31

404

преди 2 месеца

Толкова жалка пасмина ,молеща се да остане във властта няма??

30

Анонимен

преди 2 месеца

Браво Слави, тук си много прав.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Мъжът Слави е като махленска клюкарка, само че по-***.

28

Ужас!

преди 2 месеца

Такова ниско ниво на морал, етика и възпитание в политиката каго това недоразумение Слави Трифонов до сега България не е имала!

27

Това не е сериозно

преди 2 месеца

Слави е с интелект на недорасъл интелектуално ученик! Що за глупости, кой бил мъж и кой не! Тук се решава съдбата на страната ни, той седнал глупости да говори и да се излага в медиите!

26

Анонимен

преди 2 месеца

,,Жалък,, ,,мъж,, ??? Само това ли успя да измисли Славито ? Е гати мързеливия мозък . Тя зялата мафия герб си е на власт в ченгеджииници прокурорници и следствие . Къде са тунелите ? Кви реформи направиха ??? То толкова факти за тежки обвинения към перачите на мафия герб той някви ,,жалки,, квалификации . Мнооого слабо . Ама Славито си е милионер той за неговите хора е в политиката . За тях да има якй постове .

25

Отвратен

преди 2 месеца

Слави е евтин Интригант! В това напрегнато време на преговори за правителство, от което зависи бъдещето на България, този жа.лък човек Трифонов вкарва гнусен конфликт, за да жегне Бойко Борисов с ареста от миналото и да го провокира да разтури преговорите! Унижава достойнството на Петков, за да го провокира да геби енергия да му отговаря на глупостите, вместо да се занимава с по-важните неща за страната! Такъв долен човек нама друг в политиката като Трифонов! Отврат!

24

Йордан

преди 2 месеца

Слави да не забравя, че когато Киро арестува Борисов, ИТН също бяха в коалиция с Киро, Слави и Киро бяха първи приятели и крадяха заедно България. Е, кой е по-жалък?

23

92716

преди 2 месеца

Този персонаж и т.нар. му сценаристи продължават да живеят някъде в средата на 90-те, а е 2024г.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Грозен и злобен чалгар- слуга на олигархията.

21

По-точно

преди 2 месеца

Жалkият си ти, Слави! Лъжец и подлец! Сром и пжзор!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Киро пази *** на Кокорчо, това е цялата драма, а именно той е виновен за високите цени, вдигането на данъци и куп други проблеми в държавата.

19

Пффф

преди 2 месеца

Слави Интриганта вечния ерген! Номерил се кой на говори коъ бил мъж и кой Не! *** жaлъk!!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Баджанаците, дето арестоваха Боколан Първий, сега въртят опашки в краката му и се молят за кокалчетата от дебелата краварска пуйка

17

Напротив!

преди 2 месеца

Не, Слави, ирония на съдбата е да спечелиш властта и да не знаеш какво да правиш с нея!

16

Нане

преди 2 месеца

Аве кирчу кЪнадски не трябваше ли да изчегърта герверастията.... ===))) това се нарича подмяна на вот...

15

Възмутен

преди 2 месеца

Аз не мога да разбера Слави Трифонов като какъв го играе в момента през медиите?! Адвокат на Борисов ли е, какво. Нищо градивно и смислено от този п.р.o.ст Чалгар! Само тъ.пo.тии ръси и се излага сам себе си, докато умните мъже и жени работят за България. Аман от пр.oст.от.тии и пр.o.ст.аци!! И медиите с какъв акъл му публикуват глyпоститe?!

14

Анонимен

преди 2 месеца

На Славуца тези работи сигурно му ги е казал баш мъжкарят Тошко.

13

Клоун

преди 2 месеца

Учиндолския дългуч, винаги е искал да изглежда мъжкар, затова се въртеше около мутрите, затова обикаля с конвой черни джипове, затова се е татуирал и назобил. Но реално всичко е маска ,защото никога не е бил истински мъжкар и няма да бъде.

12

Парадокс Бг

преди 2 месеца

Петков е по-мъж от Трифонов, има семейство, направил е 3 деца! А Трифонов е сам кат куче и се опитва да го унижава с пр,ос,то,тии,те си! Тршфонов и жа,лък комплексар! Той няма реолни аргументи и се опитва с лшчни обиди и нападки да злепостави Питков, да сршне авторитета му. Тжва е гнусно, подло и долно! Това показва що за противен и нещастен човек е Трифонов!