123

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 149. Уикипедията е пълна само с пропаганда.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам копейките как умрат да очернят собствената си държава и да величаят други диктаторски режими но да хванат да отворят някоя класация за качество на живот и с учуда да видят, че БГ е в топ 50 страни в света. Любимата им матушка дето им дава сандвичи се бори неистово за оставане в топ 100, а Северна Корея дори не се вижда. Копейки, по времето на соца ако говорехте така за страната си Белене ви очакваше за предателство

121

Анонимен

преди 4 месеца

До .!.Ние доста добре разбираме ти нищо не вдяваш и дрънкаш глупости на поразия.

120

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 141 Тоя е млад, нищо не е видял лично, чете трескаво из опорките от сороското НПО, рови по Интернета, чул недочул, някой му е разправял пресилени спомени и се прави на знаещ. Млад, неук и глупав, но надъхан и обсебен от "борба" с нищото. Така го виждам аз.

119

.!.

преди 4 месеца

Ай със здраве! И на путиофилията тука ще предложа да се научи да чете и разбира елементарни въпроси! Мисля, че сега това се учи в 1-ви клас! :))))))))

118

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 141. Само общи приказки и дървена философия произвеждаш.

117

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 141. Нищо не знаеш за соца пролича си.

116

До Анонимен 141

преди 4 месеца

Тогава нема да ми разправяш, че си живял при соца! Щото ако 1989г си бил в първи ил втрои клас, то ми е ясно колко си живял при соца! Но мога да ти кажа, че по времето на соца лъжите бяха точно такива каквито са сега в рашистан и северна корея!

115

Анонимен

преди 4 месеца

Това естественно не е правилно наказанието е доста тежко, трябва да се намали на месец, а иначе Северна Корея гледаш в ю туба строят цели модерни квартали със градинки детски площадки паркове , пътища, красиви небостъргачи и жилищни сгради, което липсва в България.

114

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 138. Успокой са да не ти се пръсне некоя артилерия. Стига плещи глупости бе...

113

До Анонимен 138

преди 4 месеца

Значи ти си си путинофил! :)))))))) виж определението за путинфил! Особено в чата му с НЕ знаието и НЕ моженето! Та правиш ли ралика м/у путинфоил и путин!? Ил викаш за путинфил кат тебе то е все едно и също това? :)))))))))) Ай и да четете ни моете бря! :)))))))

112

До Анонимен 137

преди 4 месеца

Аха дай да те видим колко си живял при соца путинофиле! :)))))))) Та другаря вълко червенков въведе една реформа в училищата по време на соца! Най- доре се осети в класните стаи таз реформа! Та ква беше таз реформа ?Инак споко знам, че си путинфил! По доло можеш да прочетеш какво е путинофил! :))))

111

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 138. А чи те нямат какво друго да изпелтечат. Живеят само на лозунги и мантри.

110

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 129 Къв Путин те сърби тебе човече? Ти без Путин не можеш да се почешеш май? Ходи да те прегледат, това е нервно разстроство. За каквото и да стане дума, ти веднага Путин Путин Путин?

109

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 131. Ти въри мен не ми требе живял съм през "соца" и много добре знам за какво става въпрос за разлика от твоята "нова история". Требе да позчакате още 50 години за да ви минат глупостите.

108

До Анонимен 131

преди 4 месеца

Значи ако искаш да видиш как беше тук преди 1989г тогава те съветвам да идеш в северна корея! И ще разбереш! И ако искаш повече съвети тогава прочети съветите на товя колега 130!

107

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 129. Дървена философия само и тва е.

106

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 129 Това нещо като украинското знаме над СОС и прекръстените улици с украински имена по указание от Бидонака ли бе?

105

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 129. Надай са Пено на пиян мъж.

104

До Анонимен 129

преди 4 месеца

Ето заради това което пишеш ти заради това всеки путинофил е продажник! И надявам се никога повече да не се връщаме към онези мракобесни времена 45-89!