42

до

преди 4 месеца

Я да помислим, ако България беше автономна , а Сърбия не освободена и реши някой сърбин да направи легия ,а после нашето правителство натискано от силите и султана забранят легията им и вкарат техния Левски в затвора?Какво, не ви ли се мисли!!!Гледайте позитивните неща в историята, и без това омразата е толкова много.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Азов бил про руски до 2014 , ае кой ви ги пише те опорки, някой 95 набор ли ве хахахаха ни моа

40

До 42

преди 4 месеца

Срамно е, че лъжеш или не знаеш, че именно Сърбия разтурва първата българска легия и хвърля Левски в затвора. Прочети какво са писали Раковски и Апостола за сръбското правителство, и не се опитвай да преиначавал историята, според пристрастията си. Жалко е.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Без Сърбия нямаше да има дейност на Раковски.Той твори и работи предимно там.Без Румъния нямаше и да сме чували за Ботев, да речем, той твори там.Без двете страни нашето възраждане е обречено.Не го осъзнават днешните поколения.Понякога ме е е срам от историците ни и особено отр журналисти, политици и медийни клоуни.

38

До 38

преди 4 месеца

Изключителна книга, която описва сръбския геноцид над македонските българи.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Нашите "братя" сърби, които обичат да ни нападат в гръб, да ни крадат историята и да обезбългаряват цели области напр Македония и Покрайнините. Кой извърши Божик? И до днес се откриват масови гробове на българи в Македония и Албания. А сърбоманите са нихилисти, ***.

36

Нео

преди 4 месеца

Нихилизмът е болест широко разпространена по българските земи. Опростачаването през социализма и след това допринася за заразата.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Прочетете "Войната се завръща" на Анри Пози.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големите български патриоти са руските агенти за насаждане на омраза със съседите и съюзниците ни. Кремъл финансира нацистите в цяла Европа. Дори батальона "Азов" в Украйна, беше про-руски и на издръжка от Кремъл до 2014г. Видиш ли някъде "патриот", в джоба му дрънкат копейки. Така е и в Сърбия и в Македония и къде ли не.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбия и Румъния са страните помогнали май - много на българското възраждане.Дължим почит и уважение за това.Без Румъния на практика е било невъзможна каквато и да е културна и всякаква друга дейност за освонождението на България.След това е Сърбия.В легиите в Белград се създават първите български войски след 14 век.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До 25Разрови се малко в мрежите и намери изповедта на развален руски на едно сърбе дето воюва в украйна от 2014та. ////Ако е на Деян Берич, той свали клиповете. Оплакал се е на Шойгу и Путин. Берич е и кореспондент на тв Пинк.Пусна видео, че рабитите се оправят местят ги в друг полк.,, Момците", които най-много пострадали от побоя са в болница и се оправят.Във всяка армия имало издевателства, оправдава се Берич.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Има много - Крали Марко, Хайдут Велко, Стефан Душан (българин по майка)... Просто си ги приписват като сърби.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, я кажете някой съвременен български заявил се патриот, който да не е насаждал омраза срещу някой от съседите ни? Костя, Волен, Шкембето...? Кажете един?

29

Мда

преди 4 месеца

Но за сметка на това в България сърбофилите се множат! За единия турбофолк и плескаваица, даже сръбско гражданство ще вземат! Няма по объркан народ от нашия! Обичаме най-много тези които най много са ни клатили! Комшо, брате, братушки!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Пак няма да ви излезне но продължавайте с опитите.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До 22. Налит ит разправям, че твоята е била в някаква паралелна вселена бе кви обучения по патриотизъм в детска градина ? Ние сме си играли.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Патриотизма е защитния механизъм на една нация, без него е обречена на гибел

25

Анонимен

преди 4 месеца

До 19Сърбите са ни най големия враг , повече от турците са ни клали///Интересно, сърбите пък казват това за нас.

24

22

преди 4 месеца

Я кажи в твоята, какво те научиха? Какво е патриотизъм?

23

от Не се сещам

преди 4 месеца

До 20 Хе-хе, вие таваришите се славите като много късопаметни и бързо забравяте неудобните факти.Разрови се малко в мрежите и намери изповедта на развален руски на едно сърбе дето воюва в украйна от 2014та. Мънка като ученичка и се жалва като бит ***.