243

Анонимен

преди 5 месеца

Долу монументите на поробителя, прав е Цанев

242

Жоро

преди 5 месеца

Съветската армия унищожи фашизма в Европа. Свободата беше извоювана с оръжие, а не с цвете както мисли неуважавания от мен Цанев. Как да му зачитам мнението на този човек? Цанев винаги е *** ***. Нека каже колко стихотворения е написал в които възхвалява съветската армия и партията му любима!

241

noFreeman

преди 5 месеца

точно така стевчо... тогава махни паметника на ония янки дето избиха хиляди българи едно време...

240

Стефчооо,

преди 5 месеца

Цветоносецо! Утре да подушиш, че имаш файда от Путин, веднага ще му съчиниш ода и ръчица ще му цалуваш и не само ръчица. Аман от майцепродавци!

239

Анонимен

преди 5 месеца

Такива си бяхте, такива и ще си умрете псевдо интелектуалци!

238

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не го каза преди 34 години? Двуличници!

237

Фурнаджийска

преди 5 месеца

Лопата беше и си оставаш, кирияк стефчоффф!

236

Анонимен

преди 5 месеца

До 275 Е добре,а сега е американска нали.Да ти намерят враг и да ти продават оръжие или ти си мислиш,че американците правят нещо друго и им пука за Украйна

235

юлиян до сата...

преди 5 месеца

А за изминалото денонощие още 4/четири/. 4 на 2-как ти се струва.А 40 на 2.А честито.И гледай да не си повредиш зъбите от скърцане.

234

Божил Божилов

преди 5 месеца

Аз съм роден 1952 г.и до 1990 г.не видях в Народна Република България нито роби нито робовладелци.Не зная г-н Цанев къде е открил такива хора по онова време!?Може би това са спомени от техните,тежки интелектуални запои по време,на които те се считаха за великани на мисълта и твочеството,а ние малките хора с малката правда им изглеждахме като жалки роби.Не е вярно това Цанев ,време е изтрезнееш и да кажеш поне една истина за Народна Република България, най добрата държава в историята на народа .

233

Анонимен

преди 5 месеца

До дообрее --Раша е олицетворение на фашизма в 21 век .

232

Анонимен

преди 5 месеца

До 270.Е ти нали защитаваш вашата обществена тоалетна Украйна

231

Ще има ден

преди 5 месеца

Из нета обикаля нещо като предсказание от години , всички българи да се върнат в България от чужбина до 2025. Защото после ще е трудно. Дали пък не е добър съвет? Русия ще денацифицира Укрия до една година, после може да реши да намине до София за същото. Какво правят тогава евроатлантиците? Ще събарят на американците паметниците ли? И Пеевски ще е евразиец ли, заедно с Тариката от Банкя.

230

Анонимен

преди 5 месеца

То и айфеловата кула не е самата красота под небесата, ама е станала символ на Париж. А с паметника на Съветската армия са израснали поколения. А аз собствено дори не се замислях над смисъла. Просто там си карахме скейтбордовете и си уреждахме срещи.

229

el70

преди 5 месеца

С оръжие се убива, но и защитава

228

Анонимен

преди 5 месеца

Айде и този изкуфял дядко ще ни обяснява какво може и какво не може.

227

Юлиян до сата...

преди 5 месеца

Свалили сте веднъж два руски самолета и потрошихте дрънкалките от блъскане.Руснаците само за месец свалиха дванадесет пъти по толкова,та вече им загубихме бройката.И никакво "започнаха ги" няма да има.За Украйна може да има само едно:напред "небитие",отзад руснаци.

226

логично

преди 5 месеца

Отказвайки се от 3 март се отказваме пред великите сили от Сан Стефанска България. Поругавайки паметник символизиращ победата над фашизма, признаваме фашизма. Отричайки Русия ще бъдем погълнати от Турция. Мечтата на Запада е да се унищожи руския проект България. И не си мислете, че щяхме да се освободим сами. Как? С предатели като сегашните депутати? С младежки ентусиазъм и саможертва на шепа младежи. Кюрдистан държава ли е? Ако нямаш велика сила на своя страна не става?

225

Анонимен

преди 5 месеца

Е сега ще хвалиш американското ли,айде ходи пред посолството да питаш ония що са сложили паметник на американските летци

224

дообрее

преди 5 месеца

тук не си прав дядо Стефчо, ти имаш роднини преследвани от комунистите и си пристрастен. мразейки комунистите ти реабилитираш фашистите. Имало фашизъм в Бг. И пак в София е бил основно както сега е евроатлантизма, а преди комунизма. Здравомислещите са на село. Там разчитат на Бог и земята, а не на жълтите павета.