65

Анонимен

преди 2 месеца

Не разбирам защо играят циркове и го играят "ощипани булки"? Всички нормални хора разбират, че като им замирише на власт и пари, забравят всичко и "се женят".

64

Анонимен

преди 2 месеца

Усещаш края Бокич, продължавай да плашиш простолюдието :)))

63

Дъждовно

преди 2 месеца

И при нови избори пак ще се тези които са на снимката.Едни и същи Юнаци.

62

Кокал с лепило

преди 2 месеца

Карам детето си към чадтната детска градина , където шаря половин заплата месечно , като се движа на зиг заг между паркираните една върху друга коли , карам през дупки , локви , разминавам се с други като мен , паркирам в една кал и слушам за тези *** ДБ/ПП/ГРОБ и големия въпрос ще има ли правитеслство , най-разимното нещо е да изключите радиото. Това управление е трагедия и тези партии е редно да напуснат парламента щом не могат да имат правотелство вече над 2 години.

61

Анонимен

преди 2 месеца

МВР следва примера на гърците, наказва боковите селян дури по пътищата, дето се правят на големата работа, а немат 2 лева в джоба си, капиш гербераст :)))

60

Ха-ха

преди 2 месеца

Съгласно видимите условия, на 90% ЩЕ ИМА кабинет. Само дето Баце тотално ще унижи шарлатаните и ще им смъкне малкото останал им авторитет. Това с хоризонт за избори наесен или напролет, в зависимост от резултатите от американските избори и развитието на войната. Е, има едни 10% вероятност за избори сега, поради фактори за които масовата публика не знае.

59

В цяла България

преди 2 месеца

МВР правят хората луди с честоти и роми!Обявили са ни война!

58

БАНко

преди 2 месеца

ОЩЕ 24 ЧАСА ,,СЕДЕНЕ В СКУТА НА ПЕЕВСКИ " !!!

57

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Никой няма да отиде при Президента днес. Козяк не са готови с правителството. Ще чакате до понеделник.

56

Анонимен

преди 2 месеца

До Бау-Той изпъква и започва - Аз! Аз! Аз! -Ами ДА! Изпъква сред алчните некадърници! Умее да ръководи,знае как и какво да се прави колкото и да не искат да си го признаят от "Промяната-Подмяна" Сами си го казаха,че трябва той да се намеси! Молиха го! ФАКТ!

55

БАНко

преди 2 месеца

КАКВИ СА ПОЗИЦИИТЕ НА ДЕНКО И КАНАДКАТА В ПАРТИЯ ГЕРП , НА КОИТО ПРЕЗИДЕНТА ВРЪЧИ МАНДАТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ??? ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ ЛИ В ЕДНА ОБИКНОВЕНА ПАРТИЯ ???

54

Анти Тяло

преди 2 месеца

В 10 ще минат през Козяк и са готови!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Прекрасна г-жа Сачева! Не знам тия обувки как удържат този натиск и не се цепят. Щом може да подбере такава качествена изработка значи ще е чудесен министър по каквото там са я сложили. Истинска фина дама!

52

Anonim

преди 2 месеца

Не признавали изборите в Русия, а народа български не признава сглобката, нелигитимни, крадливи, мафиоти, мошеници.........всичките нямате и 20 процента подръжка.

51

Ако

преди 2 месеца

Пак се почесваме и не гласуваме, шведите ще изберат кой пак ще пренарежда жълтите павета! Стига! Метла!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата с неговите ***, отново плаши, но той си сменя мнението 3 пъти на ден, така че нека да се посмеем малко :)))

49

Анонимен

преди 2 месеца

Намасте- привет тикви- пак ще изберем ГЕРБ И Боку- защото само той може да обедини БГ, а вие си злобейте на воля- смеете ли да изберете баба ви Инпексова- за кратко ни спретна 27.7% инфлация, а дизела стигна 3.90лв- справка Fuelo за лятото на 2021г- те не искаха моделът Борисов- но ни докараха горната инфлация.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Избори не се предвиждат.Поне до 2027.

47

Стефан

преди 2 месеца

Какви пазърлъци какви 5лева. Фейк нюзове и алабализми за простия вечно надяващ се български човечец. Генерал губернаторът Мертенс е казал да има до 12часа правителство. Дис кейс из клоузд. Ама кой да разбира от английски и от губернатори тук?

46

А как

преди 2 месеца

Ли се вълнуват сега шведите за своето правителство? Колко кебапчета и бира още?