12

Анонимен

преди 2 месеца

Тъпо!

11

Къв тоз грозник?

преди 2 месеца

В сръпско с трън да завъртиш, няма какво да закачиш. Какво да ти шпионираме?! Бяхте най-добре от целия лагер, сега сте най-зле. Косоварите са по-напред от вас. Остана да посегнат на босненците пак, че да ги начешат и те. Ей, простти србе, за вас няма спасение.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Теб и Дългучът скоро ще Ви изметат.Поне намерихте работа на онзи Лесбос,че с тези съвременни социални системи..Ако ли не,пак ще ви наритат г.вете и тоя път никой няма да Ви даде втори шанс.Даже аз.България не я мисли,знам,че 25 г.са малко да се прости на САЩ и компания,но...Нямате избор,рашка е леко заета,най-много да Ви окупира още някое летище,че да не остане по-назад от батковците с английски акцент...

9

Анонимен

преди 2 месеца

Teя пещерняци пак ни замисат в техните мръсни вътрешни скандали. Кой от кой по-примитивен.

8

Пфф

преди 2 месеца

Сърбите са исторически врагове на България, но сгазиха лука. Българите нищо няма да направят, но 10 милиона албанци в Косово, Албания и Македония ще попилеят гейските сърбета, където 70% от населението им е старци 55+. 80% от албанците са под 30 години.

7

БАЧКАТОР

преди 2 месеца

Кой е тръгнал да ви шпионира вас , бе сръбски селянино? Какво интересно има в огруханата Сърбия че да ви шпионира някой? Фукльо .

6

Анонимен

преди 2 месеца

Защо всички подкрепящи Путин политици приличат на роми.Ето поредният шизофреник.България щяла да нападне Сърбия за да ги направи какво ? Част от ЕС? Част от Нато? Да им вземе Лепа Брена и заводът на фалиралият Фиат? Щото в България не ги продават тия барутарници по 3-4 хиляди лева пълно е с обяви в мобилето на скапаната им кола.САЩ отдавна са доказали че нямат нужда от НАТО вдигнат ли мерникът на някого.Тоя кой с кого плаши и защо ?

5

Волен и Била войвода

преди 2 месеца

да се отнесат по темата на това нещо от снимката

4

Пусни хората бе

преди 2 месеца

Тоз мордорски клепуррник не знам кого в арестуваш, но веднага да го пусне и да не тормози невинни. Ние тук не можеш помежду си да се оправим, там шпиони ще им пращаме.

3

ВУЛВИН

преди 2 месеца

СТИЯ КЛЕПОУХИ УШИ, КАТО С ПЕЛЕНГАТОРИ Е НАДУШИЛ НЕКВИ ШПИОНИ... НЕДЕЙ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ИМА ЛУДИ ГЛАВИ В БЪЛГАРИЯ

2

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е тоя?

1

ами браво!

преди 2 месеца

Така трябва! Шпионажа не е хубаво нещо. Добре, че сте изловили шпионите!