Пашата дава заповеди на Министъра на Вътрешните Работи и на Главният Секретар на МВР кой да бъде смачкват и кой убит! Честито!

102

Друго лично мнение

преди 2 месеца

ПП-ДБ се изложиха грозно! Има една поговорка, която се отнася точно за тях "Дай му на прос-тия власт и му гледай сеира". Може да са учили, незнайно къде, но не са се научили на елементарни неща като уважение към народа си, към законите на страната и добрите практики на управление!

101

Хмм

преди 2 месеца

До Анонимен Аз докато не видя насрочена дата за избори, няма да повярвам. Страната вървеше към тоталитарен режим и не ми се вярва, тези, които го изграждаха да изпуснат кокала. Ще има всякакви игрички да не се стига до избори.

100

Хахаха

преди 2 месеца

На ход е Магнитския списък да обяви поредния корумпиран български политик, който ще остане биз имунитет, а нашата съдебна система да го "изпере", кото каже, че няма данни за корупция.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Лели ГЕРБ пак са яхнали метлата,плюс нещастните копейки,които пък си въобразяват,че при нови избори ще вземат повече отколкото на предишните и ще ни пратят на курорт при Путин.Да,ама друг път.

98

Хаха ха

преди 2 месеца

Кокоранко поне ще си оди с милярд от енергетиката - най голям атлантик излезе от сглобката

97

Анонимен

преди 2 месеца

ПП-ДБ завалиите си повярваха и забравиха, че са на власт благодарение на Бойко! И съответно хооп - той им дръпна черджето под краката, защото станаха хептен нагли и алчни! Елементарно!