358

Анонимен

преди 4 месеца

До Токмаков: А сега западняците изобщо не ни грабят богатствата, ама хич даже. Златото къде е? Медта къде е? Хората къде са?Работниците къде са? Жените ни къде са? Доходите ни къде са? Инфраструктурата ни къде е? Западния ни стандарт къде е? Медиците ни къде са? Да живее демокрацията! Да живее бедността на българския народ, времето неумолимо тече, 35 години минаха. Индустрията ни къде е? Производството ни къде е? Колко американски завода има в България? Колко съветски завода все още има тук?

357

Анонимен

преди 4 месеца

Гнусни колхозници, стойте си в Русия.

356

Анонимен

преди 4 месеца

Това е български паметник, построен от българи и по българска инициатива. Доколкото са българи хората, които хадуват за подобни обелиски. В тази връзка си е българска работа какво ще правим с него. Колкото до ЮНЕСКО - той не е обект към тази организация, както и Царевец във Велико Търново не е, впреки, че би трябвало.

355

Анонимен

преди 4 месеца

Това е паметна плоча .Ще стане ли Ганччо по - европеец ,като събори паметника..

354

от ЮАР

преди 4 месеца

До срамота - По-добре страната ни да се управлява от краварски прислужници, отколкото от Кремълски мекеррета. Никой нормален човек не иска и да чуе за Русский Мир. Ние сме НАТО и Европа, а не *** с външен кеннефф!

353

от ЮАР

преди 4 месеца

До Анонимен54 държави няма да събарят Русия с оръжия. Ще я задушат икономически и това стига. До края на годината няма да се говори за санкции, а за пълно ЕМБАРГО. Ще ги сварят в собствен сос. Корупцията и мърлящината ще ги довърши, без да е необходимо оръжие. Както се спихна сесесере-то, същото, но много по-мащабно е на път да стане с Русийката. Ще се вдигнат и народите, въпреки терора срещу тях.

352

от ЮАР

преди 4 месеца

До евро-атлантическото По-скоро Руското безродие е на път да се изкорени. *** сте русофилите. На Русия нищо не дължим. Ние сме НАТО, ние сме Европа. На който не му харесва, да върви в Евразийските степи. Не ви искаме Руската демагогия, лицемерие, лъжи и ретроградност.

351

Анонимен

преди 4 месеца

Оказва се, че за този паметник няма никави строителни документи.Единствените документи са разписка в която се казва, че през 1948 г. община Пловдив дарява 10 млн. лева за строеж на савецки паметник.Както тетрадките записки на някакъв бригадир на строежа.Освен това разбира ме, че първоначалната идея е била да се направи на Сталин. Сега БСП щеше да бъде единствената социалистическа европейска партия почитателка на Сталин.

350

Анонимен

преди 4 месеца

Думкай.

349

Анонимен

преди 4 месеца

54 държави със тяхно въоръжение ,не могат да съборят Русия..

348

Mopcku_

преди 4 месеца

да си го прибират и да го издигнат в Москва ! Ей там на червения площад да пази сянка на оня ниския Mep3aBe Ц

347

Анонимен

преди 4 месеца

Да си го вземат.Цял или на парчета.

346

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

На галоша му тре'ат 3-400 кила циклотол в основата, та да останат само дребни гранитни камъчета кат' гръмне, и цял Пловдив + околности да видят, а после и чуят, че се взривява :).

345

Анонимен

преди 4 месеца

Нема.Бутаме.

344

Боби

преди 4 месеца

Путин сега се моли в църквата и пали свещи Русия да спечели войната в Украйна. Не го интересуват паметници, иска да завладее Европа като започне от Украйна и Полша.

343

срамота

преди 4 месеца

Страната ни се управлява от краварски прислужници и продажници.Войната срещу паметниците се води от пара.зити ,които никога нищо не са създали.Паситата ,Плювналиев и Тагаренко не са българи.Скоро ще се наложи да ни освобождават от краварската окупация и тирания.

342

Овчар

преди 4 месеца

До Токмаковднес в Авдеевка, утре в Киев, а в другиден на гости при Тъпаков на раздумка за злото и доброто

341

Анонимен

преди 4 месеца

ако си го искат да си го взимат в чемозан, следва вокзал, масква, ари двшжиншие

340

Токмаков

преди 4 месеца

взривяване не преместване . 77 години стигат. Каква наглост. Да поробиш 45 години една страна да ограбиш богатствата и да избиеш интелигенцията и и .........Не само Пловдив . Стара Загора и така до последния паметник на злото.

339

Анонимен

преди 4 месеца

Вечна слава на Червената армия