104

Анонимен

преди 8 месеца

Лошото е че червените зърнари олигарси не могат да карат тракторите, а трактористите получават жълти стотинки и виждат какво е истинското положение, за едни милиарди за други жълти стотинки. Та тези с жълтите стотинки отказват да се занимават с глупостите на милиардери и техните покровители Пеевски и Бойко.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Извикаха земедлците в София на инструктаж за изборите , да им кажат в кой град за коя партия са се разбрали . Разбира се ще им дадат и пари за да са сигурни че замисленото ше е стане факт .

102

Анонимен

преди 8 месеца

Бойчето пак решава кризите както преди.Пак умее, а вие каквито отровни триота, Манолови, Корнелии и психелии да му пускате, пак не го умеете това нещо, държавното управление.Видяхте си академика, за 3 месеца се изложи КАКТО НИКОЙ ДОСЕГА.

101

Евтино

преди 8 месеца

Ясно е, че искат да докарат бг земеделците до фалит, за да вземат краварски фирми земята и да ни тровят с шистов газ

100

Галя от посолствоТО

преди 8 месеца

Одобрено опорки1. Ферарита, бентлита, яхти2. Укр е уникално зърно. 3. Сглобката е най - най.Моля редувайте, че идва в повече с тия коли

99

Анонимен

преди 8 месеца

Ще купува по 4-5 бона декара , като има кой да продава и 10 да стане пак ще купуват .Не ви увряха главите какво значи земя и не подозирате , че в Европа само субсидията е 300 евро на декар

98

Анонимен

преди 8 месеца

Значи сега милионерите реват, че или държавата ще им изплати няколко милиарда или няма да си тръгнат. А кой е държавата бе. От моят джоб ще ги вземат тези пари. Ама аз Ферари не карам за разлика от тях. Всеки бизнес свикна,че държавата трябва да им плаща за всичко. Ама иначе се осигуряват на минимално и крият обороти. Като трябва да плащат те на държавата се хилят и се крият.

97

Kiro Тъ$пото

преди 8 месеца

Моля те спри ги, дори с цена на преротираме. Спри ги и пази онзи 2 минутен мой кекс фурор

96

Анонимен

преди 8 месеца

Терористите от ,,Ал Кайда" са невинни дечица пред нашите зърнари, пиещи кръвчицита на бг народ чрез източване на Държавния Бюджет. Само за тази година над 2 милиарда, а тези пари можеха да отидат за здравеопазване, детски надбавки и т.н.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Мдаааа от 34 години все са ДПС от поне 20 години е все Бойко , това заслужи нашата хубава държава ! Нямало било пари . Пари има и то много , просто не дават да сигат до хората .Трагичното е , че заради тази политика от 9 мил. станахме 6

94

Анонимен

преди 8 месеца

Мнимия овчар Караколев и той организатор на протеста, нищо че няма нито една овца или коза той е представител на овцевъдите и козевъдите. Сигурен съм и че няма земеделска земя,та братя българи как наричате подобен вид хора? Аз ги наричам измамници.Ето такива са и останалите феодали на Банкянския крадец.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Браво, Денков! Честните българи сме с теб. Мачкай гербавите крадци. За 15 години откраднаха милиарди.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Едрите земеделци не се различават по нищо от мексиканските наркокартели, обявиха война на правителството. Пращайте баретите да потушат този опит за преврат...

91

Анонимен

преди 8 месеца

Заради тези мутри хлябът стана от 1,20 лв за 750 гр. на 1,80 лв за 600-650 гр. тоест поскъпна почти двойно, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ОСВОБОДЕН ОТ ДДС. В същото време те прибират милиарди евросубсидии годишно, не плащат акциз върху горивата и ДДС. Идете да им видите палатите и майбасите...

90

Анонимен

преди 8 месеца

Стана ли ви ясно кой командва протеста и защо . Пак излъгаха земеделците !

89

Киро Канадеца

преди 8 месеца

С г-н Пеевски и г-н Борисов имаме много пари да усвоявам от плана за възтановяване. Ще смачкаме протестите ако трябва със сила. Слва Украине!

88

Анонимен

преди 8 месеца

ББ беше все в "диалог" и даваше , каквото поискат, но... нашите пари. И тези наглеци се качиха на главата на държавата. Като не им стига печалба 25% да не произвеждат, няма да умрем от глад

87

до 72

преди 8 месеца

Въобще не съм нито гласоподавател, нито привърженик на ПП/ДБ, но в случая правителството има напълно правилна реакция и политика по въпроса.Ако Борисов е недоволен да си оттегля подкрепата и да отиваме на избори, а не да мрънка като жена.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Борисов иска да ходи на нови избори и клати властта. Вместо да действа в името на народа, който има нужда от евтина суровина, действа в името на търгашите, които искат да обедняват народа. По същия начин, по който той не намери картел при продажбите на горива и не пипна Лукойл за монополно положение, раздаваше инхаус поръчки на приближени фирми.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Точно Тиквун научи маса хора, че е достатъчно да му размахат пръст и ще получат пари.Това те се научиха да разбират под "диалог".