32

Анонимен

преди 4 месеца

ВИСОКОПАРНИТЕ СТРАТЕГИИ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ОГРОМНИ СУМИ ЗА ПАТЕНТ НА ГЕРБ, МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ! НЕ СА ОТ 2023 ГОДИНА. ГЕРБ СЕ ДОВЕРИХА НА РАЗНИ ЛАЙКУЧКОВЦИ И ЗА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА ВЪПРОСНИТЕ ПОЧНАХА ДА СЪЧИНЯВАТ И РАЗЮЗДАНИ ФИНАНСОВИ ЧАСТИ НА СТРАТЕГИИТЕ СИ ЗАЩОТО ГЕРБ КЪЛВЕ САМО НА ТОВА.

31

След 1989 г.

преди 4 месеца

Образованието е само кражба на пари.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Образованието при соца беше за онова време на световно ниво.Сега след 34 години образованието ние е в колапс. През тези години министерството на образованието обикновено се управлява от "демократи" за "свободно общество".

29

Кравар Тихокеанчик

преди 4 месеца

Ракети се сипят мале ле, сипят ли сипя леле ле, най-ми се сипят в белгород на центъра, люди погибли в имени путину.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Родителите са виновни. Мързи ги до небесата, върховни егоисти, гледат да им е комфортно на задниците/предниците като си ги влачат на почивки, ала-бала спа, ресторанти, хотели. Кой ще се занимава с децата, докато си гледа кефа. Улицата и ИнтернеДа, който прониква през екрана на електронната джаджа, която набутват в ръцете на малките още от бебешка възраст. Докато стигнат до училище, вече мозъкът гладък кат балон с "райски" газ.

27

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 месеца

Образование имаше само при Тато и при Бато, а сега... това образование ли е, хаос само и фантазии, няма го практическото, комерческо и далаверческо начало, няма я здравата мутродна основа и наший мил народ се учи на абстракции само леле

26

Анонимен

преди 4 месеца

А ОБРАЗОВАНИЕТО ПРИ ГЕРБ БЕШЕ ДОБРЕ ПОДДЪРЖАН БИЗНЕС И ДАЛАВЕРКИ А СЕГА АУУУ, МЯУУУ ПЪЛЕН ХАОС И ПАРИ НЕ ПАДАТ

25

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБАДЖИЙКА ВСИЧКО И ПРЕЧИ

24

Анонимен

преди 4 месеца

Айнщайн не е имал 20 години стаж като преподовател в университет когато е написал теорията си. .... как ли е успял???????????

23

Анонимен

преди 4 месеца

"доктор по методика на литературното обучение" ОЧАКВАМЕ ДА ВИДИМ КОЛКО СА УМНИ ОБУЧЕНИТЕ ТО ТАЗИ МЕТОДИКА, МАКАР ЧЕ ТАКИВА НЯМА ЗАЩОТО МЕТОДИКАТА Е ПРОСТО НАПИСАНА ЗА ДА ВЗЕМЕ ВЪПРОСНАТА ДОКТОРСКА ТЪПИЯ

22

ТАКА ЗВУЧИ

преди 4 месеца

ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ ЛЕЛЯ ВИ МАРГА САМО ТЯ РАЗБИРА ОТ ОБРАЗУВАНИЕ ХАХАХА

21

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Мнението на Маргарита Христова е пълна глупост и отразява единствено нейната тесногръда гледна цепка изпълнена с частният и интерес.

20

Анонимен

преди 4 месеца

БЕЗПЛАТНИТЕ УЧЕБНИЦИ ОПРЕДЕЛЕНО ИЗБОЖДАТ ОЧИТЕ НА ЗАВИСТЛИВИТЕ ПСЕВДОДЕМОКРАТИ. НО НА ТЯХ ОЧИ И БЕЗ ТОВА НЕ ИМ ТРЯБВАТ ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ВИЖДАТ ИСТИНАТА.

19

Анонимен

преди 4 месеца

на краваршингтон не му трябват образовани роби те са проблем виж парламента - цвинеферма - и робите си траят защото са празни главиь

18

Анонимен

преди 4 месеца

Денков и останалите като него сами си пишат 6+, а народа им дава слаб 2!

17

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Нямаше нужда да ни пускате интервю с поредната другарка комунист за която само образованието през соца е хубаво. Изброените недъзи на днешното образование имат корени точно в социализма.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Учителите освен всичко друго трябва да са и възпитатели, но винаги го отричат. Даже имат предмет физическо възпитание. Което ще рече че другата част от предметите са и психическо възпитание. От друга страна голяма част от родителите също отричат че трябва да си възпитават децата и си мислят че това трябва да прави училището или някой друг, а съвсем реално вече има и такива които си мислят че улицата и да бъдеш мутра, тарикат е начина да успееш в живота предвид какво им показва телевизора и елита

15

Тито

преди 4 месеца

Пак започна голямото плюене по учителите. Трън са в очите на всички. За всичко те са виновни. А това, че малките поплювковци нямат уважение към родителите си и към по-възрастни , няма никакво значение. Всички ,,гарджета" са от хубави по- хубави. Нищо , че псуват по учителите си като хамали, че не изпускат телефоните си от поглед даже и в час. Това ще кажат някои е нормално. Нали са от такова поколение - и за него име измислиха, за да оправдаят безмисленото съществуване.

14

23

преди 4 месеца

Защо г-жата не работи в държавно училище?Всичките и критики са около счетоводни проблеми ,условията на обучението и нито един за същността на учебно-възпитателния процес ,за което тя е д-р!Как са й дали тази титла ?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Работих учител 5 години в икономическа гимназия, по образование съм завършил ,,Застраховане"! Почнах като млад с ентусиазъм, работя с младежи, пари не ми трябват и т.н. На петата година окапах от безсмислие,скука и липса на развитие! Тази професия смачква психически, помня колеги на 50-55 години , които бяха напълно амортизирани!