37

Анонимен

преди 4 месеца

Познавам мои близки, които да от ония хора родени с комплекси за малоценност.И си взимат големи кучета за да покажат на преминаващите минувачи , че не са ония сгушени, малки ,неуверени човечета .В погледите им виждам една надменна и реваншистка преднамереност.Дори говорят с нахалство и се чувстват значими , когато съседа им говори плахо...Да си прибере кучето и да не досажда.Така , след като сплашат съседа си , те чувстват облекчение.

36

Атмаджа

преди 4 месеца

До До 30Не се прави на много умен,а си озаптявай песовете,да не ти се случи нещо и на теб и на тях.Още малко и на вас ще ви сложат намордници,бъди спокоен.Комплексарите няма да си разигравате още дълго коня,сякаш само вие живеете на тая земя.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До 38..Това комплекса за малоценност е голяма болест Такива комплексари като тебе , които са вечно под страх , си водят кучета , да покажат колко са смели и да почувстват за пръв път в живота си , че не се боят от никого...Ходи се прави на мъж другаде

34

Анонимен

преди 4 месеца

Котки, кучета, порове....да се отглеждат от хора имащи къщи с двор. В асансьорите вони на зоопарк. Изнесъл си одеало за проветряване на терасата, прибираш го вмирисано на животинска урина и фекалии,,комшията отгоре решил най-накрая да си измие терасата. Смрад, болести, кошмар.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Дааа, джуджето хаяско ще ходи в сащ и трябва да се пускат такива изсмукани от пръстите, но определено разделящи населението статийки, за да не му се търси на оня отговорност... дъвчете тия простотии и после се чудете откъде ви дойде.

32

Гризел

преди 4 месеца

Да минат и през квартал "Редута" в София,до детската площадка и клетката на ул."Детелин войвода" и в близкия парк до 109-то ОУ.Онзи ден две големи кучета бяха пуснати без каишки да тичат свободно около площадките където играят деца и отделно наоколо има сума ти несъбрани кучешки ***.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 35...А съгласен ли си тогава на всички кучета да им сложат намордници.?Вие собствениците на кучета не знаете граници.Вашите ,,любимци" да си ваши.Те не са мои Илина минувачите Иначе , защо ще е куче коне дели хората на близки и врагове.Кучето е за това куче, за да пази То не осъзнава .Но бъди сигурен , че не пази мене, а тебе.Това е в природата му и то няма вина.Ти имаш вина , че го пускаш свободно.Комплексите си избивай другаде.Не с кучето си.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Браво!! Най накрая да ги погнат тези наглеци

29

Анонимен

преди 4 месеца

Кучетата са като депутатите...Искаш , не искаш трябва да ги търпиш.

28

Анонимен

преди 4 месеца

До 31...Хайде тогава да пробваме 55 килограма да ти качим на врата.Освен това , не всички минувачи са като тебе със ,,смели сърца".Там минават и бабички и деца тежащи по 30 кг.Другото което не осъзнаваш , че захапката на една куче. Дали е 10 или 100 е много болезнена.Тренирай си кучето у вас .А не по паркове и улици.

27

АнонимеН

преди 4 месеца

ХАРЕСВА МИ ЗАГЛАВИЕТО ; БРУТАЛНО Е :D

26

Анонимен

преди 4 месеца

Големи кучета трябва да бъдат с намордници.Освен това куче без каишка трябва да се глобяват с големи глоби.Само така Бай Г... Ще е се научи на ред

25

В пъти повече

преди 4 месеца

Да бяха глобили 1000 кучкари та да ми се хвалят.В България псетата с в пъти повече от кравите,козите и овците.

24

Нане

преди 4 месеца

На кучкарите без намордник на голямо куче, да им се слага намордник на тях с катинар за 1 година напред... ===)))

23

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че някои няма слон за домашен любимец... Как ще събира аките...

22

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера както до ходя в една горичка близка до едно заведение , насреща ми изкопи тихо едно 80 килограмово куче .След миг от зад ми се появи още едно такова В първия момент посегнах към спрея и само миг остана да не ги напръскам.Тогава видях собственика да излиза от храстите и да се усмихва Едното куче ми се качи на гърба и за малко да ме събори.И двете бяха без намордници.Това не може да продължава така

21

Анонимен

преди 4 месеца

Всички кучкари събират акото на кучетата си. Ако има някъде кучешко ако, то то е от бездомни кучета.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Много собственици на кучета , несъзнателно правят проверка и дресират кучетата си по тоя начин в паркове и по улици.Като ги пускат умишлено свободно да обхождат хората и минувачите.И с една заповед ,,ела тука" , считат , че това е достатъчно.Но в правата на гражданите включва , дали те са съгласни да стават обект на такива принудителни тренировки на любимците им.Това те не осъзнават За това ...глоби, до като не разберат

19

Анонимен

преди 4 месеца

За какво плащаме данък за имот? Срещу това общината какво друго прави освен да присвоява данъците ни?

18

10 ти

преди 4 месеца

До ШопендарШупльо, има хора, които са бедни и трудно свързват двата края, но кучето си гледат и не ги лишават от храна, разходки и обич!Вземи си куче, да те направи човек!