51

Този Който

преди 2 месеца

Сега си пуснете и обява, че търсите управител на хотел с Хинди. Хаххаххахаааахаххааааа!!!!

50

Анонимен

преди 2 месеца

През 1989 година само идващите германци на нашето море бяха над 70 хиляди,,защо празнословите бре?

49

Отварям да видя

преди 2 месеца

обявите и намирам това: "A job at TUI offers more than your basic salary which already starts at 2.116 Лв. gross/month" Вие осъзнавате ли какво се опитва да направи най-големия туроператор в Европа? Да наеме хора на 2116 лв бруто!?!?!?!?! За 4 месеца!!!! А как оцеляват тези хора след това? На никого не му пука! Ей в това е проблемът! И на нас вече не ни пука! Абсолютна 0тврта е това отношение! Преди ми беше мечта да работя за тях! Сега мога само да им се подигравам! СМ ЕШ НИ ЦИ!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Де е видяха тая най-хубава база?

47

Анонимен

преди 2 месеца

До Джери Ако искаш и два месеца отпуска през лятото да им дава?

46

Анонимен

преди 2 месеца

Имали най"хубавата"база в Европа а пък се пинтилят да дават прилични заплати на своя персонал,докато не разберете че хората заети в тоя бранш а и не само в него са най ценното богатство,демографската криза ще е факт и съвсем скоро ще се превърне в катастрофа!

45

Джери

преди 2 месеца

Баце, проблемът ти не е в демографския срив, а в това, че не плащаш и не осигуряваш. Плащай хубави пари, осигурявай хората, предлагай им нормално работно време и екстри, да видиш как ще имаш много желаещи, които са българи... Иначе, разправяй си глупостите, ама няма кой да ти вярва вече!

44

Казах,ви

преди 2 месеца

Когато ви споменах, че с това облъскване на украинците, само и само за да угодим на руснаците....отваряме пътя за араби, африканци и азиатци....медиите и инфлуенцарите мълчаха

43

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо ново. В Анталия също голяма част от персонала е от средноазиатските държави.

42

Любопитното е, че

преди 2 месеца

преди "хотелиерите" и туроператорите се надяваха на децата и младежите. Днес вече дори не ги споменават :) НИКОГА не позволявайте на децата ви да работят в туризма! Преди години събирах храна за сервитьорите в хотела(от блок-масата), защото не им даваха месо! Криеха се и го ядяха все едно са престъпници. На мен ми се е случвало да ми кажат, че кюфтета за мен няма, защото са за туристите. Гаврата ви докара до това. Не летището, демографската криза или измишльотини! Вие си го направихте! МЪ Р ШИ!

41

Ivan Ivanov

преди 2 месеца

в хотел Голдън Ина,Слънчев бряг,собственика спи с персонала си ,украинки на по 24 години,а има страхотно красива и сексапилна дама ,която незнам как го търпи,но явно не знае,срам и позор за хотела му,на публичен дом се е превърнал,пълен разврат!!!

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Ха ха - а къде са сините бизнесмени? Вече 25 г ни управляват. Нали умнокрасивите ги избирате? При червените нямаше демографски проблем. Може би щото е ането беше безплатно? Нали комунистите са измислили любовта, за да могат да дупчат без пари!? И тази авантюра с Бангладеш и Киргизия ще свърши бързо - никой не иска да работи без пари! Ще си търсят работници сред римляните-нека си заработват помощите.Съсипаха всичко до което се докопаха, щото се по-баш от останалите...

39

Ха ха!!!

преди 2 месеца

*** идея си няма какви са хората в Бангладеш... Да си пусне разни влогъри които обикалят по тия страни и да видят... Нашия бизнесмен като почне бангладешкия персонал да се изхожда в градинката до хотела посред ден, да го видим колко ще му е приятно. И да види и той как ще се отрази на бизнеса. Да, и те са хора ама не ми харесва това, че се изхождат навсякъде по улиците и че спят с животните в спалнята и хола. Еми не искам такива да ме обслужват.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Да си опитомят маймуни - ще им излизат много евтино, ще им работят само срещу храна.

37

Европеец

преди 2 месеца

Със заплати като в Бангладеш и цени по курортите като в Швейцария толкоз! Търсете си работниците от там!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Като потърсят още 2-3 години ще бъдат принудени да плащат и заплати

35

Анонимен

преди 2 месеца

Работих 15 години в туризма. Въпреки че работих за немски туроператор отношението към нас и опсокването си беше все едно работиш за български. Професията ми беше екскурзовод. Обожавах това, което правех, но преди 10 години просто си тръгнах. Както и много други. Днес просто се наслаждавам да наблюдавам врещенето на индивидите "работодатели" в туризма! Да, доставя ми удоволствие. Може да се разходя до борсата ви и да ви се подигравам от първо лице! Това си направихте сами! Така е честно!

34

Ъъъъ

преди 2 месеца

Ще внасят от Бангладеш и Мозамбик с минимум три висшета и 2 магистратури

33

Ivan Ivanov

преди 2 месеца

в хотел Голдън Ина,Слънчев бряг,собственика Румен Мончев спи с персонала си ,украинки на по 24 години,които внучки могат да му бъдат,срам и позор за хотела му,на публичен дом се е превърнал,пълен разврат!!!

32

Леля чичо

преди 2 месеца

та хора бягащи от война гледат колкото се може по бързо да минат през тази територия , даже си плащат да ги извозят до сръбската граница а тез ми щяли да вкарват бенгалци на които икономиката ию е доста добре развита имат каквито си искаш производства там а заплатите им са малко под нашите , не знам с какво ще ги привлекат точно