26

Анонимен

преди 6 месеца

Софиянци, тричленно семейство, а пък с по 5 коли! Средно по две коли на човек! Алоооо! Мързели! Ходете пеша!

25

Анонимен

преди 6 месеца

Софиянци са богати. Всеки има минимум по 3 коли от които поне 1 е електрическа. Затова е така в София.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Има сайт Rotten Trips, имат и страница във фейса и там може да се видят "убавините" в градове, като Париж, Неапол и др, за тези, които смятат, че на Запад от София всичко е много хубаво. А относно задръстванията, в Атина през 2003 г чакахме на един светофар 50 минути, сега сигурно е и по-тегаво.

23

димо

преди 6 месеца

Според бреброяването на населението на София от 2022г то е 1,274,000 души а според изборните списъци право на глас с настоящ и постоянен адрес са 1.061 000 ,къде ги видя този експерт тези 1,5 милиона души по постоянен адрес в София ,в София са регистирнали огромно количество лизинови и ,служебни и тнт автомобили които се намират в цяла България ,да всеме да си скъса допломата този и стига е говорил глупости

22

баба мара

преди 6 месеца

затова на метростанциите гаражи подземни надземни за каквито е останало малко,място застрояването изяде свободните площи а целта беше с колата до метротооставяш я в гаража и вечерта обратно така ще се освободи центъра и центр улицисега през деня не можеш да закараш болен до болниците или автогарите няма мисълв нищо

21

Анонимен

преди 6 месеца

В моето родно село детската градина има само 3 деца! Скоро ще я затварят завинаги! Училището също! То няма деца вече! Едва едва се намират. В селото има около 200 човека и то 2/3 са възрастни. Те измират. Младите семейства отидоха в София и Пловдив. Тук просто няма реализация, няма препитание. При Живково време не беше така. Сега само София, Пловдив, Бургас и Варна ще целеят, другото замира.

20

Пипи

преди 6 месеца

Ако този е експерт, управляващ светофарите в София мога да кажа, че пълен профан. В Красна поляна има толкова лошо проектирани светофари, че хората пешеходци ги пренебрегват и минават на червено, при това на всички останали пак е червено. Има и други малоумщини, този при десета поликлиника дава зелено за надясно, а за направо чакаш още време за стане зелено, има и изкуствено удължаване на жълтия сигнал....При НДК посока стадиона вместо да светне веднага зелено след изтичането на зеления сигнал С

19

Анонимен

преди 6 месеца

Няма детски градини в София а в провинцията ги събарят щото няма деца и ги правят паркинг

18

Башев

преди 6 месеца

И аз не умирам от желание да гледам гадните и навъсени физиономии на Софийските чаркала, ама, а де, като няма развития в моя град Петрич. Добре че се уредих като счетоводител в София, та получавам 3000 лв. заплата, и апартамента си изплащам, още малко остана.

17

Лупи

преди 6 месеца

61 място в каква класация? Може би за Източна Европа. Някой ходил ли е в Индия или Китай за да измери там как е трафика? Да не говорим, че и в Европа има доста ужасни градове.

16

Патилан Тонев

преди 6 месеца

Особенно пък в застраховането.... Там са най-големите лъжци и тарикати.

15

До 15

преди 6 месеца

Ми къде да бягат хората в чужбина не ни искат вече остана София в провинцията само колумбийци останаха и старци

14

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам, ама ттябва нещо да се направо в София. Или да се въведе задължително жителство, или да се вдигне данъка, за семейство уж с 3 члена, а с 5 коли! То е дупе до дупе навсякъде - градски транспорт, метро! Ужаас е!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Ами сложете триногите и бюджета е готов само за един ден милионче

12

Анонимен

преди 6 месеца

Моята сестра живее във Франция, Монпелие. Казва, докато се приберат от работа -3-часов трафик!

11

Анонимен

преди 6 месеца

До 7.Във всеки голям хубав град на запад има рестрикции - време е най-накрая и тук да има. //Няма нищо ,от към трафик квото е в София такова е и в всеки голям град на запад.Кола до кола .Трафик и пак трафик.А ако отидеш в Америка ,в Л.А е трагедия.Л.А има най лошия трафик в САЩ .И стига се мъчи да изкараш че в Париж ,Лондон ,Берлин ,Мадрид или някъде другаде трафика е по малък от София.Не е по малък !!!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Като политиците 34 години вече се борят, за да унищожат провинцията, така ще е. Хората са принудени да търсят препитания в големите градове. Ако в малките градове и села имаше развитие никой нямаше да дойде в столицата

9

Анонимен

преди 6 месеца

До 8.Кой набута Иван Стоименов Гешев (Държавна Сигурност) за Главен Прокурор кой!?/. Ти кво пушиш е,забрави ли Филчев.Обвиняваха го че като главен прокурор е убил Ямболската адвокатка.Открито много хора казваха че е луд.Като го пратиха посланник вдигаше телефона и казваше че е плод и зеленчук.

8

да

преди 6 месеца

До Ролс РойсВикаш щом е направено на запад задължително е добре ?

7

Ролс Ройс

преди 6 месеца

Във всеки голям хубав град на запад има рестрикции - време е най-накрая и тук да има. Трябва да се плаща за да се набиеш в центъра - този град е на всички все пак - не само на тези с коли!