17

Патилан

преди 7 месеца

От китайски магазин купувайте само кърпа за ръце.Останалите артикули са некачествени.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Китай правят и по-евтини и по-добри ел. автомобили.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Става интересно - То това е и разследването. Колкто и да го въртиш, като им сметнеш зпалати, материали, доставки и мита, пак не излиза сметката. Това не е 1993-а, дето работиха за няколко цента на час.

14

Протекция е нужна

преди 7 месеца

Допуснат ли се китайските автомобили до затворения пазар в ЕС, това ще е смъртта за европейксата автомобилна индустрия, по-конкретно за немската. Както стана навремето с корейските телефони.

13

Бат Баян

преди 7 месеца

До до 9-ти Абсолютно, За това времето му беше преди 25 години. Сега как ще кажат "НЕ" на Китай? Онези ще забавят корабите си с 2 дена, ще задържат датските, британските и холандските с по седмица и гледай, как "устойчиавта ни" икономика губи 10% за месец. И това ще е предупреждението. Китай не може бе САЩ в момента, но без Европа, ще се оправи.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Румънският регулатор отне лиценза на Евроинс Румъния, за да го даде на брата на Урсула фон дер Лайен.

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 1 - Освен, че ЕС и Китай граничат с Русия, какво общо имат руската държава и столица с темата?

10

до 9-ти Абсолютно,

преди 7 месеца

по нареждане на същите ще санкционираме Китай и ЕС ще стане най-големия кеhеф в света. Ще трябва да мигрираме в Африка след 20 години.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Китайска кола за 50 хиляди долара е като немска за 100 хиляди. Вече и БМВ3 не можеш да купиш за 50 хиляди долара, само базова версия, а преди БМВ3 беше почти народна кола.

8

Анонимен

преди 7 месеца

ютюб : Wild Chinese car Mengshi M-Hero 917 review!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ами че то завода на Тесла е в Китай бре!

6

Avatr 11

преди 7 месеца

BMW iX M60 - цена $150 хил. Китайски аналог Avatr 11 - цена $57 хиляди с батерия 116kwh, ($51 хил с батерия 90kwh). Avatr 11 не е по-лош - и дизайн, и комплектация, и комфорт, и салон, шумоизолация, и driving experience. Натискаш леко газта и моментално излита все едно е без тегло, като перушинка, такава голяма кола. Скоро никой няма да им купува безумно скъпата продукция на европейците, а и самите те дори вече нямат пари да си платят отоплението и държавите печат пари да им го плащат, какво остава за коли.

5

Става интересно

преди 7 месеца

Нормално. Ако пуснат китайците, дизелгейтци отпадат от играта тотално Защо да купуваш БМВ на баснословна цена, ако китаеца прави подобна за 1/3 от парите? Ще си вземеш сув, седан и градска да си ги менкаш.

4

Анонимен

преди 7 месеца

BYD HAN е много по добър от Тесла. Вече може да се види по улиците на големите европейски градове.

3

Нане

преди 7 месеца

мърсулка, защо още не е окошарена... ===)))

2

Със такава явна

преди 7 месеца

корумпирана непотистка на чело на ЕК не мисля, че могат да разследват каквото и да било.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че извън Москва на 5 километра населените места нямат канализация и руснаците ползват външни тоалетни.